Demo: Strategian luominen osallistavasti

21.08.2018   08:45 - 12:00 Demo

Strategian luominen, strategian luonti, osallistaminen, osallistava johtaminen

”Monissa yrityksistä ihmiset tekevät suuria strategisia päätöksiä ymmärtämättä, että he tekevät suuria strategisia päätöksiä.”
Professori Yves Doz kirjansa Ringtone: Exploring the Rise and Fall of Nokia in Mobile Phones julkaisutilaisuudessa (HS 22.11.2017)

Toimintaympäristön nopeiden muutosten keskellä johtoryhmien ja hallitusten eteen tulee jatkuvasti tilanteita, joissa on tehtävä isoja linjauksia toiminnan kehittämisen suunnasta. Tällöin on varmistettava, että kaikkien asiantuntijoiden ääni pääsee kuuluviin ja strategisiin päätöksiin sitoudutaan — ainakin kunnes ne kumotaan.

Ilman yhteistä ymmärrystä päätöksiin ei sitouduta, eivätkä päätökset siirry käytäntöön. Yhteisen suunnan varmistaminen edellyttää fasilitointitaitoja — myös muissa kokouksissa ja työpajoissa kuin kerran vuodessa tapahtuvilla johdon strategiapäivillä.

Lue lisää Piritan blogijutusta Fasilitoinnilla fokus takaisin.

Tässä demossa opit auttamaan asiantuntijoita pureutumaan käsillä olevaan aiheeseen syvemmälle ja löytämään yhteisen ymmärryksen osallistamisen keinoin. Jaamme osallistujien kesken kokemuksia erityisesti strategiatyöstä, mutta kokeiltavat menetelmät ovat sovellettavissa myös laajemmin.

Saat mukaasi muutaman osallistavan menetelmän, joilla jämäköität mitä tahansa kokousta, jossa on tarpeen saada kaikkien osaaminen esille, selkeyttää nykytila ja priorisoida tavoitteet. Kuulet myös, millaisia muita menetelmiä on olemassa monimutkaisten tilanteiden selkeyttämiseen ja strategisten päätösten tekemiseen.

Kenelle?

Sinulle, joka haluat luoda strategian, jonka henkilöstö ymmärtää ja johon se voi sitoutua.

Aika ja paikka

ti 21.8.2018 klo 8.45 – 12.00

Kaapelitehdas, 5. krs

Tallberginkatu 1 C 84, 00180 Helsinki

Ohjelma

8.45 Kahvia, teetä ja pientä aamiaista
9.00 Aloitus, tutustuminen ja ohjelma

12.00 Tilaisuus päättyy

Valmentaja

Kari Kukkola
fasilitaattori ja fasilitointivalmentaja
Grape People Finland Oy

Kari on fasilitoinut ja valmentanut Grape Peoplella vuodesta 2009.

Katso tästä Karin videoterveydys.

”Kari oli selkeä ja harjoitukset käytiin hyvin läpi.”
– valmennuksen osallistuja

Tilaisuuden luonne

Demolla on kolme tarkoitusta: se on oppimis-, myynti- ja verkostoitumistapahtuma. Ennen kaikkea demo on innostava aamu, jossa osallistujat oppivat itse tekemällä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tilaisuuteen

Demoon osallistuminen on maksutonta.

Huomioithan, että kovan kysynnän vuoksi priorisoimme henkilöt, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet maksuttomiin demoihimme. Samasta organisaatiosta otamme tyypillisesti korkeintaan kaksi henkilöä.

Lisätiedot ja kyselyt

Tarvitsetteko osallistamistaitoja kokouksien ja työpajojen vetämiseen? Järjestämme organisaatiollesi räätälöidyn valmennuksen. Kerro meille tarpeestasi ja suunnittelemme teitä parhaiten palvelevan kokonaisuuden.

Jyri Saraste, 040 546 2332, [email protected]