ETÄ: Edistynyt fasilitointi -verkkovalmennus (5-osainen, Zoom)

02.11.2021 - 16.11.2021   8:45 - 12:00 Valmennus

Valmennus on osa Sertifioitu fasilitaattori-valmennusohjelmaa
Tämä on fasilitointivalmennus sinulle, joka haluat tehdä työelämän ryhmätilanteista tuloksellisia – sinulle jo perusteet taitava fasilitaattori! Jatkotason syventävässä valmennuksessa opit tehokkaimmat menetelmät kompleksisiin ryhmätilanteisiin. Opit selkeyttämään monimutkaisia tilanteita ja nostamaan oireiden takaa juurisyyt esiin. Valmennus toteutetaan 5-osaisena verkkovalmennuksena etäyhteydellä Zoomilla. Tule syventämään tietojasi ja taitojasi fasilitaattorina!

Saat keinoja tukea työyhteisön tai projektiryhmän itseohjautuvuutta. Kehität taitoja, joiden avulla autat asiakkaitasi, yhteistyökumppaneitasi tai tiimiäsi onnistumaan yhteistyössä entistä paremmin. Syvennä taitojasi johtaa vaikuttavia työpajoja – myös etänä!

Miksi osallistua?

Valmennuksessa käymme läpi osallistavia ryhmätyömenetelmiä innostavassa ja käytännönläheisessä verkkoympäristössä. Fasilitoinnin tarkoituksena on viedä ryhmätyöskentely uudelle tasolle ja parantaa työn tuloksia. Hyvässä ohjauksessa koko ryhmän viisaus saadaan käyttöön. Seurauksena on parempia päätöksiä, joihin kaikki voivat sitoutua.

Tässä valmennuksessa voit syventää osaamistasi fasilitaattorina, kun sinulla on pohjakoulutus fasilitoinnin perusteista ja käytännön kokemusta työpajojen fasilitoinnista lähi- tai etätilaisuuksissa. Yksinkertaisiin ongelmiin löytyy yksinkertaisia ratkaisuja, kun taas työelämän muuttuessa yhä monimutkaisemmaksi tarvitsemme taitoja ohjata tuloksellisia työpajoja myös kompleksisista aiheista. Taitava fasilitaattori nostaa esiin oikean ongelman oireiden takaa ja pureutuu juurisyihin.

Edistynyt fasilitaattori auttaa ihmisiä ymmärtämään monimutkaisiakin syy-seuraussuhteita ja hahmottamaan paremmin kokonaiskuvan. Fasilitaattorina autat ihmisiä näkemään tavoitteen korkeamman tason. Edistynyt fasilitointi vie syvemmälle systeemiajatteluun ja tarjoaa työkaluja fasilitoivaan johtamiseen. Taitavalla fasilitoinnilla voit tukea yksilöiden ja tiimien itseohjautuvuutta, jota erityisesti etätyössä tarvitaan entistä enemmän.

Fasilitoinnin Tehopakkaus II [Edistynyt fasilitointi] tarjosi minulle uutta oppia fasilitoinnin menetelmistä ja filosofiasta niiden taustalla, mutta sain myös valtavasti uutta ajateltavaa, foorumin jakaa kokemuksia ja omia sovelluksia eri menetelmistä sekä uutta intoa päivittäiseen työhöni. Tässä valmennuksessa on hinta-laatusuhde erinomaisesti kohdallaan. Hyvä Grape People!

Valmennuksen osallistuja

Taidot ryhmien ohjaamiseen

Valmennuksessa syvennät ammattitaitoasi ryhmänvetäjänä, fasilitaattorina. Opit parantamaan vuorovaikutusta ja päätöksentekoa ryhmässä – taitoja, joita jokaisessa organisaatiossa tarvitaan!

Vaikuttavia kokouksia ja työpajoja

Osallistaminen on asiantuntijaorganisaatioissa tänä päivänä välttämätön taito. Osallistamalla ihmisten aika ja osaaminen hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla. Fasilitointi lisää osallisuutta ja parantaa ryhmätilanteiden vuorovaikutusta. Fasilitaattorin tehtävä on tuoda osallistujat lähemmäs toisiaan ja näin mahdollistaa asiantuntijoiden osaamisen yhdistäminen.

Aika ja paikka

Osallistumiseen tarvitset oman tietokoneen, rauhallisen tilan, vakaan verkkoyhteyden ja kuulokkeet mikrofonilla. Kokousalustana toimii Zoom eli tarvitset alustan, jolle voit ohjelman asentaa.

Kun olet ilmoittautunut, varaa päivät kalenteristasi etukäteen. Kutsulinkit lähetetään ennen tilaisuutta. Tämä on vuorovaikutteinen valmennus, joka edellyttää läsnäoloa etänä. Valmennusmateriaalit ja tallenne täydentävät livetyöskentelyä, mutta eivät korvaa sitä.

Tekninen check, 30 minuuttia
ajankohta ilmoitetaan osallistujille

Tämä on testikokous, jonka aikana valmentaja on kanssasi linjoilla testaamassa, että tekniikka toimii. Kirjaudu sisään milloin tahansa puolen tunnin aikana. Testaukseen menee kultakin osallistujalta vain muutama minuutti.

Ilmoittautuminen

Hinta: 1200€ + alv 24% /hlö

Voit maksaa valmennuksen verkkokaupassamme tai laskulla.

Ilmoittaudu Edistynyt fasilitointi -valmennukseen!

