Etäkokousten osallistava johtaminen

03.10.2019   08:45 - 10:00 Valmennus

Osallistava johtaminen etäkokouksissa
Pidätkö etäkokouksia? Etäkoulutuksia? Verkkotyöpajoja? Haluatko tehdä tilaisuuksista osallistavia, eloisia ja tuloksellisia? Tässä tehokkaassa minivalmennuksessa opit kolme hyvän etäkokouksen kulmakiveä.

Miksi osallistua?

Kun palaveri siirtyy neukkarista verkkoon, vuorovaikutustapa muuttuu olennaisesti. Emme enää jaa samaa ympäristöä. Emme enää tervehdi toisiamme tullessamme yhteiseen huoneeseen tai vaihda kuulumisia sillä välin, kun odottelemme muita osallistujia. Ilman videoyhteyttä emme näe toisten ilmeitä tai kehonkieltä — ja videokaan ei vastaa aitoa katsekontaktia yhteisen pöydän ääressä.

Mitä etänä sitten voi tehdä, jotta vuorovaikutus saataisiin paremmalle tasolle? Miten varmistan, että ymmärrämme jonkin asian samalla tavalla? Mistä tiedän, ovatko ihmiset sitoutuneita yhteiseen päätökseen ja sovittuihin toimenpiteisiin? Näihin kysymyksiin saat vastauksen tässä tehokkaassa minivalmennuksessa.

Tässä tilaisuudessa opit:

  1. Miten aloitat etäkokouksen tai -koulutuksen jämäkästi ja luottamusta herättäen.
  2. Miten visualisoit keskustelua, jotta osallistujien on helppo keskittyä ja tilaisuudesta jää vahva muistijälki.
  3. Miten varmistat, että osallistujat ovat sitoutuneita tehtyihin päätöksiin ja sovittuihin toimenpiteisiin.

Kenelle tilaisuus on?

Tilaisuus sopii kaikille, jotka toimivat ryhmien kanssa verkon välityksellä. Käytettyjä menetelmiä voi soveltaa usealla eri etäkokousalustalla. Voit työskennellä esim. asiantuntija- tai suunnittelutehtävissä, projektipäällikkönä, tiiminvetäjänä, konsulttina tai kouluttajana. Henkilöstön tai osaamisen kehittäjänä tutustut tapaamme valmentaa ja saat käsityksen valmennuksen sopivuudesta omalle organisaatiollesi.

Aika ja paikka

Etäkokousten osallistava johtaminen
to 3.10.2019 klo 8.45-10.00, online

Minivalmennus toteutetaan etäyhteyden välityksellä. Osallistumiseen tarvitset oman tietokoneen, rauhallisen tilan, vakaan verkkoyhteyden ja kuulokkeet mikrofonilla.

Kun olet ilmoittautunut, varaa päivät kalenteristasi etukäteen. Kutsulinkki valmennukseen lähetetään noin kaksi viikkoa ennen ensimmäistä tapahtumaa.

Testaamme yhteydet ja kokoussovelluksen toimivuuden muutamaa päivää ennen tilaisuutta.

Hinta ja ilmoittautuminen

Hinta: 50 € + alv 24%

Voit maksaa valmennuksen verkkokaupassamme tai laskulla.

Ilmoittaudu ja maksa verkkokaupassa Ilmoittaudu ja maksa laskulla

Valmennuksen osallistujamäärä on rajattu. Varmista paikkasi ajoissa!

 

Valmentaja

Verkkotyöskentelyyn erikoistunut fasilitaattori Jonas Rajanto

Tilaisuuden vetäjänä toimii fasilitaattori ja valmentaja Jonas Rajanto. Jonas on erikoistunut etätyöhön ja virtuaaliseen yhteistyöhön. Hän valmentaa tiiminvetäjiä, projektipäälliköitä, kouluttajia, myyjiä ja muita, joille verkkotilaisuudet ovat olennainen osa työtä.

Jonaksen missio on saada etätyö tuntumaan yhtä luontevalta kuin työskentely samassa huoneessa.

Valmentava organisaatio

Grape People syntyi vuonna 2003 tarpeesta tehdä organisaatioista osallistavampia.

Organisaatioiden ja työympäristöjen muuttuessa yhä monimutkaisemmiksi tietävä ja määräävä, siis perinteinen, johtaminen ei enää riittänyt.

Tarvittiin uudenlaista johtamista: osallistavaa, eli fasilitoivaa, johtamista. Siispä lähdimme toteuttamaan missiotamme levittää fasilitointitietoa ja –taitoa, jotta johtajilla olisi paremmat edellytykset tulevaisuuden organisaatioiden johtamiseen.

Autamme organisaatioita luomaan ja toteuttamaan muutoksia fasilitoinnin ja fasilitointivalmennuksen avulla. Oli kyseessä sitten yhteisen vision luominen, strategian jalkauttaminen organisaatioon, tärkeään muutokseen tarttuminen tai tiimien kehittäminen, me olemme täällä sinua varten.

Yhdessä olemme fasilitoineet yli 1 000 työpajaa ja valmentaneet yli 25 000 fasilitaattoria ympäri maailmaa. Valmennuksemme ovat tämän kokemuksen ja pitkän tuotekehityksen lopputulos.

 

Vaikuttavat etäkokoukset -valmennukset ryhmille

Toteutamme organisaatioryhmille laajempia valmennuksia tilauksesta. Kerro meille lähtötilanteestanne, niin suunnittelemme tarpeisiinne räätälöidyn valmennuskokonaisuuden. Yhteistyössä varmistamme, että osallistujat saavat valmennuksesta aitoa hyötyä omassa työssään.

Tutustu valmennuksiimme täältä: Vaikuttavat etäkokoukset -valmennukset

Tai lataa esite:

Pyydä tarjous valmennuksesta

 

Lisätiedot ja kyselyt

Jyri Saraste, puh. 040 546 2332, [email protected]

 

Peruutusehdot

Tutustu avointen valmennusten peruutus- ja muutosehtoihin