Demo: Fasilitoiva johtaminen – TÄYNNÄ

05.09.2019   8:45 - 11:45 Demo

 

Miten esimies voi hyödyntää fasilitointia osallistavassa johtamistyössä? Ryhmätilanteita on toistuvasti: on viikkopalavereita, tavoitteiden kirkastusta, henkilöstökyselyn purkua, strategian käytäntöön vientiä, tiiminkehitystä – listaa voisi jatkaa vielä pitkään.

Fasilitoiva johtaminen auttaa työntekijöitä näkemään ja ymmärtämään kokonaiskuvan. Kun ihmiset ymmärtävät kokonaiskuvan, he pystyvät johtamaan itseään ja etenemään oikein. Fasilitoiva johtaminen tuo työntekijät yhteen sen sijaan, että he toimisivat siiloissa.

Fasilitointitaidot helpottavat esimiehen työtä ja antavat varmuutta ryhmätilanteiden edessä. Lue lisää fasilitoivasta johtamisesta täältä tai Grape Peoplen perustajan Pepe Nummen uusimmasta teoksesta Fasilitoivan johtamisen käsikirja – 9 avainhetkeä.

Tule maksuttomaan demoomme kuulemaan, miten fasilitointia voi hyödyntää johtamistyössä.

 

”Fasilitointi on vuorovaikutuksen esteiden poistamista – tämän oivalsin.” – Osallistuja demotilaisuudesta

 

Aika ja paikka

to 5.9.2019 klo 8.45 – 11.45

Kaapelitehtaalla Helsingissä, C-porras, 5. krs

Kenelle?

Sinulle, joka haluat johtaa ryhmätilanteita osallistavasti.

Sinulle, joka haluat yhdistää ihmisten osaamisen.

Sinulle, joka haluat hyödyntää tiimisi, yksikkösi tai organisaatiosi koko potentiaalin.

Ohjelma

08:45  Pientä aamiaista & verkostoitumista
09:00 Alustus, ohjelma ja tutustuminen

11:45 Tilaisuus päättyy

Löydät lisää somesta @GrapePeople #fasilitoivajohtaminen

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt. Tilaisuus on täynnä. Liity tästä Sisäpiiriimme, niin saat ensimmäisenä tiedon, kun vastaava tilaisuus julkaistaan!

Osallistuminen on maksutonta. Tilaisuuden laadun varmistamiseksi osallistujamäärä on rajattu. Kysynnän vuoksi priorisoimme henkilöt, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet demoihimme. Samasta organisaatiosta otamme yleensä enintään kaksi osallistujaa.

Valmentaja

Miikka Penttinen
fasilitaattori ja fasilitointivalmentaja
Grape People Finland Oy

Miikka on fasilitoinut ja valmentanut Grape Peoplella vuodesta 2012. Katso tästä Miikan videoterveydys.

”Loistava fasilitaattori ja ilmapiiristä luotiin turvallinen heti alussa.” – valmennuksen osallistuja

”Hyvä vetäjä, joka saa ryhmän toimimaan.”
– valmennuksen osallistuja

Tilaisuuden luonne

Demo on innostava aamupäivä, jossa osallistujat oppivat itse tekemällä. Aamupäivän aikana käymme läpi Grape Peoplen osallistavan johtamisen prosessin. Demosta saat heti mukaasi yhden konkreettisen menetelmän, jota voit soveltaa heti omassa työssäsi. Menetelmän avulla viet tiimisi kohti tavoitetta, lisäät yhteistyötä ja parannat tehokkuutta näkyvästi.

Osallistujan kokemus demosta

”Demosta inspiroituneena fasilitoin osan parin päivän päästä järjestetystä johdon ja keskijohdon keskustelutilaisuudesta. Vaikka käytimme ihan yksinkertaisia menetelmiä, tilaisuudesta saatiin paljon enemmän irti kuin vapaamuotoisesta keskustelusta. Kaikki eivät toki pitäneet siitä, että keskustelu on ohjattua, mutta uskon että tilaisuus oli silti vuorovaikutteisempi ja tehokkaampi.”

Valmennus

Kaipaatko aiheesta syvempää ymmärrystä? Onko organisaatiossasi useampi aiheesta kiinnostunut? Pyydä meiltä tarjous valmennuksesta omalle organisaatiollesi ja katsotaan teille sopiva kokonaisuus.

Lisätiedot

Haluatko keskustella lisää organisaatiosi tarpeista? Ota yhteyttä!
Jyri Saraste, puh. 040 546 2332, [email protected]