Demo: Osallistava johtaminen ja fasilitointi

04.04.2018   8:45 - 11:30 Demo

Miten esimies voi hyödyntää fasilitointia osallistavassa johtamistyössä? Ryhmätilanteita on toistuvasti: on viikkopalavereita, tavoitteiden kirkastusta, henkilöstökyselyn purkua, strategian käytäntöön vientiä, tiiminkehitystä jne.

Fasilitointitaidot helpottavat esimiehen työtä ja antavat varmuutta ryhmätilanteiden edessä. Tule maksuttomaan demoomme kuulemaan, miten fasilitointia voi hyödyntää johtamistyössä.

Mitä, missä milloin?

Osallistava johtaminen ja fasilitointi -demo

Keskiviikkona 4.4.2018 klo 8.45 – 11.30

Kaapelitehtaalla Helsingissä, C-porras, 5. krs

Kenelle

Sinulle, joka haluat johtaa ryhmätilanteita osallistavasti. Sinulle, joka haluat yhdistää ihmisten osaamisen. Sinulle, joka haluat hyödyntää tiimisi, yksikkösi tai organisaatiosi koko potentiaalin.

Ohjelma

08:45  Kahvia, teetä ja pientä aamupalaa
09:00 Alustus, ohjelma ja tutustuminen

11:30  Tilaisuus päättyy

Tapahtumatunnus somessa: #GrapePeople #johtaminen #fasilitointi

Valmentaja

Demon vetäjänä toimii Grape Peoplen perustaja ja fasilitoinnin pioneeri Pepe Nummi.

Oppimistapa

Demo ei ole luento, vaan innostava aamu, jossa osallistujat oppivat itse tekemällä. Iltapäivän aikana käymme läpi Grape Peoplen osallistavan johtamisen prosessin. Demosta saat heti mukaasi yhden konkreettisen menetelmän, jota voit alkaa soveltaa jo seuraavasta päivästä alkaen. Menetelmän avulla viet tiimisi kohti tavoitetta, lisäät yhteistyötä ja parannat tehokkuutta näkyvästi.

Osallistujan kokemus demosta

”Demosta inspiroituneena fasilitoin osan parin päivän päästä järjestetystä johdon ja keskijohdon keskustelutilaisuudesta. Vaikka käytimme ihan yksinkertaisia menetelmiä, tilaisuudesta saatiin paljon enemmän irti kuin vapaamuotoisesta keskustelusta. Kaikki eivät toki pitäneet siitä, että keskustelu on ohjattua, mutta uskon että tilaisuus oli silti vuorovaikutteisempi ja tehokkaampi.”

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu täyttämällä tietosi linkin takana olevaan lomakkeeseen.

Varaa paikka tilaisuudesta

Voit ilmoittaa mukaan myös yhden aiheesta kiinnostuneen kollegan tai kaverin.

Tervetuloa!