TÄYNNÄ: Demo: Miten kaikki mukaan?

30.01.2018   08:45 - 11:30 Demo

Mietitkö, miten saisit kaikki osallistumaan kokouksessa tai työpajassa? Monesti ryhmätilanteita – kuten suunnittelukokouksia, viikkopalavereita tai kehitystyöpajoja – dominoivat muutamat äänekkäät yksilöt. Hiljaisemmat meistä jäävät silloin paitsioon. Osallistuminen tuntuu vaikealta.

Osallistamiseen on onneksi olemassa selkeitä ja helppokäyttöisiä menetelmiä, joilla ryhmien vuorovaikutus paranee. Osallistamismenetelmillä varmistat, että kaikki saavat äänensä kuuluviin – myös ne hiljaiset yksilöt.

Tässä maksuttomassa tilaisuudessa pääset kokemaan näitä menetelmiä omakohtaisesti ja kuulet teorian niiden takana. Saat mukaasi yhden konkreettisen ja monikäyttöisen menetelmän, jonka voit ottaa käyttöön saman tien.

Mitä, missä, milloin?

Miten kaikki mukaan? -demo osallistamisen menetelmistä

Tiistaina 30.1.2018 klo 8.45 – 11.30

Kaapelitehtaalla Helsingissä, 5. krs

Kenelle

Demo on tarkoitettu henkilöille, joille Grape Peoplen toiminta ja työskentelytavat eivät vielä ole tuttuja. Tule tapaamaan meitä ja kokemaan käytännössä, miten osallistaminen toimii, ja miten me sitä teemme.

Ohjelma

08:45  Kahvia, teetä ja voileipiä

09:00 Alustus, ohjelma ja tutustuminen

11:30 Tilaisuus päättyy

Tilaisuuden fasilitaattori

Tilaisuuden fasilitaattorina ja valmentajana toimii Suvimarja Vuontela.

Oppimistapa ja tarkempi sisältö

Demolla on kolme tarkoitusta: se on oppimis-, myynti- ja verkostoitumistapahtuma. Ennen kaikkea demo on innostava aamu, jossa osallistujat oppivat itse tekemällä.

Lisätiedot ja kyselyt: Jyri Saraste (asiakkuudet ja myynti), 040 546 2332, [email protected]

Ilmoittaudu tästä

Tilaisuus on täynnä. Katso tulevat avoimet tapahtumamme täältä.