Demo: Eloisat etäkokoukset (Skype4B) – TÄYNNÄ

08.05.2019   8:45 - 10.00 Demo

Miten eloa etäkokouksiin?

Etäkokoukset yleistyvät ja sen seurauksena istumme yhä enemmän tietokoneen ääressä. Etäkokouksissa voi olla vaikea ylläpitää porukan energiatasoa – varsinkin pidemmissä sessioissa. Onneksi keinoja kuitenkin on. Kokouksen rakenne määrittää jo paljon. Tärkeintä porukan fiiliksen kannalta on päästä tyydyttävään lopputulokseen kohtuullisessa ajassa. Pitkissä sessioissa kannattaa pitää tauko noin tunnin välein. Lisäksi osallistujia kannattaa aktivoida riittävän usein eri keinoin.

Miten etäkokouksessa sitten aktivoidaan ihmisiä? Tämä on paras kokea omin silmin ja korvin. Osallistu maksutta Eloisaan etäkokoukseemme.

Tällä videolla valmentajamme Jonas kertoo yhdestä hyvien kokousten kulmakivestä: ryhmämuistista. Videolla näet myös vilauksen Skypen whiteboard (luonnoslehtiö) -ominaisuudesta.

Aika ja paikka

Ajankohta: ke 8.5.2019 klo 8.45 – 10.00

Demo järjestetään verkossa Skype for Business -alustalla.

Osallistuaksesi demoon tarvitset:

Ensimmäiset 15 minuuttia on varattu tekniseen check-iniin. Tällöin tarkistamme, että yhteydet ja laitteet pelittävät, jotta voimme aloittaa demon ajallaan.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt. Tilaisuus on täynnä. Varmista tästä paikkasi seuraavasta demotilaisuudesta.

Osallistuminen on maksutonta. Vuorovaikutuksen laadun varmistamiseksi osallistujamäärä on rajattu. Varaa paikkasi tilaisuudesta ilmoittautumalla ajoissa.

Kovan kysynnän vuoksi priorisoimme henkilöt, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet demoihimme. Samasta organisaatiosta otamme yleensä enintään kaksi osallistujaa.

Osallistujien kokemuksia demosta

”Havainnollinen ja sain ideoita seuraavaan palaveriin.”

”Skypeä käytetään todella paljon jo ja selvästi parempia kokouksia pystyy järjestämään, tämä demo osoitti sen hyvin.”

”Suosittelisin demoa/koulutusta kollegoilleni. Hyviä osallistavia työkaluja ja aktiivinen/eloisa ilmapiiri.”

”Erittäin selkeä kokonaisuus – suosittelen.”

”Suosittelisin kollegoille, jotka kipuilevat uusien työkalujen käyttöä, tämä rohkaisee.”

”Tästä saa tiedon olisiko valmennus juuri itselle sopiva.”

Valmentaja

Jonas Rajanto on verkkotyöskentelyyn erikoistunut fasilitaattori ja valmentaja Grape Peoplella. Hän valmentaa virtuaalifasilitointitaitoja tiiminvetäjille, projektipäälliköille, kouluttajille, myyjille ja muille, joille verkkotilaisuudet ovat olennainen osa työtä. Jonaksen tavoite on tehdä virtuaalisessioista yhtä vaikuttavia ja miellyttäviä kuin kasvotusten tapaamiset.

 Jonas Rajanto
 @VirtualJonas
Videoesittely

 

Valmennus verkon vuorovaikutustaidoista

Kiinnostuitko virtuaalifasilitoinnin mahdollisuuksista? Haluaisitko keinoja omien verkkotilaisuuksiesi parantamiseen? Järjestämme sekä avoimia että organisaatiokohtaisia valmennuksia. Eloisat etäkokoukset -valmennuksessa opit yksinkertaisia työkaluja ryhmätilanteiden vetämiseen verkossa ja saat itsevarmuutta johtaa ryhmäprosesseja verkon välityksellä.

Tutustu valmennukseen tästä

Kerro tarpeestasi meille ja suunnittelemme teitä parhaiten palvelevan kokonaisuuden omalle alustallanne (esim. Google Hangouts / Meet, WebEx, Zoom, Skype for Business.). Toteutamme valmennuksia myös englanniksi. Tarjoamme ammattifasilitaattorin käyttöönne, kun tarvitsette verkossa toteutettavalle työpajalle ulkopuolisen vetäjän.

Lisätiedot ja kyselyt: Jyri Saraste, puh. 040 546 2332, [email protected]