Demo: Eloisat etäkokoukset (Skype4B)

15.02.2019   8:45 - 10.00 Demo

Miten eloa etäkokouksiin?

Etäkokoukset yleistyvät ja sen seurauksena istumme yhä enemmän tietokoneen ääressä. Etäkokouksissa voi olla vaikea ylläpitää porukan energiatasoa – varsinkin pidemmissä sessioissa. Onneksi keinoja kuitenkin on. Kokouksen rakenne määrittää jo paljon. Tärkeintä porukan fiiliksen kannalta on päästä tyydyttävään lopputulokseen kohtuullisessa ajassa. Pitkissä sessioissa kannattaa pitää tauko 45 – 60 minuutin välein. Lisäksi osallistujia kannattaa aktivoida eri keinoin noin 20 minuutin välein.

Miten etäkokouksessa sitten aktivoidaan ihmisiä? Tämä on paras kokea omin silmin ja korvin. Osallistu maksutta Eloisaan etäkokoukseemme.

Aika ja paikka

Ajankohta: pe 15.2.2019 klo 8.45 – 10.00

Demo järjestetään verkossa Skype for Business (ent. Lync) -alustalla.

Osallistuaksesi demoon tarvitset:

Ensimmäiset 15 minuuttia on varattu tekniseen check-iniin. Tällöin tarkistamme, että yhteydet ja laitteet pelittävät, jotta voimme aloittaa demon ajallaan.

Osallistujien kokemuksia demosta

”Havainnollinen ja sain ideoita seuraavaan palaveriin.”

”Skypeä käytetään todella paljon jo ja selvästi parempia kokouksia pystyy järjestämään, tämä demo osoitti sen hyvin.”

”Suosittelisin demoa/koulutusta kollegoilleni. Hyviä osallistavia työkaluja ja aktiivinen/eloisa ilmapiiri.”

”Erittäin selkeä kokonaisuus – suosittelen.”

”Suosittelisin kollegoille, jotka kipuilevat uusien työkalujen käyttöä, tämä rohkaisee.”

”Tästä saa tiedon olisiko valmennus juuri itselle sopiva.”

Tietoa kirjoittajasta

Jonas Rajanto on verkkotyöskentelyyn erikoistunut fasilitaattori ja valmentaja Grape Peoplella. Hän valmentaa virtuaalifasilitointitaitoja tiiminvetäjille, projektipäälliköille, kouluttajille, myyjille ja muille, joille verkkotilaisuudet ovat olennainen osa työtä. Jonaksen tavoite on tehdä virtuaalisessioista yhtä vaikuttavia ja miellyttäviä kuin kasvotusten tapaamiset.

 Jonas Rajanto
 @VirtualJonas
Videoesittely

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt. Ota etäkokousten johtamistaidot haltuun ja ilmoittaudu ystäväsi kanssa Eloisat etäkokoukset -valmennukseen. Saatte nyt ystävänpäiväetuna kaksi osallistujaa yhden hinnalla. Lue lisää ja hyödynnä etusi 19.2.2019 mennessä!

 

Valmennus verkon vuorovaikutustaidoista

Innostuitko virtuaalifasilitoinnista? Haluaisitko keinoja omien verkkotilaisuuksiesi parantamiseen?

Tutustu avoimeen kaksiosaiseen Eloisat etäkokoukset -verkkovalmennukseen ja varaa paikkasi maaliskuun valmennuksesta nyt! Valmennuksessa opit yksinkertaisia työkaluja ryhmätilanteiden vetämiseen verkossa ja saat itsevarmuutta johtaa ryhmäprosesseja verkon välityksellä.

Tarvitsetteko organisaatiossanne laajemmin osallistamistaitoja etäkokouksien ja työpajojen vetämiseen? Järjestämme teille räätälöidyn valmennuksen. Kerro tarpeestasi meille ja suunnittelemme teitä parhaiten palvelevan kokonaisuuden. Tarvittaessa tarjoamme myös ammattifasilitaattorin käyttöönne, kun haluatte varmistaa, että tärkeä, monimutkainen tai haastava verkkotilaisuus saatetaan menestyksekkäästi maaliin.

Lisätiedot ja kyselyt: Jyri Saraste, puh. 040 546 2332, [email protected]