ZOOM: Vaikuttava fasilitointi-valmennus (5 osaa)

15.02.2022 - 15.03.2022   8:45 - 12:00 Valmennus

Valmennuksessa opit, mitä fasilitointi on ja miten fasilitointi muuttaa työelämän ryhmätilanteiden johtamista. Tämä on fasilitointivalmennus sinulle, joka haluat tehdä työelämän ryhmätilanteista aidosti vaikuttavia!

Valmennus sopii myös sinulle, joka et tee fasilitointia päätyöksesi, vaan vastaat erilaisten kokousten ja työpajojen vetämisestä ajoittain etänä tai kasvotusten.

Ilmoittaudu tästä valmennukseen!

 

Miksi osallistua?

Valmennuksessa käsitellään fasilitoinnin perusteet, tutustutaan tärkeimpiin ryhmätyövälineisiin ja käsitellään osallistujien omia haasteita. Käymme läpi osallistavia ryhmätyömenetelmiä innostavassa ja käytännönläheisessä ympäristössä. 

Valmennuksessa kehität omaa ammattitaitoasi ryhmänvetäjänä. Opit parantamaan vuorovaikutusta ja päätöksentekoa ryhmässä – taitoja, joita jokaisessa organisaatiossa tarvitaan!

 

Vaikuttavia kokouksia ja työpajoja


Fasilitointi lisää osallisuutta ja parantaa ryhmätilanteiden vuorovaikutusta.

Valmennuksessa opit pitämään parempia tilaisuuksia, luomaan aidosti yhteistä ymmärrystä ja parantamaan ryhmän sitoutumista päätöksiin. Osaat tehdä kokouksista ja työpajoista aidosti vaikuttavia.

 

Vaikuttava fasilitointi-valmennuksessa opit:

 

Työkalut ja tekniikat

 • Me-We-Us – menetelmä, jolla saat kaikki osallistumaan
 • Fasilitoitu keskustelu – menetelmä ryhmän keskusteluttamiseen ja reflektointiin
 • Voimakenttäanalyysi – menetelmä muutosvastarinnan käsittelemiseen
 • Wishing – menetelmä yhteisen tavoitteen kirkastamiseen
 • Galleriakävely – tehokas menetelmä ensimmäisten ideoiden keräämiseen
 • Kahvilamenetelmät
  keskusteleva menetelmä usean aiheen käsittelyyn samanaikaisesti
 • Tiekartta
  menetelmä toimenpiteiden konkretisoimiseen ja visualisoimiseen
 • Menetelmiä osallistavan työpajan aloitukseen ja lopetukseen
 • Työkaluja ryhmän energiatason ylläpitämiseen

 

Toteutus ja aikataulu:

Viisiosainen valmennus toteutetaan tiistaisin 15.2.-15.3. klo 8.45-12.00 etäyhteydellä (Zoom): 

 

Vuorovaikutteinen verkkototeutus

Valmennus toteutetaan Zoom-sovelluksessa. Kun olet ilmoittautunut, varaa päivät kalenteristasi etukäteen. Kyseessä on vuorovaikutteinen valmennus, joka edellyttää läsnäoloa etänä. Valmennusmateriaalit ja tallenne täydentävät livetyöskentelyä, mutta eivät korvaa sitä.

Osallistumiseen tarvitset oman tietokoneen, rauhallisen tilan, vakaan verkkoyhteyden ja kuulokkeet mikrofonilla.

 

Tekninen check, 30 minuuttia

Ennen valmennusta on mahdollista osallistua tekniseen tsekkiin. Teknisessä tsekissä varmistamme, että yhteydet, laitteet ja sovellukset toimivat, jotta valmennukseen osallistuminen sujuu mutkattomasti.

Valmentaja on kanssasi linjoilla testaamassa, että tekniikka toimii. Testaukseen menee kultakin osallistujalta vain muutama minuutti. Tekninen check on vapaaehtoinen ja sen ajankohta ilmoitetaan osallistujille erikseen.

 

Hinta ja ilmoittautuminen

Vaikuttava fasilitointi-valmennus

1200€ +alv. 24% / henkilö (yht. 1488€)

Voit maksaa valmennuksen verkkokaupassamme tai laskulla.

Hintaan sisältyy:

Ilmoittaudu tästä valmennukseen!

Osallistumisen edellytykset

Parhaan kokemuksen saat, kun sinulla on:

Intensiivinen paketti fasilitoinnin perustietoa. Oli hauskaa ja opettavaista, ja toimi myös verkkovalmennuksena hyvin.

Petra Turtiainen, Forum Virium Helsinki

 

Sopiiko tämä minulle?

Fasilitointivalmennus sopii kaikille, jotka toimivat ryhmien kanssa: tiiminvetäjille, konsulteille, esihenkilöille, projektipäälliköille sekä organisaation ja henkilöstön kehittäjille, jotka haluavat kehittää osaamistaan ja täydentää työkalupakkiaan tehokkailla ryhmätyökaluilla.


Osallistuaksesi valmennukseen sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta fasilitoinnista tai verkkotilaisuuksien johtamisesta etänä. Valmennuksemme sopivat hyvin myös sellaisille henkilöille, jotka eivät tee fasilitointia päätyökseen, vaan vastaavat erilaisten kokousten ja työpajojen vetämisestä ajoittain kasvotusten tai etänä.

 

Valmennuksesta saa erinomaiset eväät fasilitoinnin keinojen hyödyntämiseen asiantuntija- ja johtotehtävissä. Fasilitoinnin perusteet ”menivät perille” ilman suuria ponnisteluja. Valmentaja oli erinomainen.

Valmennuksen osallistuja

 

Tämä valmennus on mahdollista tilata myös omalle organisaatiolle!

 

Valmentajat

Tilaisuuden vetäjinä toimivat kokeneet ammattifasilitaattori-valmentajamme, jotka
ovat erikoistuneet tuloksellisten ryhmäprosessien johtamiseen. Grape Peoplen ihmiset ovat tiimien ja organisaatioiden kehittämisen asiantuntijoita, jotka suhtautuvat työhönsä intohimoisesti.
Valmentajiimme voit tutustua tästä linkistä.

 

Valmentava organisaatio

Grape People syntyi vuonna 2003 tarpeesta tehdä organisaatioista osallistavampia.
Tarkoituksena on ollut alusta lähtien luoda perustavanlaatuinen muutos organisaatioidenn ajattelumaailmaan ja toimintatapoihin.

Autamme organisaatioita luomaan ja toteuttamaan muutoksia fasilitoinnin ja fasilitointivalmennuksen avulla. Oli kyseessä sitten yhteisen vision luominen, strategian jalkauttaminen organisaatioon, tärkeään muutokseen tarttuminen tai tiimien kehittäminen, me olemme täällä sinua varten.

Yhdessä olemme fasilitoineet yli 1 000 työpajaa ja valmentaneet yli 25 000 fasilitaattoria ympäri maailmaa. Valmennuksemme ovat tämän kokemuksen ja pitkän tuotekehityksen lopputulos.

Lue asiakkaidemme onnistumistarinoita tästä!

 

Kysyttävää? 

Kysyttävää valmennuksesta? Haluatko tilata valmennuksen omalle organisaatiollesi? Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai ottaa yhteyttä tilauspainikkeen kautta:

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous