TEAMS: Onnistunut kokous (3 tuntia)

27.01.2022   8:45 - 12:00 Valmennus

Muuta kokouksissa istujat osallistujiksi

Pidätkö työssäsi paljon kokouksia, mutta olet tyytymätön osallistujien aktiivisuuteen, läsnäoloon tai kokouksen lopputuloksiin? Riko kaava ja muuta istujat osallistujiksi tämän valmennuksen avulla!

Kokoukset ovat viime vuosien aikana siirtyneet neuvotteluhuoneista Teamsiin ja nyt ne ovat palaamassa neukkareihin – ainakin osittain. Etä- ja hybridityöskentelyn myötä myös tapamme kohdata, vuorovaikuttaa, rakentaa yhteistä ymmärrystä ja tehdä päätöksiä ovat muutoksessa.

Erityisesti etäaikana puuduttavat monologit ja osallistujien rikkomaton hiljaisuus ovat monelle valitettavan tuttuja. Etäkokouksissa tuntuu kuin puhuisi tyhjille seinille, koska on vaikea havainnoida muiden läsnäoloa. Kokoustyökalujen sujuva käyttö onkin noussut uudeksi onnistuneen kokouksen edellytykseksi. Hybridikokouksessa osalla ryhmästä on luontainen yhteys kasvotusten, mutta etäosallistujat saattavat jäädä paitsi näköyhteyden myös keskustelun ulkopuolelle.

Millainen sitten on onnistunut kokous? Kokous on osallistujan näkökulmasta onnistunut, kun hän voi kokea tapaamisen jälkeen, että…

  1. Aikani oli hyvin käytettyä
  2. Hyväksyn lopputuloksen
  3. Osallistumisellani oli merkitystä

Entä jos osallistujat voisivat kokea näin sinun kokoustesi jälkeen? Sen sijaan, että odotetaan kärsimättömänä, milloin pääsee tekemään niitä ”oikeita töitä” – ellei jopa multitaskata niiden parissa jo kokouksen aikana.

Vaikka tapamme työskennellä on ollut murroksessa, tietyt asiat eivät ole muuttuneet. Onnistuneen kokouksen kulmakivet ovat pysyneet ennallaan:

Jos koet yhden tai useamman näistä haasteeksi, tämä valmennus on sinulle!

 Ilmoittaudu tästä valmennukseen! 

 

”Todella hyvä ja hyödyllinen kaikille, jotka joko fasilitoivat (verkossa tai livenä) tai käyttävät Zoomia, Teamsia ym. työssään kokousten, opetuksen tms. vetäjänä.”
Nina Tynkkynen, apulaisprofessori, Åbo Akademi

 

Valmennuksessa sinä:

 

Sopiiko valmennus minulle?

Valmennus sopii kaikille, jotka järjestävät työssään kokouksia. Erityisen hyvin nämä menetelmät sopivat esitys- ja keskustelukeskeisiin kokouksiin, esimerkiksi suunnittelu- ja projektikokouksiin, joissa on 6-20 osallistujaa. Valmennus on sinulle, joka haluat rakentaa osallistujien välille yhteistä ymmärrystä sekä sitoutumista yhteiseen tavoitteeseen.

Valmennuksen alustana toimii Microsoft Teams. Voit hyödyntää opittavia menetelmiä myös muilla alustoilla kuten Google Meet, Zoom, Webex. Painotus on etäkokouksissa, mutta opeista on hyötyä myös lähi- ja hybridikokouksissa.

 

”Monipuolisesti erilaisia työkaluja ja käyntännönläheisiä esimerkkejä. Sain myös käteen työkaluja hyödynnettäväksi omassa työssä.”
Tiia, Suomen ympäristöministeriö

 

Aikataulu

Valmennus: Onnistunut kokous (Teams, 3 tuntia)

torstai 27.1.2022 klo 8.45 – 12.00

Kun olet ilmoittautunut, varaa ajankohta kalenteristasi etukäteen. Kutsulinkit lähetetään ennen tilaisuutta. Tämä on vuorovaikutteinen valmennus, joka edellyttää online-osallistumista. Valmennusmateriaalit ja tallenne täydentävät livetyöskentelyä, mutta eivät korvaa sitä.

 

Valmennuksen sisältö:

 

”Suoraan käytäntöön vietäviä asioita tulee runsaasti.”
Tiina, projektipäällikkö

 

Hinta ja ilmoittautuminen

200 € + alv 24% / henkilö (yht. 248 €)

Voit maksaa valmennuksen luottokortilla tai laskulla.

 Ilmoittaudu tästä valmennukseen! 

Hintaan sisältyy:

 

”Suosittelen valmennusta, jos haluat saada vinkkejä ja rohkaisua, kuulla asioista selkeästi ja käytännönläheisesti.”
Kati Syrjänen / valmentaja, työnohjaaja STOry, coach / Aitona

 

Valmentajat

Tilaisuuden onnistumisesta vastaavat kokeneet ammattifasilitaattori-valmentajamme, jotka ovat erikoistuneet tuloksellisten ryhmäprosessien johtamiseen. Grape Peoplen ihmiset ovat tiimien ja organisaatioiden kehittämisen asiantuntijoita, jotka suhtautuvat työhönsä intohimoisesti. Valmentajiimme voit tutustua tästä linkistä.

 

Valmentava organisaatio

Grape People syntyi vuonna 2003 tarpeesta tehdä organisaatioista osallistavampia.
Tarkoituksena on ollut alusta lähtien luoda perustavanlaatuinen muutos organisaatioidenn ajattelumaailmaan ja toimintatapoihin.

Autamme organisaatioita luomaan ja toteuttamaan muutoksia fasilitoinnin ja fasilitointivalmennuksen avulla. Oli kyseessä sitten yhteisen vision luominen, strategian jalkauttaminen organisaatioon, tärkeään muutokseen tarttuminen tai tiimien kehittäminen, me olemme täällä sinua varten.

Yhdessä olemme fasilitoineet yli 1 000 työpajaa ja valmentaneet yli 25 000 fasilitaattoria ympäri maailmaa. Valmennuksemme ovat tämän kokemuksen ja pitkän tuotekehityksen lopputulos.

Lue asiakkaidemme onnistumistarinoita tästä!

 

Kysyttävää? 

Kysyttävää valmennuksesta? Haluatko tilata valmennuksen omalle organisaatiollesi? Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]e.fi tai ottaa yhteyttä tilauspainikkeen kautta:

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous