Vaikuttavat verkkotilaisuudet -valmennus (Zoom 3h) TÄYNNÄ

08.09.2020   8:45 - 12.00 Valmennus

Vaikuttavat verkkotilaisuudet on tiivis verkkovalmennus, jossa opit hyvien verkkotilaisuuksien periaatteet ja parhaat menetelmät vuorovaikuttamiseen verkossa.

Etätyö tuo eteen uusia haasteita ja vaatii työntekijöiltä osaamisen päivittämistä. Hyvät etätyötaidot varmistavat sujuvan yhteistyön niin työyhteisön sisällä kuin asiakkaidenkin kanssa paikasta riippumatta.

”Todella hyvä ja hyödyllinen kaikille, jotka joko fasilitoivat (verkossa tai livenä) tai käyttävät Zoomia, Teamsia ym. työssään kokousten, opetuksen tms. vetäjänä.”
Nina Tynkkynen, apulaisprofessori, Åbo Akademi

Olemme valmentaneet virtuaalifasilitointitaitoja sadoille ryhmille niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Käyttämämme periaatteet ja menetelmät soveltuvat käytettäväksi useilla kokousalustoilla. Olemme tehneet valmennuksia esimerkiksi näillä alustoilla: Skype for Business, Microsoft Teams, Google Hangouts Meet, Zoom, WebEx, GoToMeeting ja Adobe Connect. Tämä verkkovalmennus toteutetaan Zoomilla.

Tervetuloa avoimeen Vaikuttavat verkkotilaisuudet -valmennuksen 1. osaan Osallistava esitys. Tässä valmennuksessa opit parhaat käytänteet ja menetelmät vuorovaikuttamiseen verkossa. Valmennus on sinulle, joka haluat taitavaksi ja itsevarmaksi etäkokousten ja etäkoulutusten vetäjäksi!

”Monipuolisesti erilaisia työkaluja ja käyntännönläheisiä esimerkkejä. Sain myös käteen työkaluja hyödynnettäväksi omassa työssä.”
Tiia, Suomen ympäristöministeriö

Valmennuksessa sinä…

Kenelle valmennus on?

Valmennus sopii kaikille verkkotilaisuuksien vetäjille. Tässä valmennuksessa käytetty malli on osallistava esitys. Esitys puretaan ohjatun keskustelun avulla pienryhmätyöskentelyä hyödyntäen. Malli soveltuu muun muassa esityksiin, työkokouksiin, webinaareihin, koulutuksiin, valmennuksiin sekä infotilaisuuksiin.

Kokousalustana toimii Zoom (lue tästä Zoomin turvallisesta käytöstä). Näistä taidoista on hyötyä myös muilla alustoilla, kuten Microsoft Teams, Skype for Business tai Google Hangouts / Meet. Osallistumiseen tarvitset oman tietokoneen, rauhallisen tilan, vakaan verkkoyhteyden ja kuulokkeet mikrofonilla.

”Suoraan käytäntöön vietäviä asioita tulee runsaasti.”
Tiina, projektipäällikkö

Aikataulu ja ohjelma

Tekninen tsekki, 30 minuuttia

Tekninen tsekki, jonka aikana valmentaja on kanssasi linjoilla testaamassa, että tekniikka toimii. Kirjaudu sisään milloin tahansa puolen tunnin aikana. Testaukseen menee kultakin osallistujalta vain muutama minuutti. Tekninen tsekki pidetään muutamaa päivää ennen tilaisuutta ja ajankohta ilmoitetaan osallistujille.

Valmennus: Vaikuttavat verkkotilaisuudet
ti 8.9.2020 klo 8.45 – 12.00

Kun olet ilmoittautunut, varaa ajankohta kalenteristasi etukäteen. Kutsulinkkit lähetetään ennen tilaisuutta. Tämä on vuorovaikutteinen valmennus, joka edellyttää osallistumista. Valmennusmateriaalit ja tallenne täydentävät livetyöskentelyä, mutteivät korvaa sitä.

