Vaikuttavat verkkotilaisuudet on tehokas verkkovalmennus, jossa opit hyvien verkkotilaisuuksien periaatteet ja parhaat menetelmät vuorovaikuttamiseen verkossa.

Uusi normaali etätyössä on tuonut eteen haasteita ja vaatii asiantuntijoilta osaamisen päivittämistä. Hyvät etätyötaidot varmistavat sujuvan yhteistyön niin työyhteisön sisällä kuin asiakkaidenkin kanssa paikasta riippumatta.

”Todella hyvä ja hyödyllinen kaikille, jotka joko fasilitoivat (verkossa tai livenä) tai käyttävät Zoomia, Teamsia ym. työssään kokousten, opetuksen tms. vetäjänä.”
Nina Tynkkynen, apulaisprofessori, Åbo Akademi

Olemme valmentaneet virtuaalifasilitointitaitoja sadoille ryhmille niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Käyttämämme periaatteet ja menetelmät soveltuvat käytettäväksi useilla kokousalustoilla. Olemme tehneet valmennuksia muun muassa näillä alustoilla: Skype for Business, Zoom, Google Hangouts Meet, WebEx, GoToMeeting ja Adobe Connect. Tämä verkkovalmennus toteutetaa Microsoft Teamsilla.

Tässä valmennuksessa opit parhaat käytänteet ja menetelmät vuorovaikuttamiseen verkossa. Valmennus on sinulle, joka haluat taitavaksi ja itsevarmaksi verkkotilaisuuksien vetäjäksi!

”Monipuolisesti erilaisia työkaluja ja käyntännönläheisiä esimerkkejä. Sain myös käteen työkaluja hyödynnettäväksi omassa työssä.”
Tiia, Suomen ympäristöministeriö

Valmennuksessa sinä…

  • Ymmärrät osallistavan verkkotilaisuuden hyödyt
  • Saat kokemuksen innostavasta ja vuorovaikutteisesta verkkotilaisuudesta
  • Opit havainnoimaan osallistujien läsnäoloa jopa ilman videoyhteyttä
  • Opit useita keinoja aktivoida osallistujia
  • Opit suunnittelemaan tuloksellisen verkkotilaisuuden
  • Saat itsevarmuutta ryhmätilanteisiin verkossa
  • Opit, miten saat kaikkien osaamisen esiin verkossa — niin hiljaisten kuin äänekkäämpien
  • Opit järjestämään verkkotilaisuuden, jossa osallistujille syntyy tunne kuin he olisivat samassa huoneessa

”Suoraan käytäntöön vietäviä asioita tulee runsaasti.”
Tiina, projektipäällikkö

Kenelle valmennus on?

Valmennus sopii kaikille verkkotilaisuuksien vetäjille. Tässä valmennuksessa käytetty malli on osallistava esitys. Esitys puretaan ohjatun keskustelun avulla pienryhmätyöskentelyä hyödyntäen. Malli soveltuu muun muassa esityksiin, työkokouksiin, webinaareihin, koulutuksiin, valmennuksiin sekä infotilaisuuksiin.

Kokousalustana toimii Microsoft Teams. Näistä taidoista on hyötyä myös muilla alustoilla, kuten Zoom, Skype for Business tai Google Hangouts / Meet. Osallistumiseen tarvitset oman tietokoneen, rauhallisen tilan, vakaan verkkoyhteyden ja kuulokkeet mikrofonilla.

”Valmennus, jossa saa hyviä vinkkejä verkkotilaisuuden järjestämiseen, sekä teknisten asioiden huomioimisen että fasilitoinnin kannalta. Tilaisuudessa on sujuva juoksutus ja rento tunnelma. Oli hyödyllistä, että tilaisuudessa esiteltiin verkkotilaisuuksia ja fasilitointia eri case-esimerkkien kautta. Ja erittäin positiivista oli se, että pääsimme myös samantien itse kokeilemaan eri työkaluja ja tapoja työstää asioita verkkotilaisuudessa. Vetäjä oli energinen ja osaava.”
Valmennuksen osallistuja syksyllä 2020

Aikataulu ja ohjelma

Tekninen tsekki, 30 minuuttia

Tekninen tsekki pidetään muutamaa päivää ennen tilaisuutta ja ajankohta ilmoitetaan osallistujille. Sen aikana valmentaja on kanssasi linjoilla testaamassa, että tekniikka toimii. Testaukseen menee kultakin osallistujalta vain muutama minuutti.

Valmennus: Vaikuttavat verkkotilaisuudet (Teams)
to 26.8.2021 klo 8.45 – 12.00

Kun olet ilmoittautunut, varaa ajankohta kalenteristasi etukäteen. Kutsulinkkit lähetetään ennen tilaisuutta. Tämä on vuorovaikutteinen valmennus, joka edellyttää online-osallistumista. Valmennusmateriaalit ja tallenne täydentävät livetyöskentelyä, mutta eivät korvaa sitä.

