LÄHI: Vaikuttava fasilitointi-valmennus (2 päivää)

31.03.2022 - 01.04.2022   8:30 - 16:30 Valmennus

Kaksipäiväisessä lähivalmennuksessa opit, mitä fasilitointi on ja miten fasilitointi muuttaa työelämän ryhmätilanteiden johtamista. Tämä on fasilitointivalmennus sinulle, joka haluat tehdä työelämän ryhmätilanteista aidosti vaikuttavia!

Valmennus sopii myös sinulle, joka et tee fasilitointia päätyöksesi, vaan vastaat erilaisten kokousten ja työpajojen vetämisestä ajoittain etänä tai kasvotusten.

Ilmoittaudu tästä valmennukseen!

 

Miksi osallistua?

Valmennuksessa käsitellään fasilitoinnin perusteet, tutustutaan tärkeimpiin ryhmätyövälineisiin ja käsitellään osallistujien omia haasteita. Käymme läpi osallistavia ryhmätyömenetelmiä innostavassa ja käytännönläheisessä ympäristössä. 

Valmennuksessa kehität omaa ammattitaitoasi ryhmänvetäjänä. Opit parantamaan vuorovaikutusta ja päätöksentekoa ryhmässä – taitoja, joita jokaisessa organisaatiossa tarvitaan!

 

Vaikuttavia kokouksia ja työpajoja


Fasilitointi lisää osallisuutta ja parantaa ryhmätilanteiden vuorovaikutusta.

Valmennuksessa opit pitämään parempia tilaisuuksia, luomaan aidosti yhteistä ymmärrystä ja parantamaan ryhmän sitoutumista päätöksiin. Osaat tehdä kokouksista ja työpajoista aidosti vaikuttavia.

 

Vaikuttava fasilitointi-valmennuksessa opit:

 

Työkalut ja tekniikat

 • Me-We-Us – menetelmä, jolla saat kaikki osallistumaan
 • Fasilitoitu keskustelu – menetelmä ryhmän keskusteluttamiseen ja reflektointiin
 • Voimakenttäanalyysi – menetelmä muutosvastarinnan käsittelemiseen
 • Wishing – menetelmä yhteisen tavoitteen kirkastamiseen
 • Galleriakävely – tehokas menetelmä ensimmäisten ideoiden keräämiseen
 • Kahvilamenetelmät
  keskusteleva menetelmä usean aiheen käsittelyyn samanaikaisesti
 • Tiekartta
  menetelmä toimenpiteiden konkretisoimiseen ja visualisoimiseen
 • Menetelmiä osallistavan työpajan aloitukseen ja lopetukseen
 • Työkaluja ryhmän energiatason ylläpitämiseen

 

Toteutus ja aikataulu:

31.3.-1.4.2022 klo 8.30-16.30

Lindströmin Talo, Kalasatama

Kokoustila Sörkka (auditorio)

Lautatarhankatu 6, 00580 Helsinki.

Ilmoittautuminen

Hinta: 1200€ + alv 24% / henkilö (yht. 1488 €)

Voit maksaa valmennuksen verkkokaupassamme tai laskulla.

Hintaan sisältyy:

Ilmoittaudu tästä valmennukseen!

 

Sopiiko tämä minulle?

Fasilitointivalmennus sopii kaikille, jotka toimivat ryhmien kanssa: tiiminvetäjille, konsulteille, esihenkilöille, projektipäälliköille sekä organisaation ja henkilöstön kehittäjille, jotka haluavat kehittää osaamistaan ja täydentää työkalupakkiaan tehokkailla ryhmätyökaluilla.


Osallistuaksesi valmennukseen sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta fasilitoinnista tai verkkotilaisuuksien johtamisesta etänä. Valmennuksemme sopivat hyvin myös sellaisille henkilöille, jotka eivät tee fasilitointia päätyökseen, vaan vastaavat erilaisten kokousten ja työpajojen vetämisestä ajoittain kasvotusten tai etänä.

