Piritta van der Beek

fasilitaattori ja valmentaja
hallituksen jäsen

Esittely

Piritta van der Beek (os. Kantojärvi) on kansainvälisesti sertifioitu ammattifasilitaattori ja Grape People Finland Oy:n toimitusjohtaja 2014-2020. Hän on jo vuodesta 2001 alkaen ohjannut työpajoja strategian luomisesta ja käytäntöön viennistä, innovoinnista, tiimien integrointiin ja muutoksen eteenpäin viemiseen sekä muista asiakkaiden kompleksisista sisällöistä. Piritta on erikoistunut strategiaprosessien fasilitointiin.

”Piritta fasilitoi strategiatyöpajamme kokonaan online-ympäristössä lähes 70 ihmisille useasta eri maasta hyödyntäen tehokkaasti Miro- ja Zoom-ohjelmistoja.”

Mikko Forss / Executive Vice President / NAPA

Fasilitoinnin lisäksi Piritta valmentaa fasilitointitaitoja esimiehille, johtajille ja konsulteille Suomessa ja maailmalla. Valtavalla energiallaan hän vetää ryhmät mukanaan innostukseen! Kokemuksistaan Piritta on kirjoittanut kirjan Fasilitointi luo uutta (Talentum 2012), jossa käydään läpi yli 50 menetelmää luovan ongelmanratkaisun fasilitointiin.

Piritta vetää työpajoja ja valmennuksia myös englanniksi niin kasvotusten ryhmän kanssa kuin verkossakin. Lisäksi hän toimii keynote-puhujana kansallisissa ja kansainvälisissä seminaareissa ja konferensseissa.

”Työpajoista on mahdollista saada loistavia tuloksia myös etäyhteyksillä, kun on osaava fasilitointi ja hyvät työkalut käytössä. Ilman Grape People:n apua emme olisi saaneet strategiaprosessia vedettyä maaliin näin hyvin tuloksin.”

Juha Suoniemi, Business Area Director

Yhteystiedot

0400 664 889
[email protected]
Verkostoidu LinkedInissä
@Grapiritta

 

Blogiartikkelit ja sisällöt