TEAMS: Eloisat etätilaisuudet (3 tuntia)

Tee kokouksissa istujista aktiivisia osallistujia

Järjestätkö työssäsi etäkokouksia ja -koulutuksia sekä muita verkkotilaisuuksia, mutta olet tyytymätön osallistujien aktiivisuuteen, läsnäoloon tai tilaisuuden lopputuloksiin? Luo eloa etätilaisuuksiin ja muuta istujat osallistujiksi tämän valmennuksen avulla!

Kokoukset ovat viime vuosien aikana siirtyneet neuvotteluhuoneista Teamsiin. Uusi normaali on tuonut eteen haasteita ja vaatii asiantuntijoilta osaamisen päivittämistä. Hyvät etätyötaidot varmistavat sujuvan yhteistyön niin työyhteisön sisällä kuin asiakkaidenkin kanssa paikasta riippumatta. Tässä valmennuksessa opit parhaat käytänteet ja menetelmät vuorovaikuttamiseen etänä.

”Valmennuksessa oli rento, mukava ja keskustelevainen ilmapiiri, joka kannusti ja innosti uuden oppimiseen yhdessä muiden kanssa. Aamupäivän aikana sain paljon konkreettisia vinkkejä, ideoita ja työkaluja käytäntöön viemiseksi. Sen lisäksi sain varmuutta ja innostusta onnistuneiden kokouksien pitämiseen. Valmentaja oli innostava ja aidosti kohtaava. Hänellä oli syvää substanssi- ja menetelmäosaamista sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot."

Eloa etäkokouksiin!

Erityisesti etäaikana puuduttavat monologit ja osallistujien rikkomaton hiljaisuus ovat monelle valitettavan tuttuja. Etäkokouksissa tuntuu kuin puhuisi tyhjille seinille, koska on vaikea havainnoida muiden läsnäoloa. Kokoustyökalujen sujuva käyttö onkin noussut uudeksi tuloksellisen kokouksen edellytykseksi.

Eloisat etätilaisuudet on tehokas etävalmennus, jossa opit tuloksellisten verkkotilaisuuksien periaatteet ja parhaat menetelmät vuorovaikuttamiseen verkossa. Valmennus on sinulle, joka haluat taitavaksi ja itsevarmaksi verkkotilaisuuksien vetäjäksi!

Ohjelma

  • Etäkokouksen aloittaminen energisoivasti
  • Yhteisten odotusten luominen
  • Vuorovaikutteisen esityksen pitäminen
  • Verkkotilaisuuksien parhaat käytännöt
  • Yhteisen ymmärryksen luominen ohjatun keskustelun avulla

”Todella hyvä ja hyödyllinen kaikille, jotka joko fasilitoivat (verkossa tai livenä) tai käyttävät Zoomia, Teamsia ym. työssään kokousten, opetuksen tms. vetäjänä.”

Valmennuksessa sinä:

Sopiiko valmennus minulle?

Valmennus sopii kaikille, jotka järjestävät työssään kokouksia. Erityisen hyvin nämä menetelmät sopivat esitys- ja keskustelukeskeisiin kokouksiin, esimerkiksi suunnittelu- ja projektikokouksiin, joissa on 6-20 osallistujaa. Valmennus on sinulle, joka haluat rakentaa osallistujien välille yhteistä ymmärrystä sekä sitoutumista yhteiseen tavoitteeseen.

Valmennuksen alustana toimii Microsoft Teams. Voit hyödyntää opittavia menetelmiä myös muilla alustoilla kuten Google Meet, Zoom, Webex.

Erityisen tyytyväisiä valmennuksiimme ovat olleet henkilöt, jotka ovat toimineet asiantuntijatehtävissä, kouluttajana tai konsulttina, tiimin vetäjänä tai esihenkilönä, projekti- tai kehityspäällikkönä. Tämä valmennus tarjoaa sinulle lisää työkaluja onnistuaksesi entistä paremmin näissä tehtävissä toimiessasi.

”Monipuolisesti erilaisia työkaluja ja käyntännönläheisiä esimerkkejä. Sain myös käteen työkaluja hyödynnettäväksi omassa työssä.”

Valmentajat

Tilaisuuden valmentajina toimivat kokeneet ammattifasilitaattori-valmentajamme, jotka ovat erikoistuneet tuloksellisten ryhmäprosessien johtamiseen. Ammattifasilitaattorimme ovat tiimien ja organisaatioiden kehittämisen asiantuntijoita, joilla on vuosien ja vuosikymmenten kokemusta työpajojen fasilitoinnista ja fasilitointitaitojen valmentamisesta eri organisaatioissa.

Peruutus- ja muutosehdot

Kysymyksiä?

Palvelemme mielellämme! Lähetä viesti chatin kautta tai palvelu@grapepeople.fi.

Valmennus organisaatiollenne

Haluatko tilata tämän valmennuksen räätälöitynä omalle tiimillesi tai organisaatiollesi?

Lähetä viesti palvelu@grapepeople.fi tai soita 050 5500 654 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Virtuaalifasilitointi - parempia etätilaisuuksia!

Olemme valmentaneet virtuaalifasilitointitaitoja sadoille ryhmille niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Käyttämämme periaatteet ja menetelmät soveltuvat käytettäväksi useilla kokousalustoilla. Olemme tehneet valmennuksia muun muassa näillä alustoilla: Microsoft Teams, Zoom, Google Meet, WebEx, Miro, MURAL. Tutustu asiakkaidemme onnistumistarinoihin tästä!