Demo: Fasilitoiva johtaminen

12.09.2018   8:45 - 12:00 Demo

Miten esimies voi hyödyntää fasilitointia osallistavassa johtamistyössä? Ryhmätilanteita on toistuvasti: on viikkopalavereita, tavoitteiden kirkastusta, henkilöstökyselyn purkua, strategian käytäntöön vientiä, tiiminkehitystä – listaa voisi jatkaa vielä pitkään.

Fasilitointitaidot helpottavat esimiehen työtä ja antavat varmuutta ryhmätilanteiden edessä. Tule maksuttomaan demoomme kuulemaan, miten fasilitointia voi hyödyntää johtamistyössä.

Aika ja paikka

12.9.2018 klo 8.45 – 12.00

Kaapelitehtaalla Helsingissä, C-porras, 5. krs

Kenelle?

Sinulle, joka haluat johtaa ryhmätilanteita osallistavasti.

Sinulle, joka haluat yhdistää ihmisten osaamisen.

Sinulle, joka haluat hyödyntää tiimisi, yksikkösi tai organisaatiosi koko potentiaalin.

Ohjelma

08:45  Kahvia, teetä ja pientä aamupalaa
09:00 Alustus, ohjelma ja tutustuminen

12:00  Tilaisuus päättyy

Löydät lisää somesta @GrapePeople #fasilitoivajohtaminen

Valmentaja

Tilaisuuden onnistumisesta vastaa Grape Peoplen toimitusjohtaja, sertifioitu fasilitaattori ja fasilitointivalmentaja Piritta van der Beek (os. Kantojärvi).

Tilaisuuden luonne

Demo ei ole luento, vaan innostava aamu, jossa osallistujat oppivat itse tekemällä. Aamupäivän aikana käymme läpi Grape Peoplen osallistavan johtamisen prosessin. Demosta saat heti mukaasi yhden konkreettisen menetelmän, jota voit soveltaa heti omassa työssäsi. Menetelmän avulla viet tiimisi kohti tavoitetta, lisäät yhteistyötä ja parannat tehokkuutta näkyvästi.

Osallistujan kokemus demosta

”Demosta inspiroituneena fasilitoin osan parin päivän päästä järjestetystä johdon ja keskijohdon keskustelutilaisuudesta. Vaikka käytimme ihan yksinkertaisia menetelmiä, tilaisuudesta saatiin paljon enemmän irti kuin vapaamuotoisesta keskustelusta. Kaikki eivät toki pitäneet siitä, että keskustelu on ohjattua, mutta uskon että tilaisuus oli silti vuorovaikutteisempi ja tehokkaampi.”

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä.

Osallistuminen on maksutonta.

Tilaisuuden laadun varmistamiseksi osallistujamäärä on rajattu. Varaa paikkasi tilaisuudesta ilmoittautumalla ajoissa. Saat muutaman päivän sisällä sähköpostiisi vahvistuksen osallistumisesta.

Priorisoimme henkilöt, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet demoihimme. Samasta organisaatiosta otamme yleensä enintään kaksi osallistujaa.

Lisätiedot

Haluatko keskustella lisää organisaatiosi tarpeista? Ota yhteyttä!
Jyri Saraste, 040 546 2332, [email protected]