TEAMS: Onnistunut kokous (3 tuntia)

Muuta kokouksissa istujat osallistujiksi

Pidätkö työssäsi paljon kokouksia, mutta olet tyytymätön osallistujien aktiivisuuteen, läsnäoloon tai kokouksen lopputuloksiin? Riko kaava ja muuta istujat osallistujiksi tämän valmennuksen avulla!

Kokoukset ovat viime vuosien aikana siirtyneet neuvotteluhuoneista Teamsiin ja nyt ne ovat palaamassa neukkareihin – ainakin osittain. Etä- ja hybridityöskentelyn myötä myös tapamme kohdata, vuorovaikuttaa, rakentaa yhteistä ymmärrystä ja tehdä päätöksiä ovat muutoksessa.

Ilmoittaudu valmennukseen valitsemalla ajankohta seuraavista:

Valmennus toteutetaan 31.8.2022 klo 8.45 – 12.00 (Teams, 3h)

Ilmoittaudu

Valmennus toteutetaan 29.11.2022 klo 8.45 – 12.00 (Teams, 3h)

Ilmoittaudu

Etäkokous, hybridikokous, onnistunut kokous

Erityisesti etäaikana puuduttavat monologit ja osallistujien rikkomaton hiljaisuus ovat monelle valitettavan tuttuja. Etäkokouksissa tuntuu kuin puhuisi tyhjille seinille, koska on vaikea havainnoida muiden läsnäoloa. Kokoustyökalujen sujuva käyttö onkin noussut uudeksi onnistuneen kokouksen edellytykseksi.

Hybridikokouksessa osalla ryhmästä on luontainen yhteys kasvotusten, mutta etäosallistujat saattavat jäädä paitsi näköyhteyden myös keskustelun ulkopuolelle.

Millainen sitten on onnistunut kokous? Kokous on osallistujan näkökulmasta onnistunut, kun hän voi kokea tapaamisen jälkeen, että…

  1. Aikani oli hyvin käytettyä
  2. Hyväksyn lopputuloksen
  3. Osallistumisellani oli merkitystä

Entä jos osallistujat voisivat kokea näin sinun kokoustesi jälkeen? Sen sijaan, että odotetaan kärsimättömänä, milloin pääsee tekemään niitä ”oikeita töitä” – ellei jopa multitaskata niiden parissa jo kokouksen aikana.

Vaikka tapamme työskennellä on ollut murroksessa, tietyt asiat eivät ole muuttuneet. Onnistuneen kokouksen kulmakivet ovat pysyneet ennallaan:

Jos koet yhden tai useamman näistä haasteeksi, tämä valmennus on sinulle!

”Todella hyvä ja hyödyllinen kaikille, jotka joko fasilitoivat (verkossa tai livenä) tai käyttävät Zoomia, Teamsia ym. työssään kokousten, opetuksen tms. vetäjänä.”

Nina Tynkkynen, apulaisprofessori, Åbo Akademi

Valmennuksessa sinä:

Ilmoittautuminen ja hinta

Hinta: 200€ + alv 24% / hlö (yht. 248€)

Voit maksaa valmennuksen maksukortilla tai laskulla.

Ilmoittaudu valmennukseen tästä:

Ilmoittaudu valmennukseen valitsemalla ajankohta seuraavista:

Valmennus toteutetaan 31.8.2022 klo 8.45 – 12.00 (Teams, 3h)

Ilmoittaudu

Valmennus toteutetaan 29.11.2022 klo 8.45 – 12.00 (Teams, 3h)

Ilmoittaudu

Sopiiko valmennus minulle?

Valmennus sopii kaikille, jotka järjestävät työssään kokouksia. Erityisen hyvin nämä menetelmät sopivat esitys- ja keskustelukeskeisiin kokouksiin, esimerkiksi suunnittelu- ja projektikokouksiin, joissa on 6-20 osallistujaa. Valmennus on sinulle, joka haluat rakentaa osallistujien välille yhteistä ymmärrystä sekä sitoutumista yhteiseen tavoitteeseen.

Valmennuksen alustana toimii Microsoft Teams. Voit hyödyntää opittavia menetelmiä myös muilla alustoilla kuten Google Meet, Zoom, Webex. Painotus on etäkokouksissa, mutta opeista on hyötyä myös lähi- ja hybridikokouksissa.

”Monipuolisesti erilaisia työkaluja ja käyntännönläheisiä esimerkkejä. Sain myös käteen työkaluja hyödynnettäväksi omassa työssä.”

Tiia, Suomen ympäristöministeriö

Valmentajat

Tilaisuuden valmentajina toimivat kokeneet ammattifasilitaattori-valmentajamme, jotka ovat erikoistuneet tuloksellisten ryhmäprosessien johtamiseen. Ammattifasilitaattorimme ovat tiimien ja organisaatioiden kehittämisen asiantuntijoita, joilla on vuosien ja vuosikymmenten kokemusta työpajojen fasilitoinnista ja fasilitointitaitojen valmentamisesta eri organisaatioissa.

Peruutus- ja muutosehdot

Kysymyksiä?

Palvelemme mielellämme! Lähetä viesti chatin kautta tai palvelu@grapepeople.fi.

Valmennus organisaatiollenne

Haluatko tilata tämän valmennuksen räätälöitynä omalle tiimillesi tai organisaatiollesi?

Lähetä viesti palvelu@grapepeople.fi tai soita 040 546 2332 tai jätä yhteydenottopyyntö.