TÄYNNÄ: Demo: Eloisat etäkokoukset

17.08.2018   08:45 - 10:00 Demo

Sujuvat, mukavat ja tulokselliset verkkotilaisuudet

Miten eloa etäkokouksiin?

Etäkokoukset yleistyvät ja sen seurauksena istumme yhä enemmän tietokoneen ääressä. Etäkokouksissa voi olla vaikea ylläpitää porukan energiatasoa – varsinkin pidemmissä sessioissa. Onneksi keinoja kuitenkin on. Palaverin rakenne määrittää jo paljon. Tärkeintä porukan fiiliksen kannalta on päästä tyydyttävään lopputulokseen riittävän lyhyessä ajassa. Pitkissä sessioissa kannattaa pitää tauko 45 – 60 minuutin välein. Lisäksi porukkaa kannattaa aktivoida eri keinoin noin 20 minuutin välein.

Miten etäkokouksessa sitten aktivoidaan ihmisiä? Nämä asiat on paras kokea omin silmin ja korvin. Tule siis maksuttomaan demoomme kokemaan eloisa etäkokous.

Aika ja paikka

Ajankohta: perjantai 17.8.2018 klo 8.45 – 10.00

Demo järjestetään verkossa Skype for Business (ent. Lync) -alustalla. Osallistuaksesi demoon tarvitset:

Ensimmäiset 15 minuuttia on varattu tekniseen check-iniin. Tällöin tarkistamme, että yhteydet ja laitteet pelittävät, jotta voimme aloittaa demon ajallaan.

Osallistujien kokemuksia demosta

”Opin uutta näinkin lyhyessä demossa.”

”Innostuin näistä osallistamistyökaluista.”

”Tästä saa tiedon olisiko valmennus juuri itselle sopiva.”

”Erittäin selkeä kokonaisuus – suosittelen.”

”Suosittelisin jos kokee että työkalujen käyttö ei ole tuttua.”

”Havainnollinen ja sain ideoita seuraavaan palaveriin.”

”Tehokas tietoisku Skypen työkaluista ja osallistamisesta.”

Tilaisuuden valmentaja

Jonas Rajanto on verkkotyöskentelyyn erikoistunut fasilitaattori ja valmentaja Grape Peoplella. Hän valmentaa virtuaalifasilitointitaitoja tiiminvetäjille, projektipäälliköille, kouluttajille, myyjille ja muille, joille verkkotilaisuudet ovat olennainen osa työtä. Jonaksen tavoite on tehdä virtuaalisessioista yhtä vaikuttavia ja miellyttäviä kuin kasvotusten tapaamiset.

 Jonas Rajanto
 @VirtualJonas
Videoesittely

Ilmoittautuminen

Tilaisuus on täynnä. Peruutuspaikkoja voi kysellä sähköpostitse. Seuraava Eloisat etäkokoukset virtuaalidemo järjestetään 21.9.2018. Lue lisää ja varaa paikkasi tilaisuudesta.

Vuorovaikutuksen laadun varmistamiseksi osallistujamäärä on rajattu. Kovan kysynnän vuoksi priorisoimme henkilöt, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet demoihimme. Samasta organisaatiosta otamme yleensä enintään kaksi osallistujaa.

Lisätiedot ja kyselyt:

Valmennus verkon vuorovaikutustaidoista

Innostuitko virtuaalifasilitoinnista? Haluaisitko keinoja omien verkkotilaisuuksiesi parantamiseen?

Tai lähetä viesti [email protected]