Webinaaritallenne: Etäjohtamisen avainhetket

Johtamisen haasteita on ollut aina, mutta erityisesti nyt etätyöaikaan siirryttyämme lähijohtaminen on vaikeutunut entisestään. Vaikka globaali terveyskriisi tulee jäämään taakse, asiantuntijoiden etätyö on tullut jäädäkseen – niin myös etäjohtaminen.

Sinä, joka vastaat ihmisten johtamisesta. Pohditko, kuinka onnistua johtamistyössä erityisesti nyt etätyöaikana? Tunnista johtamisen avainhetket ja paranna taitojasi johtaa tiimiäsi kohti menestystä!

”Olisipa ihana luotsata motivoitunutta, itseohjautuvaa ja tuloksellista tiimiä!”

Näin varmasti jokainen esihenkilö tällä hetkellä ajattelee. Ota osallistavan johtamisen taidot haltuun ja luo timanttinen tiimi, jota on ilo johtaa!

Etäjohtamisen avainhetket -webinaarissa kuulet, mitkä ovat johtamisen avainhetket ja kuinka osallistamalla tuot ihmisistä parhaan esiin ja saat heidät sitoutumaan tulokselliseen yhteistyöhön! Syvennymme erityisesti yhteen johtamisen avainhetkeen: strategian jalkauttamiseen. Webinaarin jälkeen ymmärrät, miten fasilitoiva johtamisote helpottaa esimiestyötä. Teet kokouksista ja työpajoista vaikuttavia ja helpotat yhteistyössä onnistumista. Saat luotua tiimin tavoitteet toiminnaksi ja todellisiksi tuloksiksi!

Webinaari on tarkoitettu sinulle, joka toimit esimiesasemassa ja haluat parantaa johtamistaitojasi erityisesti etätyöaikaan. Kun haluat ymmärtää, miten lisäämällä osallistavaa johtamista saat motivoituneen ja toimivan tiimin, tilaa maksuton webinaaritallenne!