Hintaan sisältyy:

Osallistumisen edellytykset

Parhaan kokemuksen saat, kun sinulla on:

Teknisessä tsekissä varmistamme, että yhteydet, laitteet ja sovellukset toimivat, jotta valmennukseen osallistuminen sujuu mutkattomasti.

Osallistava valmennustapa

Valmennus on työpaja, jossa harjoittelemme erilaisia ryhmätyömenetelmiä. Tarkoitus on oppia tekemällä. Valmennuksessa on mukana sopivia annoksia teoriaa käytännön ratkaisujen ymmärtämiseksi. Opittuja menetelmiä reflektoidaan ja esimerkkejä peilataan työelämän eri tilanteisiin.

Fasilitointimenetelmien oppimisprosessi

Kenelle tämä valmennus on?

Fasilitoinnin jatkotason valmennus sopii kaikille, jotka toimivat ryhmien kanssa ja hallitsevat fasilitoinnin perusteet. Suosittelemme pohjakoulutukseksi Vaikuttava fasilitointi -valmennusta. Erityisen tyytyväisiä tähän valmennukseen ovat olleet henkilöstön kehittäjät, muutosagentit, strategian jalkauttajat, esimiehet, sisäiset konsultit, valmentajat ja projektipäälliköt. Edistynyt fasilitointi -valmennuksen jälkeen voit osallistua fasilitointiosaamisen sertifiointitilaisuuteen.

Mitä valmennuksessa oppii?

Työkalut ja tekniikat

 

Ammattimainen, hyvin toteutettu valmennus. Sain valtavasti uutta ajateltavaa, uusia metodeja, käytännön työkaluja ja ja taustatietoa.

Valmennuksen osallistuja

Valmentajat

Tilaisuuden vetäjinä toimivat kokeneet ammattifasilitaattori-valmentajamme, jotka ovat erikoistuneet tuloksellisten ryhmäprosessien johtamiseen. Grape Peoplen ihmiset ovat tiimien ja organisaatioiden kehittämisen asiantuntijoita, jotka suhtautuvat työhönsä intohimoisesti. Valmentajiimme voit tutustua tästä linkistä.

Olemme yli 15 vuoden ajan auttaneet asiakkaitamme ratkaisemaan osallistumisen haasteita ja löytämään uusia toimintatapoja yhteistyön parantamiseksi työelämän jokapäiväisissä kohtaamisissa niin kasvotusten kuin etänäkin. Fasilitoinnin keinoin helpotamme osallistumista, oivaltamista ja muutosta sekä päätöksen tekoa ryhmässä. Tavoitteenamme on tehdä vuorovaikutuksesta verkossa yhtä sujuvaa kuin kohtaamisista kasvotusten. Autamme teitä yhdistämään asiantuntijoidenne osaamisen ja menestymään verkon välityksellä! Lue asiakkaidemme onnistumistarinoita tästä!

Valmentava organisaatio

Grape People syntyi vuonna 2003 tarpeesta tehdä organisaatioista osallistavampia. Organisaatioiden ja työympäristöjen muuttuessa yhä monimutkaisemmiksi tietävä ja määräävä, siis perinteinen, johtaminen ei enää riittänyt.

Tarvittiin uudenlaista johtamista: osallistavaa, eli fasilitoivaa, johtamista. Siispä lähdimme toteuttamaan missiotamme levittää fasilitointitietoa ja –taitoa, jotta johtajilla olisi paremmat edellytykset tulevaisuuden organisaatioiden johtamiseen.

Autamme organisaatioita luomaan ja toteuttamaan muutoksia fasilitoinnin ja fasilitointivalmennuksen avulla. Oli kyseessä sitten yhteisen vision luominen, strategian jalkauttaminen organisaatioon, tärkeään muutokseen tarttuminen tai tiimien kehittäminen, me olemme täällä sinua varten.

Yhdessä olemme fasilitoineet yli 1 000 työpajaa ja valmentaneet yli 25 000 fasilitaattoria ympäri maailmaa. Valmennuksemme ovat tämän kokemuksen ja pitkän tuotekehityksen lopputulos.

Mikä fasilitointi?

Fasilitointi on tehokasta sisältöneutraalia ryhmäprosessin ohjaamista. Fasilitaattorin tehtävä on tuoda osallistujat lähemmäs toisiaan ja näin mahdollistaa osaamisen yhdistäminen. Fasilitointi helpottaa osallistumista, oivaltamista ja muutosta sekä päätöksen tekoa ryhmässä. Fasilitoidun prosessin tarkoituksena on viedä työskentely uudelle tasolle ja parantaa sen tuloksia. Hyvin suunnitellussa fasilitoidussa tilaisuudessa kaikki saavat äänensä tasapuolisesti kuuluviin. Seurauksena on parempia päätöksiä, joihin kaikki voivat sitoutua. Opi lisää fasilitoinnista lataamalla maksuttomat materiaalit tästä linkistä!

Ilmoittautuminen

Hinta: 1200€ + alv 24% /hlö

Voit maksaa valmennuksen verkkokaupassamme tai laskulla.

Ilmoittaudu jatkotason Edistynyt fasilitointi -valmennukseen!

Lisätiedot ja kyselyt

Bettina Kanninen, [email protected], puh 050 408 8141
Jyri Saraste, [email protected], puh. 040 546 2332

Peruutusehdot

Löydät peruutus- ja muutosehdot tästä linkistä kohdasta ”Avoimet valmennukset”.