Henna Karjalainen

fasilitaattori ja valmentaja

Esittely

Hennalla on fasilitaattorina valloittava tyyli pureutua erilaisten ryhmien dynamiikkaan ja antaa tilaa oivalluksille! Valmentava johtaminen on Hennaa erityisesti kiehtova aihealue. Henna haluaa olla mahdollistamassa työpajojen ja valmennusten osallistujille oivalluksia ja olla siten osaltaan luomassa parempaa työelämää.

”On hienoa nähdä, miten hyvällä ryhmätyöskentelyn ohjauksella ja tiettyjä vaiheita hidastamalla saadaan ihmiset samalle aaltopituudelle ja oikeasti keskittymään yhteisten ratkaisujen tuottamiseen ja kehittämiseen. Silloin syntyy lähes jotain taianomaista.”

Ennen siirtymistään täysipäiväisesti fasilitoinnin maailmaan Henna toimi lähes 10 vuoden ajan finanssisektorilla esimies- ja asiantuntijatehtävissä keräten kokemusta ison organisaation kehittämis- ja ideointikulttuurista sekä monenlaisten muutosten läpivienneistä. Henna on myös laajentanut osaamistaan ulkomailla työskennellen. Hennalla on vankka 20 vuoden kokemus esiintymisestä niin teatterinäyttelijänä kuin yhtyeen solistina, joten hän on tunnetusti karismaattinen ja mukaansatempaava esiintyjä.

Henna fasilitoi ja valmentaa fasilitointitaitoja ryhmille kasvotusten ja verkossa hyödyntäen sujuvasti asiakasryhmää parhaiten palvelevia etätyöalustoja.

“Olemme saaneet teiltä ja Hennalta paljon apua työyhteisövalmennuksen valmisteluun ja toteuttamiseen sekä päivittäiseen työskentelyymme. Ymmärrys fasilitoinnin menetelmistä ja niiden tärkeydestä on levinnyt koko johtoryhmäämme ja niitä käytetään jatkuvasti enemmän. Niinpä myös palaveriemme laatu ja tuloksellisuus on parantunut!”

Toni Ekroos, nuorisopalvelupäällikkö, Turun kaupunki

Yhteystiedot

041 434 8998
[email protected]
Verkostoidu LinkedInissä
@HennaKarjalaine

 

”Kokonaisuus oli hyvin koostettu ja edettiin riittävän rauhallisesti, jotta kaikki pysyivät mukana. Selkeä, konkreettinen koulutuskokonaisuus. Valmentaja oli asiansa osaava ammattilainen”

Tiina Markkula, projektipäällikkö, Uudenmaan Digituki -hanke

Blogiartikkelit ja sisällöt

 

Olin Hennan vetämässä kaksipäiväisessä fasilitointikoulutuksessa, jossa käsiteltiin perusteita. Vaikka olen jo jonkin verran fasilitoinut ja aihetta opiskellut, niin yksikään minuutti koulutuksesta ei mennyt hukkaan Hennan mahtavan ammattitaidon ja positiivisen energian johdosta. Hieno ja hyödyllinen koulutus ja suosittelen lämpimästi Hennaa kaikille huippu fasilitaattoria tai kouluttajaa tarvitseville!

Pirkka Rannikko – UX and Service Designer / Vincit