TÄYNNÄ: Demo: Miten virtaa järjestötyöhön – fasilitointi vastaa

26.02.2018   08:45 - 11:30 Demo

Huomaatko miettiväsi joskus: ”Mikä se meidän järjestön tavoite oikein olikaan?” tai ”Miksi mä joudun aina paikkaamaan toisten tekemättä jättämiä hommia?” Saatat jopa seistä ennen kuukausipalaverin alkua vessan peilin edessä keräämässä rohkeutta mainita näistä haasteista, mutta kokoukset venyvät ja äänekkäimmät vievät kaikki puheenvuorot. Ehkä sitten seuraavassa kokouksessa…

Noh, vaikkei tilanne olisikaan ihan näin haastava, olet lämpimästi tervetullut kuulemaan lyhyesti tulevasta järjestövalmennuksesta, joka vastaa järjestöjen yleisiin osallistamishaasteisiin. Samalla opit pari osallistavaa menetelmää, jotka voit ottaa käyttöön saman tien.

Mitä, missä, milloin?

Miten virtaa järjestötyöhön – fasilitointi vastaa -demo

Maanantaina 26.2.2018 klo 8.45 – 11.30

Kaapelitehtaalla Helsingissä, 5. krs

Ohjelma

8.45     Kahvit ja pientä purtavaa

9.00     Tilaisuuden aloitus

11.30   Tilaisuus päättyy

Kenelle

Demo on tarkoitettu järjestöissä, säätiöissä ja yhdistyksissä työskenteleville/ vapaaehtoisina toimiville henkilöille, joille Grape Peoplen toiminta ja työskentelytavat eivät vielä ole tuttuja. Tule tapaamaan meitä ja kokemaan käytännössä, miten osallistaminen toimii, ja miten me sitä teemme.

Tilaisuuden fasilitaattori

Tilaisuuden fasilitaattorina ja valmentajana toimii Suvimarja Vuontela.

Oppimistapa ja tarkempi sisältö

Demolla on kolme tarkoitusta: se on oppimis-, myynti- ja verkostoitumistapahtuma. Ennen kaikkea demo on innostava aamu, jossa osallistujat oppivat itse tekemällä.

Tapahtumatunnus somessa: #GrapePeople

Ilmoittautuminen

Tilaisuus on täynnä. Tulevat tilaisuutemme löydät tapahtumaosiosta.

Lisätiedot ja kyselyt: