Etäkokousten osallistava johtaminen -minivalmennus (Zoom 1h)

20.03.2020 - 11.05.2020    - Valmennus


Pidätkö etäkokouksia tai -koulutuksia? Haluatko parantaa taitojasi aidosti vaikuttavien verkkotilaisuuksien järjestämisessä? Tässä tehokkaassa minivalmennuksessa opit kolme hyvän etäkokouksen kulmakiveä!

Miksi osallistua?

Kun palaveri siirtyy neukkarista verkkoon, vuorovaikutustapa muuttuu olennaisesti. Emme enää jaa samaa ympäristöä. Emme enää tervehdi toisiamme tullessamme yhteiseen huoneeseen tai vaihda kuulumisia sillä välin, kun odottelemme muita osallistujia. Ilman videoyhteyttä emme näe toisten ilmeitä tai kehonkieltä — ja videokaan ei vastaa aitoa katsekontaktia yhteisen pöydän ääressä.

Mitä etänä sitten voi tehdä, jotta vuorovaikutus saataisiin paremmalle tasolle? Miten varmistan, että ymmärrämme jonkin asian samalla tavalla? Mistä tiedän, ovatko ihmiset sitoutuneita yhteiseen päätökseen ja sovittuihin toimenpiteisiin? Näihin kysymyksiin saat vastauksen tässä tehokkaassa minivalmennuksessa.

Tässä tilaisuudessa opit:

  1. Miten aloitat etäkokouksen tai -koulutuksen jämäkästi ja luottamusta herättäen.
  2. Miten visualisoit keskustelua, jotta osallistujien on helppo keskittyä ja tilaisuudesta jää vahva muistijälki.
  3. Miten varmistat, että osallistujat ovat sitoutuneita tehtyihin päätöksiin ja sovittuihin toimenpiteisiin.

Kenelle tilaisuus on?

Tilaisuus sopii kaikille, jotka toimivat ryhmien kanssa verkon välityksellä. Käytettyjä menetelmiä voi soveltaa usealla eri etäkokousalustalla. Voit työskennellä esim. asiantuntija- tai suunnittelutehtävissä, projektipäällikkönä, tiiminvetäjänä, konsulttina tai kouluttajana. Henkilöstön tai osaamisen kehittäjänä tutustut tapaamme valmentaa ja saat käsityksen valmennuksen sopivuudesta omalle organisaatiollesi.

Osallistuminen

Minivalmennus toteutetaan etäyhteydellä Zoom-alustalla (lue tästä Zoomin turvallisesta käytöstä). Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta Zoomin käytöstä. Saat ohjeet kokoussovelluksen käyttöön etukäteen (et tarvitse maksullista lisenssiä). Opittavia taitoja, kuten prosessia ja menetelmiä, voi soveltaa laajasti useimmilla etätyösketelyyn tarkoitetuilla alustoilla.

Tilaisuus on osallistava eli toivomme sinulta mahdollisuutta osallistua yhteisiin harjoituksiin ja keskusteluun. Osallistumiseen tarvitset tietokoneen, rauhallisen tilan, vakaan verkkoyhteyden ja kuulokkeet mikrofonilla. Emme suosittele osallistumista mobiililaitteella, vaikka tarvittaessa sekin on mahdollista. Videoyhteyden käyttö ei ole osallistumisen edellytys.

Kun olet ilmoittautunut, varaa ajankohta kalenteristasi etukäteen. Saat vahvistuksen ilmoittautumisestasi muutaman päivän sisällä. Osallistumislinkki tilaisuuteen lähetetään viimeistään 15 minuuttia ennen tilaisuuden alkua.

Ilmoittautuminen

Hinta: 50 € + alv 24%

Voit maksaa valmennuksen verkkokaupassamme verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla.

pe 20.3. klo 11.45 – 13.00
ma 23.3. klo 11.45 – 13.00
pe 27.3. klo 11.45 – 13.00
ti 31.3. klo 8.45 – 10.00
pe 3.4. klo 10.45 – 12.00
ke 8.4. klo 10.45 – 12.00
pe 17.4. klo 11.45 – 13.00
ma 27.4. klo 9.45 – 11.00
to 14.5. klo 9.45 – 11.00 (SIIRTYY)

Lisäämme toteutusajankohtia viikottain. Seuraathan sivua, jos sinulle sopivaa toteutusajankohtaa ei vielä löytynyt tai laita sähköpostitse kyselyä tulevista toteutusajankohdista ([email protected]).