Ohjelma

  • Etäkokouksen aloittaminen napakasti ja energisoivasti
  • Yhteisten odotusten luominen
  • Vuorovaikutteisen esityksen pitäminen
  • Verkkotilaisuuksien parhaat käytännöt
  • Yhteisen ymmärryksen luominen ohjatun keskustelun avulla

”Suosittelen valmennusta, jos haluat saada vinkkejä ja rohkaisua, kuulla asioista selkeästi ja käytännönläheisesti.”
Kati Syrjänen / valmentaja, työnohjaaja STOry, coach / Aitona

Hinta ja ilmoittautuminen

200 € + alv 24% / hlö

Voit maksaa valmennuksen verkkokaupassamme tai laskulla.

 Ilmoittaudu tästä valmennukseen! 

Hintaan sisältyy:

  • 3 tunnin fasilitointivalmennus verkossa
  • tekninen tsekki ennen valmennusta
  • valmennusmateriaalit + ryhmätöiden dokumentointi (pdf)
  • videotallenteen katseluoikeus valmennuksesta (rajoitetun ajan)

”Hyvä peruspaketti aiheeseen, auttaa omaan innostumiseen ja antaa eväitä suunnitella oma virtuaalitilaisuus.”
Valmennuksen osallistuja keväällä 2020

Osallistumisen edellytykset

Parhaan kokemuksen saat, kun sinulla on:

  • rauhallinen tila, josta osallistua (huomioi keskeytykset ja taustamelu)
  • hyvä nettiyhteys (käytä langallista yhteyttä, jos mahdollista)
  • Windows- tai Mac-tietokone (pelkkä mobiililaite ei riitä)
  • kuulokkeet mikrofonilla (jotta kuulemme toisemme pinnistelemättä)

Teknisessä tsekissä varmistamme, että yhteydet, laitteet ja sovellukset toimivat, jotta valmennukseen osallistuminen sujuu mutkattomasti.

Valmentajat

Tilaisuuden vetäjinä toimivat kokeneet ammattifasilitaattori-valmentajamme, jotka ovat erikoistuneet tuloksellisten ryhmäprosessien johtamiseen. Grape Peoplen ihmiset ovat tiimien ja organisaatioiden kehittämisen asiantuntijoita, jotka suhtautuvat työhönsä intohimoisesti. Valmentajiimme voit tutustua tästä.

Olemme yli 15 vuoden ajan auttaneet asiakkaitamme ratkaisemaan osallistumisen haasteita ja löytämään uusia toimintatapoja yhteistyön parantamiseksi työelämän jokapäiväisissä kohtaamisissa niin kasvotusten kuin etänäkin. Fasilitoinnin keinoin helpotamme osallistumista, oivaltamista ja muutosta sekä päätöksen tekoa ryhmässä. Tavoitteenamme on tehdä vuorovaikutuksesta verkossa yhtä sujuvaa kuin kohtaamisista kasvotusten. Autamme teitä yhdistämään asiantuntijoidenne osaamisen ja menestymään verkon välityksellä! Lue asiakkaidemme onnistumistarinoita tästä!

Valmentava organisaatio

Grape People syntyi vuonna 2003 tarpeesta tehdä organisaatioista osallistavampia. Organisaatioiden ja työympäristöjen muuttuessa yhä monimutkaisemmiksi tietävä ja määräävä, siis perinteinen, johtaminen ei enää riittänyt.

Tarvittiin uudenlaista johtamista: osallistavaa, eli fasilitoivaa, johtamista. Siispä lähdimme toteuttamaan missiotamme levittää fasilitointitietoa ja –taitoa, jotta johtajilla olisi paremmat edellytykset tulevaisuuden organisaatioiden johtamiseen.

Autamme organisaatioita luomaan ja toteuttamaan muutoksia fasilitoinnin ja fasilitointivalmennuksen avulla. Oli kyseessä sitten yhteisen vision luominen, strategian jalkauttaminen organisaatioon, tärkeään muutokseen tarttuminen tai tiimien kehittäminen, me olemme täällä sinua varten.

Yhdessä olemme fasilitoineet yli 1 000 työpajaa ja valmentaneet yli 25 000 fasilitaattoria ympäri maailmaa. Valmennuksemme ovat tämän kokemuksen ja pitkän tuotekehityksen lopputulos.

 

Lisätiedot ja kyselyt

Bettina Kanninen, bettina@grapepeople.fi, puh 050 408 8141
Jyri Saraste, jyri@grapepeople.fi, puh. 040 546 2332

 

Peruutusehdot

Tutustu avointen valmennusten peruutus- ja muutosehtoihin