TÄYNNÄ: Demo: Ota etätyö haltuun – Teams yhteistyön vauhdittajana

14.09.2018   08:45 - 11:30 Demo

etätyö joustotyö etäkokous vuorovaikutus fasilitointi etäkoulutus teams skype office 365

Haluatko sujuvoittaa työtäsi ja helpottaa kommunikointia? Tule kuulemaan ja kokemaan uusia tapoja ottaa etätyö haltuun omassa organisaatiossasi.

Wistec Training ja Grape People ovat solmineet partnerisopimuksen, jotta molemmat voivat laajentaa palvelutarjoomaansa. Tämä on Wistecin ja Grape Peoplen yhteinen demotilaisuus.

Wistec ja Grape People esittelevät yhdessä demojen ja fasilitoinnin keinoin, millaisia työkaluja Office 365:n tarjoama Teams-sovellus tuo yrityksen käyttöön ja miten ne valjastetaan tehokkaaksi työn tueksi. Saat mukaasi uusinta tietoa Teamsista ja OneNotesta sekä ideoita ja konkreettisia malleja sovellettavaksi käytäntöön.

Mitä, missä, milloin?

Aamiaistapahtuma: Ota etätyö haltuun – Teams yhteistyön vauhdittajana

Perjantaina 14.9.2018 klo 8.45 – 11.30

Grape Peoplen tiloissa Kaapelitehtaalla Helsingissä, C-porras, 5. krs

Kenelle

Tilaisuus on tarkoitettu sinulle, joka:

Ohjelma

8:45 Kahvia, teetä ja pientä purtavaa
9:00 Alustus, tutustuminen ja ohjelma

11:30  Tilaisuus päättyy

Tilaisuuden vetäjät

Pertti Berg, Wistec Training Pertti Berg
Pertti vastaa Wistec Trainingin koulutustuotteiden ja -palvelujen suunnittelusta, palvelee asiakkaita osaamisen kehitysprojektien arkkitehtinä sekä kouluttajana ja erikoisasian-tuntijana. Hänellä on vankka käytännön osaaminen mm. Microsoftin loppukäyttäjätuotteiden kouluttamisesta. Pertti on myös digitaalisen maailman ikuisuus-opiskelija, jonka kiintopisteet ovat tekoälyteknologian tuomat mahdollisuudet, digitalisaatio yritysmaailmassa ja osaamisen kehittämisen mullistaminen. Pertin missio on muuttaa haasteet kehitykseksi ja teknologia tehokkuudeksi.

Jonas Rajanto, Grape People Jonas Rajanto
Jonas on Grape Peoplella keskittynyt vuorovaikutukseen ja toimintatapoihin, joiden avulla tiimit vievät yhteistyön uudelle tasolle. Fasilitaattorina hän on erikoistunut verkkotyöskentelyyn, etätyöhön ja joustotyöhön. Jonas valmentaa tiiminvetäjiä, projektipäälliköitä, kouluttajia, valmentajia, myyjiä ja muita, joille verkkotilaisuudet ovat olennainen osa työtä. Jonaksen missio on, että kohtaamiset olisivat yhtä laadukkaita, tehokkaita ja tuloksellisia verkossa kuin kasvotusten.

Ilmoittautuminen

14.9. tapahtuma on täynnä.

Järjestämme tapahtuman samalla sisällöllä yhteistyökumppanimme tiloissa Ruoholahdessa kahta viikkoa aikaisemmin.

Ilmoittaudu 31.8. tilaisuuteen kumppanimme kautta

Tilaisuuden laadun varmistamiseksi osallistujamäärä on rajattu. Priorisoimme henkilöt, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet demoihimme. Samasta organisaatiosta otamme yleensä enintään kaksi osallistujaa. Osallistuminen on maksutonta.