Oikeiden kysymysten löytäminen -fasilitointivalmennus

09.03.2020   8:30 - 16:30 Valmennus

Oikeiden kysymysten löytäminen -fasilitointivalmennus on päivän kestävä valmennus  sinulle, joka haluat vaikuttavia menetelmiä yhteisen ymmärryksen luomiseen ryhmässä. Valmennuksessa opit selkeyttämään kompleksisenkin tilanteen ryhmässä, lisäämään ymmärrystä asiakkaasta ja tarkastelemaan trendien kautta, mihin maailma on menossa.

Valmennus on suunnattu fasilitoinnin perusteet hallitseville (esim. Tehopakkaus I – fasilitointivalmennus) ja on osa Sertifioitu fasilitaattori – Innovaatiofasilitaattori -valmennusohjelmaa.

Miksi osallistua?

Valmennuksessa käymme läpi osallistavia ryhmätyömenetelmiä innostavassa ja käytännönläheisessä ympäristössä. Fasilitoinnin tarkoituksena on viedä ryhmätyöskentely uudelle tasolle ja parantaa työn tuloksia. Hyvässä ohjauksessa koko ryhmän viisaus saadaan käyttöön. Seurauksena on parempia päätöksiä, joihin kaikki voivat sitoutua.

Taidot ryhmien ohjaamiseen

Valmennuksessa kehität omaa ammattitaitoasi ryhmänvetäjänä. Opit parantamaan vuorovaikutusta ja päätöksentekoa ryhmässä – taitoja, joita jokaisessa organisaatiossa tarvitaan.

Vaikuttavia kokouksia ja työpajoja

Valmennuksessa opit pitämään parempia tilaisuuksia, luomaan aidosti yhteistä ymmärrystä ja parantamaan ryhmän sitoutumista päätöksiin. Osaat tehdä kokouksista ja työpajoista vaikuttavia.

Mitä valmennuksessa oppii?

Valmennuksessa opit

Saat taitoja ja menetelmiä mm.

Valmennuksessa sinä

Osallistava valmennustapa

Valmennus on työpaja, jossa harjoittelemme erilaisia ryhmätyömenetelmiä. Tarkoitus on oppia tekemällä. Valmennuksessa on mukana sopivia annoksia teoriaa käytännön ratkaisujen ymmärtämiseksi. Menetelmiä peilataan käytännön työelämän esimerkkeihin ja osallistujien omiin kokemuksiin.

Kenelle tämä valmennus on?

Valmennus on suunniteltu Grape Peoplen fasilitointivalmennuksiin osallistuneille eli jo fasilitoinnin perusteet hallitseville jatkotason valmennukseksi. Riittävän osaamisen saat osallistumalla Tehopakkaus I – Vaikuttava fasilitointi -valmennukseemme tai organisaatiollenne toteutettuu fasilitointivalmennukseen. Valmennus on osa Sertifioitu fasilitaattori – Innovaatiofasilitaattori -valmennusohjelmaa. Voit osallistua valmennukseen myös erikseen ilman valmennusohjelmaa.

Sinulle joka…

Valmennusohjelma:

Sertifioitu fasilitaattori – Innovaatiofasilitaattori

  1. Tehopakkaus I – Vaikuttava fasilitointi 21.-22.1.2020
  2. Oikein kysymysten löytäminen 9.3.2020
  3. Uuden luominen 20.4.2020
  4. Eloisat etäkokoukset -virtuaalifasilitointi (etäyhteys)
  5. Sertifiointitilaisuus 17.-18.8.2020

Lataa tästä esite valmennusohjelmasta

Aika ja paikka

9.3.2020 klo 8.30-16.30 Grape Peoplen valmennustilat

Helsinki, Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, C-rappu, 5. kerros

Investointi

700 € + alv 24%

Early bird tarjous 600€ (+ alv 24%) voimassa 9.2.2020 saakka.

Hintaan sisältyy:

Ilmoittautuminen

Valmennuksen osallistujamäärä on rajattu. Ilmoittaudu valmennukseen ja varmista paikkasi ajoissa. Voit maksaa valmennuksen verkkokaupassamme tai laskulla.

Ilmoittaudu valmennukseen ja maksa verkkokaupassa

Ilmoittaudu valmennukseen ja maksa laskulla

 

Antoisat päivät, paljon uusia työkaluja ja miten niitä voi käytännössä hyödyntää. Mielestäni hyvät fasilitointitaidot ovat todella merkittävässä roolissa asiakaskokemuksen kehittämisessä. Miikka on ihan loistava tyyppi! Hän sai luotua todella hyvän ilmapiirin ryhmään ja se näkyi. Suosittelen valmennusta 5/5.”

Lauri Eskelinen, Innovaatioiden fasilitointi -valmennuksen osallistuja

Valmentaja

Miikka Penttinen
fasilitaattori ja fasilitointivalmentaja
Grape People Finland Oy

Miikka on fasilitoinut ja valmentanut Grape Peoplella vuodesta 2012. Katso tästä Miikan videoterveydys.

”Loistava fasilitaattori ja ilmapiiristä luotiin turvallinen heti alussa.” – Valmennuksen osallistuja

 

Valmentava organisaatio

Grape People syntyi vuonna 2003 tarpeesta tehdä organisaatioista osallistavampia.

Organisaatioiden ja työympäristöjen muuttuessa yhä monimutkaisemmiksi tietävä ja määräävä, siis perinteinen, johtaminen ei enää riittänyt.

Tarvittiin uudenlaista johtamista: osallistavaa, eli fasilitoivaa, johtamista. Siispä lähdimme toteuttamaan missiotamme levittää fasilitointitietoa ja –taitoa, jotta johtajilla olisi paremmat edellytykset tulevaisuuden organisaatioiden johtamiseen.

Autamme organisaatioita luomaan ja toteuttamaan muutoksia fasilitoinnin ja fasilitointivalmennuksen avulla. Oli kyseessä sitten yhteisen vision luominen, strategian jalkauttaminen organisaatioon, tärkeään muutokseen tarttuminen tai tiimien kehittäminen, me olemme täällä sinua varten.

Yhdessä olemme fasilitoineet yli 1 000 työpajaa ja valmentaneet yli 25 000 fasilitaattoria ympäri maailmaa. Valmennuksemme ovat tämän kokemuksen ja pitkän tuotekehityksen lopputulos.

 

Lisätiedot ja kyselyt

Jyri Saraste, puh. 040 546 2332, [email protected]

 

Peruutusehdot

Löydät peruutus- ja muutosehdot tästä linkistä kohdasta ”Avoimet valmennukset”.