Demo: Mitä fasilitointi on?

28.04.2020   8:30 - 11:45 Demo

Kaipaatko kokouksiin ja työpajoihin energiaa, rakennetta, sitoutuneempi osallistujia ja parempia tuloksia?

Osallistaminen on asiantuntijaorganisaatioissa tänä päivänä välttämätön taito. Osallistamalla ihmisten aika ja osaaminen hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla. Fasilitointi lisää osallisuutta ja parantaa ryhmätilanteiden vuorovaikutusta. Fasilitaattorin tehtävä on tuoda osallistujat lähemmäs toisiaan ja näin mahdollistaa asiantuntijoiden osaamisen yhdistäminen.

 

”Fasilitointi on vuorovaikutuksen esteiden poistamista – tämän oivalsin.” – Demo-osallistuja

 

Erilaisten tilaisuuksien järjestäminen vaatii huolellista prosessin suunnittelua. Fasilitoidun prosessin tarkoituksena on viedä työskentely uudelle tasolle ja parantaa tuloksia. Hyvin suunnitellussa fasilitoidussa tilaisuudessa kaikki saavat äänensä tasapuolisesti kuuluviin. Seurauksena on parempia päätöksiä, joihin kaikki voivat sitoutua.

Kun haluat ymmärtää, mitä fasilitointi on, tule viettämään innostava aamupäivä kanssamme. Koet fasilitoidun tilaisuuden käytännössä ja ymmärrät, miksi ja milloin kannattaa fasilitoida. Opit yhden fasilitointimenetelmän sekä menetelmät osallistavan tilaisuuden aloitukseen ja lopetukseen.

 

Aika ja paikka

ti 28.4.2020 klo 8.45 – 11.45

Kaapelitehtaalla Helsingissä

Kenelle?

Tilaisuus on sinulle, joka:

Ohjelma

8:45 Pientä aamiaista & verkostoitumista
9:00 Alustus, ohjelma ja tutustuminen

11:45 Tilaisuus päättyy

Valmentaja

Henna Karjalainen
fasilitaattori ja fasilitointivalmentaja
Grape People Finland Oy

Tilaisuuden luonne

Demolla on kolme tarkoitusta: se on oppimis-, myynti- ja verkostoitumistapahtuma. Ennen kaikkea demo on innostava tilaisuus, jossa osallistujat oppivat itse tekemällä.

Ilmoittautuminen

Osallistuminen on maksutonta. Tilaisuuden laadun varmistamiseksi osallistujamäärä on rajattu. Kysynnän vuoksi priorisoimme henkilöt, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet demoihimme. Samasta organisaatiosta otamme yleensä enintään kaksi osallistujaa.

Mikä fasilitointi?

Fasilitointi on tehokasta sisältöneutraalia ryhmäprosessin ohjaamista. Fasilitaattorin tehtävä on tuoda osallistujat lähemmäs toisiaan ja näin mahdollistaa osaamisen yhdistäminen. Fasilitointi helpottaa osallistumista, oivaltamista ja muutosta sekä päätöksen tekoa ryhmässä. Fasilitoidun prosessin tarkoituksena on viedä työskentely uudelle tasolle ja parantaa sen tuloksia. Hyvin suunnitellussa fasilitoidussa tilaisuudessa kaikki saavat äänensä tasapuolisesti kuuluviin. Seurauksena on parempia päätöksiä, joihin kaikki voivat sitoutua.

Fasilitointivalmennus

Tarvitsetteko osallistamisen taitoja kokouksien ja työpajojen vetämiseen? Järjestämme organisaatiollesi räätälöidyn valmennuksen. Kerro meille tarpeestasi ja suunnittelemme teitä parhaiten palvelevan kokonaisuuden.

Tutustu suosituimpaan fasilitointivalmennukseemme Tehopakkaus I – Vaikuttavaa fasilitointia. Varaathan paikkasi ajoissa! Valmennuksessa opit yksinkertaisia työkaluja ryhmätilanteiden vetämiseen ja saat itsevarmuutta johtaa ryhmäprosesseja.

 

Lisätiedot ja kyselyt: Jyri Saraste, puh. 040 546 2332, [email protected]