Sopimus- ja tilausehdot

Asiointi verkkokaupassa

Kauppa on Grape People Finland Oy:n ylläpitämä yrityksille ja yksityisille täysi-ikäisille henkilöille avoin verkkokauppa Suomessa. Tuotteita ja valmennuksia voi ostaa maksamalla ostoksensa verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Ostokset voi maksaa myös laskulla. Tilaukset sähköpostitse. Katso kohta ”Tilaus laskulla”.

Yleistä

Kaikki hinnat ilmoitetaan alv 0%. Ennen maksua hintoihin lisätään niiden arvonlisävero. Kirjojen alv 10%, muut tuotteet ja valmennukset yleisesti 24%. Arvonlisäveron osuus ilmoitetaan eriteltynä kassalla.

Pidätämme oikeuden hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Kaikki yhteydenpito kanssamme on luottamuksellista. Kaupanteon yhteydessä tallennamme henkilötietoja. Käsittelemme henkilötietoja vastuullisesti henkilötietolain mukaisesti. Lue tarkemmin henkilötietojesi käsittelystä tietosuojaselosteestamme. Sitoudumme olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle ilman erillistä sopimusta.

Tilausvahvistus ja kuitti

Tilauksen jälkeen saat sähköpostitse tilausvahvistuksen, joka toimii myös kuittina. Vahvistus sisältää hintatiedot eriteltynä arvonlisäveroineen. Tilaus edellyttää sähköpostiosoitteen antamista.

TUOTTEET

Tuotteiden toimitus postitse

Tuotteet toimitetaan Suomeen. Neuvotellaksesi ulkomaan toimituksissa, ota yhteyttä [email protected].

Tuotteita postitetaan kahdesti viikossa. Toimitusaika on tämän jälkeen Postin normaali kulkuaika eli noin 2-5 pv. Joulun aikaan sekä heinäkuussa toimitusaika on normaalia pidempi. Muista mahdollisista poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkosivuillamme. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

Toimitamme tavarat ostajan toimitusosoitteeseen yleisten kuljetusehtojen mukaisesti.

Toimitusmaksu on kaikissa tuotteiden (ei palvelut) tilauksissa 10€ + alv 24% sisältäen tuotteiden pakkauksen, postituksen ja maksuliikennekulut. Valmennuksiin tai sparrauksiin ei lisätä toimitus- tai käsittelykuluja.

Asiakkaan on toimitusta vastaanottaessaan tarkistettava tavaran kunto ja lähetyksen oikeellisuus. Mahdolliset huomautukset tavaran laadusta tai muista epäkohdista on esitettävä välittömästi, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta Grape Peoplelle kirjallisesti sähköpostiin [email protected].

Tuotteiden nouto

Voit valita maksuttomaksi toimitustavaksi:

Valitse toimitustavaksi ”Nouto”, kun haluat tulla noutamaan tuotteet. On asiakkaan vastuulla sopia noutoajankohta etukäteen puhelimitse (puh. 050 408 8141). Nouto tapahtuu pääasiassa virka-aikaan. ”Pelkkä maksu” on oikea valinta silloin, kun olet meidän tiloissamme ja otat tuotteen heti mukaasi. Tällöin sitä ei postiteta eikä sinua odoteta myöhemmin sitä noutamaan. ”Nouto” tai ”Pelkkä maksu” -tilauksiin ei lisätä toimitus- tai käsittelykuluja.

Tuotteiden tilaus laskulla

Asiakas voi valita maksutavaksi laskun ja tilata tuotteet sähköpostitse: [email protected].

Ilmoita sähköpostissa seuraavat tiedot:

Lasku toimitetaan asiakkaan sähköpostiin, tilauksen mukana tai verkkolaskutuksen kautta. Laskussa on 14 päivää maksuaikaa laskun päiväyksestä eteenpäin, ellei asiakkaan kanssa muuta erikseen sovita.

Mikäli tarvitset maksuaikaa tai osamaksumahdollisuuden, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected] tai soita puh. 040 546 2332 ja sovitaan asiasta. Haluamme palvella asiakkaitamme joustavasti.

Palautukset

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Palauttaa voi vain tuotteet, jotka ovat käyttämättömiä, jälleenmyyntikelpoisia ja alkuperäispakkauksissaan.

Pääsääntöisesti asiakas itse vastaa palautuksesta aiheutuvista kustannuksista, paitsi jos palautuksen syynä on tuotteen valmistusvirhe tai Grape Peoplen toiminnasta johtuva virhe, jolloin palautus on maksuton.

Tuotteiden mahdolliseen palauttamiseen tarvitsee aina Grape Peoplen hyväksynnän ja tilausnumeron. Palautuvissa lähetyksissä tulee olla lisäksi Grape Peoplen antamat tiedot, palauttajan yhteystiedot, palautettavan tavaran tiedot sekä palautuksen syy. Jos haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä [email protected]. Palautukset postitetaan tai tuodaan toimistollemme Helsingissä.

Tuotteiden mahdollisesta palauttamisesta on ilmoitettava 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Grape Peoplen kontaktoinnin jälkeen tuotteet on postitettava takaisin 3 vuorokauden kuluessa. Jos palautusaika ilman asiakkaan venyy pidemmäksi, palautus katsotaan peruutetuksi. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua vastaanottamisesta.

Jos asiakas palauttaa tuotteen tehtyään itse virheellisen tilauksen, perimme palautuskuluina 20 % palautettujen tuotteiden arvosta.

Omistusoikeudet ja vastuut

Tavara siirtyy tilaajan omaisuudeksi, kun se on kokonaisuudessaan maksettu. Vastuu tavaraan kohdistuvasta vahingosta siirtyy luovutushetkellä tilaajalle.

