Eloisat etäkokoukset -kaksiosainen verkkovalmennus

12.03.2019 - 19.03.2019   8:45 - 12:00 Valmennus

valmennus, verkkovalmennus, virtuaalivalmennus, etäkokous, etäkoulutus, fasilitointi, virtuaalifasilitointi

Eloisat etäkokoukset on tiivis kaksiosainen verkkovalmennus. Valmennuksessa opit hyvien verkkotilaisuuksien periaatteet ja parhaat menetelmät vuorovaikuttamiseen verkossa.

Etätyön suosio kasvaa nyt nopeasti, koska laitteet ovat edullisia, yhteydet ovat nopeita ja toimistot muuttuvat monitoimitiloiksi. Työtä tehdään joustavasti siellä, missä se työn tulosten näkökulmasta kulloinkin on järkevintä. Etätyöhön tulisikin suhtautua yhtenä tapana organisoida työntekoa.

 

Varmistamalla hyvät etätyötaidot vuorovaikutuksenne on yhtä tuloksellista verkossa kuin kasvotusten.

 

Joustava, monipaikkainen työ on yhä useamman arkea. Yhä useampi saa järjestellä työn tekemisen parhaaksi näkemällään tavalla. Joustava työ tuo kuitenkin eteen uusia haasteita ja vaatii työntekijöiltä osaamisen päivittämistä. Hyvät etätyötaidot varmistavat sujuvan yhteistyön niin työyhteisön sisällä kuin asiakkaidenkin kanssa paikasta riippumatta.

 

Olethan varmistanut että sinulla ja henkilöstölläsi on riittävät valmiudet työskennellä paikasta riippumatta?

 

Olemme valmentaneet virtuaalifasilitointitaitoja sadoille ryhmille niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Grape Peoplen perustaja Pepe Nummi on kirjoittanut Virtuaalifasilitaattorin käsikirjan, jossa ratkaistaan tavallisimmat virtuaalikokousten haasteet. Uusimmassa teoksessaan Fasilitoivan johtamisen käsikirja – 9 avainhetkeä Nummi kertoo, miten luot huipputiimin ja johdat ryhmää – paikasta riippumatta.

 

Tervetuloa avoimeen Eloisat etäkokoukset – verkkovalmennukseen, jossa opit parhaat käytänteet ja menetelmät vuorovaikuttamiseen verkossa. Valmennus on sinulle, joka haluat taitavaksi ja itsevarmaksi etäkokousten ja -koulutusten vetäjäksi.

Valmennuksessa sinä…

Kenelle valmennus on?

Kaikille verkkotilaisuuksien vetäjille. Käytetyt kokousmallit soveltuvat parhaiten esityksiin, työkokouksiin, webinaareihin, koulutuksiin, valmennuksiin, infotilaisuuksiin ja työpajoihin. Taitoja voit kuitenkin hyödyntää missä tahansa verkkotapaamisessa.

Kokousalustana toimii Skype for Business, mutta taidoista on hyötyä myös muilla alustoilla, kuten Google Hangouts / Meet, WebEx tai Zoom.

Eloisat etäkokoukset -kaksiosainen verkkovalmennus

ti 12.3.2019 klo 8.45 – 12.00
ti 19.3.2019 klo 8.45 – 12.00
Skype for Business (ent. Lync) -alustalla

Ilmoittaudu valmennukseen tästä

Investointi: 490€ + alv 24%. Varaa paikkasi ajoissa. Osallistujamäärä on rajattu laadukkaan valmennuskokemuksen takaamiseksi.

 

”Valmennuksella halusimme tukea esimiehiä monikanavaisten viestintätaitojen ja erityisesti etäkokouksien fasilitoinnin kehittämisessä. Nykyään esimiehet saavat harvoin tiiminsä kerralla samaan kokoushuoneeseen, koska tiimin jäsenet toimivat lähellä asiakkaita maantieteellisesti erillään. Ottamalla aktiiviseen käyttöön esimerkiksi Skypen, voidaan matkustamista vähentää merkittävästi ja saada silti henkilökohtaisuutta ja aktiivisuutta valmentavaan esimiestyöhön lisää. Käyttämällä taitavammin Skypen työkaluja, pystymme saamaan kokouksista elävämpiä ja osallistavampia.”