 

Valmennuksesta saa erinomaiset eväät fasilitoinnin keinojen hyödyntämiseen asiantuntija- ja johtotehtävissä. Fasilitoinnin perusteet ”menivät perille” ilman suuria ponnisteluja. Valmentaja oli erinomainen.

Valmennuksen osallistuja

 

Tämä valmennus on mahdollista tilata myös omalle organisaatiolle!

 

Valmentajat

Tilaisuuden vetäjinä toimivat kokeneet ammattifasilitaattori-valmentajamme, jotka
ovat erikoistuneet tuloksellisten ryhmäprosessien johtamiseen. Grape Peoplen ihmiset ovat tiimien ja organisaatioiden kehittämisen asiantuntijoita, jotka suhtautuvat työhönsä intohimoisesti.
Valmentajiimme voit tutustua tästä linkistä.

 

Turvallisuusohjeet ja toimenpiteet 

Asiakkaiden luottamus ja turvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Olemme ottaneet käyttöön useita toimenpiteitä turvallisuutenne takaamiseksi lähitilaisuuksissa.

 

Lähivalmennuksissa huomioitavaa:

 

Näin varmistamme yhteistyössä edellytykset turvalliselle kokoontumiselle:

 

Yleisötilaisuuteen, yleiseen kokoontumiseen tai julkiseen tilaan, jossa on muita henkilöitä samanaikaisesti paikalla, ei saa tulla, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky.

Työskentelemme antaumuksella asiakkaamme hyväksi ja teemme kaiken voitavamme, jotta jokainen fasilitoitu tilaisuus on tuloksellinen ja turvallinen. Kaikissa kysymyksissä ja tarvittavissa järjestelyissä autamme mielellämme.

 

Peruutus- ja muutosehdot

Tarjoamme kuluttoman siirto- ja peruutusoikeuden avoimiin valmennuksiin, kun peruutus tai siirto tehdään 30 vrk ennen valmennuksen alkua. Mikäli siirto tai peruutus tapahtuu alle 30 vrk valmennuksen alkamisesta laskutamme 50% osallistumismaksusta järjestely- ja tarjoilukustannusten kattamiseksi.

Sairastapauksissa tarjoamme maksuttoman siirtomahdollisuuden myös alle 30 vrk valmennuksen alkamisesta. Olemme joustavia ja haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun.

Jos vallitsevan terveys- ja turvallisuustilanteen tai viranomaisten ohjeistusten tai suositusten takia tilaisuutta ei voida järjestää lähitoteutuksena, tarjoamme mahdollisuuden osallistua verkkototeutukseen tai osallistumisen peruuttamiseen kuluitta.

Yleiset peruutus- ja muutosehdot löydät tästä linkistä kohdasta ”Avoimet valmennukset”.

 

Valmentava organisaatio

Grape People syntyi vuonna 2003 tarpeesta tehdä organisaatioista osallistavampia.
Tarkoituksena on ollut alusta lähtien luoda perustavanlaatuinen muutos organisaatioidenn ajattelumaailmaan ja toimintatapoihin.

Autamme organisaatioita luomaan ja toteuttamaan muutoksia fasilitoinnin ja fasilitointivalmennuksen avulla. Oli kyseessä sitten yhteisen vision luominen, strategian jalkauttaminen organisaatioon, tärkeään muutokseen tarttuminen tai tiimien kehittäminen, me olemme täällä sinua varten.

Yhdessä olemme fasilitoineet yli 1 000 työpajaa ja valmentaneet yli 25 000 fasilitaattoria ympäri maailmaa. Valmennuksemme ovat tämän kokemuksen ja pitkän tuotekehityksen lopputulos.

Lue asiakkaidemme onnistumistarinoita tästä!

 

Kysyttävää? 

Kysyttävää valmennuksesta? Haluatko tilata valmennuksen omalle organisaatiollesi? Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai ottaa yhteyttä tilauspainikkeen kautta:

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous