Demo: Strategia arjen toiminnaksi

09.05.2018   08:45 - 11:30 Demo

Miten saat jokaisen ymmärtämään ja tekemään oman osuutensa yhteisen strategian toteuttamisessa?

Tämä on kysymys, johon ei ole helppoa vastausta. Useimmiten organisaatioiden johdosta löytyy hyvät valmiudet ja näkemys strategian laatimiseen. Yhteinen ymmärrys strategiasta koko henkilöstön osalta on haastavampi saavuttaa.

Yhden tutkimuksen mukaan 13 % yritysjohdosta pystyy ilmaisemaan yhtiön strategian niin, kuin se on yhtiössä virallisesti määritelty. Keskijohdosta tähän pystyy enää 8 % ja työntekijöistä vain 2 %.

Strategia, jota ei ymmärretä, ei myöskään toteudu. Käytännön arjessa jokaiselle tulee vastaan monia valintatilanteita. Selkeä strategia auttaa työntekijää priorisoimaan työtehtäviään ja tiimejä tekemään päätöksiä, jotka ovat sovitun linjan mukaisia.

Tilaisuuden aihe

Tässä demossa kuulet ja kokeilet keinoja strategian toteuttamisen haasteisiin:

Kenelle

Kaikille, jotka vastaavat strategian käytäntöön viennistä omassa organisaatiossaan. Erityisesti tilaisuus sopii esimiehille ja tiimien vetäjille, joiden tehtävänä on saada koko tiimi mukaan ja fokusoitua.

Aika ja paikka

Ke 9.5.2018 klo 8.45 – 11.30

Kaapelitehdas, 5. krs

Tallberginkatu 1 C 84, 00180 Helsinki

Ohjelma

8.45  Aamiainen ja rekisteröityminen
9.00  Aloitus

11.30 Tilaisuus päättyy

Valmentaja

Tilaisuuden onnistumisesta vastaa Grape Peoplen toimitusjohtaja, sertifioitu fasilitaattori ja fasilitointivalmentaja Piritta van der Beek (os. Kantojärvi).

Oppimistapa ja tarkempi sisältö

Demolla on kolme tarkoitusta: se on oppimis-, myynti- ja verkostoitumistapahtuma. Ennen kaikkea demo on innostava aamu, jossa osallistujat oppivat itse tekemällä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu täyttämällä tietosi linkin takana olevaan lomakkeeseen.

Varaa paikka tilaisuudesta

Huomioithan, että kovan kysynnän vuoksi priorisoimme henkilöt, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet maksuttomiin demoihimme. Samasta organisaatiosta voi osallistua korkeintaan kaksi henkilöä.

Kutsu vaikka mukaan kollega, jota aihe voisi kiinnostaa.

Tervetuloa!