AVOIMET VALMENNUKSET 

Tyytyväisyystakuu

Teemme sen, minkä lupaamme. Jos olet valmennuksen jälkeen sitä mieltä, että se ei vastannut lainkaan odotuksiasi tai auttanut sinua, emme veloita osallistumismaksua. Tule kertomaan tyytymättömyydestäsi paikan päällä valmennuksen yhteydessä, niin otamme sinulta tarvittavat tiedot ylös. Takuu koskee kaikkia Suomessa järjestettäviä avoimia valmennuksia (ei työpajojen fasilitointia tai organisaatiokohtaisia toteutuksia). Takuumme edellyttää osallistumista koko tapahtumaan alusta loppuun. Takuu ei ole voimassa valmennuksen päättymisen jälkeen. Me tarjoamme sinulle ammattitaitoista fasilitointivalmennusta, sinun vastuullesi jää taitojen vieminen käytäntöön.

Luottamuksellisuus

Käsittelemme kaikkea valmennusten tai niihin liittyvien keskustelujen aikana tietoomme tullutta informaatiota ehdottoman luottamuksellisesti. Kaupanteon yhteydessä tallennamme henkilötietoja. Käsittelemme henkilötietoja vastuullisesti henkilötietolain mukaisesti. Lue tarkemmin henkilötietojesi käsittelystä tietosuojaselosteestamme. Sitoudumme olemaan luovuttamatta tietojasi kolmannelle osapuolelle ilman erillistä sopimusta.

Maksaminen

Avoimet valmennukset voi maksaa etukäteen verkkokaupassamme tai laskulla jälkikäteen. Lähetämme laskun valmennuksen jälkeen 14 päivän maksuajalla laskun päiväyksestä eteenpäin, ellei asiakkaan kanssa ole erikseen muuta sovittu. Valmennusten hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa.

Kaikkiin valmennuksiin lisätään alv 24%. Mikäli tarvitset maksuaikaa tai osamaksumahdollisuuden, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected] tai soita puh. 040 546 2332 ja sovitaan asiasta. Haluamme palvella sinua joustavasti.

Peruutus- ja muutosehdot

Peruutus: Ilmoittautuminen avoimeen valmennukseen voidaan peruuttaa kuluitta 30 vrk ennen valmennuksen alkua. Peruutus tulee tehdä sähköpostitse [email protected]. Tällöin emme peri mitään kuluja. Mikäli peruutat osallistumisesi alle 30 vrk valmennuksen alkamisesta laskutamme 50% osallistumismaksusta järjestely- ja tarjoilukustannusten kattamiseksi.

Siirto: Ilmoittautumisesi voidaan siirtää veloituksetta toiseen toteutusajankohtaan 30 vrk ennen valmennuksen alkua. Siirrosta tulee ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Mikäli siirto tapahtuu alle 30 vrk valmennuksen alkamisesta laskutamme 50% osallistumismaksusta järjestely- ja tarjoilukustannusten kattamiseksi.

Asiakkaiden luottamus ja turvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Mikäli sairastut ja estyt osallistumasta valmennukseen lyhyellä varoitusajalla, ilmoita siitä meille mahdollisimman pian, niin sovitaan osallistumisesi siirtämisestä toiseen toteutusajankohtaan. Olemme joustavia ja haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun.

Muutokset järjestävän tahon puolelta

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin (esimerkiksi ohjelman, sisällön ja valmentajan suhteen). Mikäli valmennus joudutaan perumaan kokonaan, ilmoitamme siitä sähköpostitse osallistujille viimeistään 14vrk ennen valmennuksen alkua ja palautamme mahdolliset etukäteen maksetut osallistumismaksut asiakkaille täysimittaisina. Emme vastaa osallistujille peruutuksesta aiheutuneista välillistä kuluista (esim. lentoliput).

Kuvaaminen ja nauhoittaminen

Tapahtumissamme saatetaan ottaa valokuvia tai tapahtumamme saatetaan äänittää tai videoida joko osittain tai kokonaisuudessaan. Kuvia saatetaan käyttää nettisivuillamme, blogissamme, esitteissämme tai sosiaalisessa mediassa. Valmentajan osuuksia saatetaan osittain tai kokonaan julkaista ja myydä. Osallistuessasi annat hyväksynnän kuvaamiseesi, tilaisuuden äänittämiseen ja videointiin. Mikäli et halua esiintyä tallenteissa, niin ilmoita siitä erikseen valmennuksen yhteydessä meille. Kunnioitamme yksityisyyttäsi.

Osallistujana voit ottaa valmennuksessa valokuvia omaan käyttöösi tai sosiaaliseen mediaan, kunhan mainitset lähteen. Kunnioitathan kuvatessasi muita osallistujia. Kuvia ei saa käyttää kaupalliseen tarkoitukseen.

Ylivoimainen este

Lakko, työsulku, tulipalo, raaka-aineen puute, viranomaistoimenpide tai muu järjestävästä tahosta riippumaton ylivoimainen este vapauttaa noudattamasta sovittua toimitusaikaa. Asiakkaalla ei ole oikeutta vaatia tämän johdosta vahingonkorvausta.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa ota ensisijaisesti yhteyttä Grape Peopleen.

Erimielisyydet

Myyjän ja tilaajan väliset erimielisyydet voidaan ratkaista joko välimiesmenettelyssä tai myyjän kotipaikkakunnan alioikeudessa.

Yhteystiedot

Grape People Finland Oy
2158652-2
Lautatarhankatu 6
00580 Helsinki

Bettina Kanninen
puh. 050 408 8141
[email protected]

 

Päivitetty 13.8.2020