Jani Vilpponen
varatoimitusjohtaja
OP Tampere

Valmennuksen rakenne

Ensimmäisessä osassa tutustumme etätyöhön yhteistyön näkökulmasta. Opit samalla kokousmallin yhteisen ymmärryksen rakentamiseen, joka sopii erinomaisesti asiantuntijoiden esityksiin ja koulutuksiin.

Saat vastauksen näihin kysymyksiin:

Toisessa osassa tutustumme työpajamalliin. Tämä kokousmalli sopii erinomaisesti virtuaalisiin työkokouksiin, ideointeihin ja etätyöpajoihin.

Saat vastauksen näihin kysymyksiin:

Ohjelma ja aikataulu

Tekninen check-in, 30 minuuttia
ke 6.3. klo 15.45 16.15

Testikokous, jonka aikana valmentaja on kanssasi linjoilla testaamassa, että tekniikka toimii.

Testaukseen menee osallistujalta vain minuutti-pari.

ti 12.3.2019 klo 8.45 – 12.00

Osa 1: Yhteisen ymmärryksen rakentaminen verkossa

ti 19.3.2019 klo 8.45 – 12.00

Osa 2: Uuden luominen yhdessä

Valmentaja

Valmentajana toimii virtuaalifasilitaattori ja -valmentaja Jonas Rajanto.

Jonas valmentaa ihmisiä joustotyön saloihin, jotta vuorovaikutus on osallistavaa ja sujuvaa myös verkon välityksellä. Lue lisää Jonaksesta.

Valmennustapa

valmennus, verkkovalmennus, virtuaalivalmennus, etävalmennus, etäkokous, etäkoulutus, skype for businessOppimistapa on vuorovaikutteinen. Lyhyiden luentojen välissä menetelmiä kokeillaan käytännössä. Valmennukseen sisältyy keskustelua ja omien näkökulmien jakamista muiden oppijoiden kanssa.

Kahden valmennuskerran aikana opit hyvien verkkotilaisuuksien periaatteet ja parhaat käytännöt.

Investointi

490 € + alv 24 %

Osallistumismaksuun sisältyy:

Valmennukseen osallistuneille myös Virtuaalifasilitaattorin käsikirja -20% (norm. 30 euroa + alv)

Osallistumisen edellytykset

Parhaan kokemuksen saat, kun sinulla on:

Teknisessä check-in:ssä (muutamaa päivää ennen valmennusta) varmistamme, että yhteydet ja laitteet pelittävät, jotta valmennukseen osallistuminen sujuu mutkattomasti.

Ilmoittautuminen

Valmennuksen osallistujamäärä on rajattu. Ilmoittaudu valmennukseen ja varmista paikkasi ajoissa.

Voit maksaa valmennuksen verkkokaupassamme tai laskulla.

Ilmoittaudu valmennukseen ja maksa verkkokaupassa

Ilmoittaudu valmennukseen ja maksa laskulla

Olet lämpimästi tervetullut!

Valmennus omalle organisaatiolle

Mitä jos tekisit työyhteisössäsi ”virtuaalista” tutumman ympäristön, jossa toimia? Varmista henkilöstösi osaaminen ja varaa verkkovalmennus meiltä. Järjestämme valmennuksia organisaatiokohtaisesti ja räätälöimme ne tarpeidenne mukaan. Pyydä meiltä tarjous yksityisvalmennuksesta ja katsotaan teille sopiva kokonaisuus.

Lisätiedot ja kyselyt

Jyri Saraste (asiakkuudet, myynti), 040 546 2332, [email protected]

Jonas Rajanto (valmennus), 040 588 2688, [email protected]

 

Peruutusehdot

Löydät peruutus- ja muutosehdot tästä linkistä kohdasta ”Avoimet valmennukset”.