Mikäli verkkokaupassa maksaminen ei ole mahdollista, voit ilmoittautua valmennukseen sähköpostitse ([email protected]) ilmoittamalla osallistujan henkilö- ja laskutustiedot. Muuttuneiden olosuhteiden vuoksi palvelumme ovat tällä hetkellä ruuhkautuneet, joten toivomme asiointia verkkokaupan välityksellä. Haluamme varmistaa asiakkaidemme menestyksen muutoksen keskellä. Kiitämme ymmärryksestänne.

Valmentajat

Tilaisuuden vetäjinä toimivat kokeneet ammattifasilitaattori-valmentajamme, jotka ovat erikoistuneet tuloksellisten ryhmäprosessien johtamiseen. Grape Peoplen ihmiset ovat tiimien ja organisaatioiden kehittämisen asiantuntijoita, jotka suhtautuvat työhönsä intohimoisesti. Valmentajiimme voit tutustua tästä linkistä.

Olemme yli 15 vuoden ajan auttaneet asiakkaitamme ratkaisemaan osallistumisen haasteita ja löytämään uusia toimintatapoja yhteistyön parantamiseksi työelämän jokapäiväisissä kohtaamisissa niin kasvotusten kuin etänäkin. Fasilitoinnin keinoin helpotamme osallistumista, oivaltamista ja muutosta sekä päätöksen tekoa ryhmässä. Tavoitteenamme on tehdä vuorovaikutuksesta verkossa yhtä sujuvaa kuin kohtaamisista kasvotusten. Autamme teitä yhdistämään asiantuntijoidenne osaamisen ja menestymään verkon välityksellä! Lue asiakkaidemme onnistumistarinoita tästä!

Valmentava organisaatio

Grape People syntyi vuonna 2003 tarpeesta tehdä organisaatioista osallistavampia. Organisaatioiden ja työympäristöjen muuttuessa yhä monimutkaisemmiksi tietävä ja määräävä, siis perinteinen, johtaminen ei enää riittänyt.

Tarvittiin uudenlaista johtamista: osallistavaa, eli fasilitoivaa, johtamista. Siispä lähdimme toteuttamaan missiotamme levittää fasilitointitietoa ja –taitoa, jotta johtajilla olisi paremmat edellytykset tulevaisuuden organisaatioiden johtamiseen.

Autamme organisaatioita luomaan ja toteuttamaan muutoksia fasilitoinnin ja fasilitointivalmennusten avulla. Oli kyseessä sitten yhteisen vision luominen, strategian jalkauttaminen organisaatioon, tärkeään muutokseen tarttuminen tai tiimien kehittäminen, me olemme täällä sinua varten.

Yhdessä olemme fasilitoineet yli 1 000 työpajaa ja valmentaneet yli 25 000 fasilitaattoria ympäri maailmaa. Valmennuksemme ovat tämän kokemuksen ja pitkän tuotekehityksen lopputulos.

Syvennä osaamistasi valmennuksessa!

Tarvitsetko lisää taitoja vaikuttavien verkkotilaisuuksien vetämiseen? Vaikuttavat verkkotilaisuudet (Zoom 3h) on tiivis verkkovalmennus, jossa opit hyvien verkkotilaisuuksien periaatteet ja parhaat menetelmät vuorovaikuttamiseen verkossa. Olemme valmentaneet virtuaalifasilitointitaitoja sadoille ryhmille niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Hyvät etätyötaidot varmistavat sujuvan yhteistyön niin työyhteisön sisällä kuin asiakkaidenkin kanssa paikasta riippumatta!

Tervetuloa avoimeen Vaikuttavat verkkotilaisuudet -valmennuksen 1. osaan Osallistava esitys. Malli soveltuu muun muassa esityksiin, työkokouksiin, webinaareihin, koulutuksiin, valmennuksiin sekä infotilaisuuksiin. Valmennus on sinulle, joka haluat taitavaksi ja itsevarmaksi etäkokousten ja etäkoulutusten vetäjäksi!

Valmennus: Vaikuttavat verkkotilaisuudet

Vaikuttavat valmennukset organisaatiollenne

Toteutamme organisaatioryhmille laajempia valmennuksia tilauksesta. Kerro meille lähtötilanteestanne, niin suunnittelemme tarpeisiinne räätälöidyn valmennuskokonaisuuden. Yhteistyössä varmistamme, että osallistujat saavat valmennuksesta aitoa hyötyä omassa työssään ja onnistuvat yhteistyössä muuttuneista olosuhteista huolimatta!

Tutustu valmennuksiin tästä

 

Lisätiedot ja kyselyt

Jyri Saraste, puh. 040 546 2332, [email protected]

 

Peruutusehdot

Tutustu avointen valmennusten peruutus- ja muutosehtoihin