Ohjelma

”Suosittelen valmennusta, jos haluat saada vinkkejä ja rohkaisua, kuulla asioista selkeästi ja käytännönläheisesti.”
Kati Syrjänen / valmentaja, työnohjaaja STOry, coach / Aitona

Hinta ja ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt, tilaisuus on täynnä. Varmista tästä paikkasi seuraavasta Vaikuttavat verkkotilaisuudet -valmennuksesta!

Hintaan sisältyy:

”Hyvä peruspaketti aiheeseen, auttaa omaan innostumiseen ja antaa eväitä suunnitella oma virtuaalitilaisuus.”
Valmennuksen osallistuja

Osallistumisen edellytykset

Parhaan kokemuksen saat, kun sinulla on:

Teknisessä tsekissä varmistamme, että yhteydet, laitteet ja sovellukset toimivat, jotta valmennukseen osallistuminen sujuu mutkattomasti.

Jatkovalmennukset verkkotilaisuuksien vetäjille

Tämä on Vaikuttavat verkkotilaisuudet -valmennuskokonaisuuden 1. osa Osallistava esitys, joka on itsenäinen valmennuskokonaisuus. Tässä valmennuksessa käytetty malli on osallistava esitys verkossa. Malli soveltuu muun muassa esityksiin, työkokouksiin, webinaareihin, koulutuksiin, valmennuksiin sekä infotilaisuuksiin.

Jatkovalmennuksissa kehität osaamistasi edelleen, jotta voit suunnitella ja johtaa:

Osa 2: Työpajat haltuun (tulossa 2020)

Osa 3: Minä virtuaalifasilitaattorina (tulossa 2020)

Valmentajat

Tilaisuuden vetäjinä toimivat kokeneet ammattifasilitaattori-valmentajamme, jotka ovat erikoistuneet tuloksellisten ryhmäprosessien johtamiseen. Grape Peoplen ihmiset ovat tiimien ja organisaatioiden kehittämisen asiantuntijoita, jotka suhtautuvat työhönsä intohimoisesti. Valmentajiimme voit tutustua tästä.

Olemme yli 15 vuoden ajan auttaneet asiakkaitamme ratkaisemaan osallistumisen haasteita ja löytämään uusia toimintatapoja yhteistyön parantamiseksi työelämän jokapäiväisissä kohtaamisissa niin kasvotusten kuin etänäkin. Fasilitoinnin keinoin helpotamme osallistumista, oivaltamista ja muutosta sekä päätöksen tekoa ryhmässä. Tavoitteenamme on tehdä vuorovaikutuksesta verkossa yhtä sujuvaa kuin kohtaamisista kasvotusten. Autamme teitä yhdistämään asiantuntijoidenne osaamisen ja menestymään verkon välityksellä! Lue asiakkaidemme onnistumistarinoita tästä!

Valmentava organisaatio

Grape People syntyi vuonna 2003 tarpeesta tehdä organisaatioista osallistavampia. Organisaatioiden ja työympäristöjen muuttuessa yhä monimutkaisemmiksi tietävä ja määräävä, siis perinteinen, johtaminen ei enää riittänyt.

Tarvittiin uudenlaista johtamista: osallistavaa, eli fasilitoivaa, johtamista. Siispä lähdimme toteuttamaan missiotamme levittää fasilitointitietoa ja –taitoa, jotta johtajilla olisi paremmat edellytykset tulevaisuuden organisaatioiden johtamiseen.

Autamme organisaatioita luomaan ja toteuttamaan muutoksia fasilitoinnin ja fasilitointivalmennuksen avulla. Oli kyseessä sitten yhteisen vision luominen, strategian jalkauttaminen organisaatioon, tärkeään muutokseen tarttuminen tai tiimien kehittäminen, me olemme täällä sinua varten.

Yhdessä olemme fasilitoineet yli 1 000 työpajaa ja valmentaneet yli 25 000 fasilitaattoria ympäri maailmaa. Valmennuksemme ovat tämän kokemuksen ja pitkän tuotekehityksen lopputulos.

 

Lisätiedot ja kyselyt

Bettina Kanninen, [email protected], puh. 050 408 8141

 

Peruutusehdot

Tutustu avointen valmennusten peruutus- ja muutosehtoihin