Virtuaalinen kehitystyöpaja

28.04.2017   08:45 - 12:00 Valmennus

Kehitystyöpaja. Aivoriihi. Ideointipalaveri. Nyt stormataan!

Ideointisession tarkoituksena on kokoontua jonkin tietyn teeman ympärille, tuottaa siihen uusia ideoita ja muuttaa parhaat ideat uusiksi tuotteiksi, palveluiksi tai toiminnaksi. Helppoa ja mukavaa! Vai onko?

Ideointisessiossa on yleensä kahdenlaisia haasteita. Ensimmäinen on ideoiden tuottamisen vaikeus. Vaikka kuinka yrität virittää porukkaa luovaan tunnelmaan niin ideat tuntuvat olevan samaa vanhaa tavaraa pienillä variaatioilla. Niin sanottu laatikon ulkopuolelta ajattelu ei oikein tunnu onnistuvan. Erityisen hankalaa tämä saattaa olla virtuaaliympäristössä, jossa itsensä ilmaiseminen on vaikeampaa kuin kasvotusten.

Toinen tyypillinen haaste on se, että ideoita riittää – liiaksikin. Porukka pääsee niin villeihin sfääreihin, ettei tiedä mitä kaikilla ideoilla tekisi. Oikeastaan palaverin jälkeen saattaakin jäädä sellainen olo, että oikeasti käyttökelpoisia ideoita tuotettiin kovin vähän.

 

Ratkaisuna fasilitoitu virtuaalinen kehitystyöpaja

Grape Peoplen resepti onnistuneeseen virtuaaliseen kehitystyöpajaan on simppeli. Kolmen tunnin pituisessa valmennuksessa opit:

Valmennuksessa käymme läpi ideoiden luomisen ja analyyttisen valikoinnin menetelmiä. Kokeilemme menetelmiä käytännössä ja ideoit muiden osallistujien kanssa omista työpajoistasi parempia kuin koskaan. Saat kotiin vietäväksi prosessin, jonka avulla pystyt vetämään tuloksellisia kehitystyöpajoja.

Tervetuloa mukaan!

Kenelle

Valmennus on suunnattu kehitystyöpajoja, aivoriihiä ja ideointisessioita pitäville esimiehille, konsulteille, asiantuntijoille ja muille kehittämisestä kiinnostuneille.

Osallistuminen

Valmennus järjestetään perjantaina 28.4.2017 klo 08:45 – 12:00.

Valmennus toteutetaan Skype for Business -kokousalustalla. Osallistumiseen tarvitset tietokoneen, hyvän nettiyhteyden, kuulokemikrofonisetin sekä hiljaisen paikan, mistä osallistua. Pelkällä puhelimella tai tabletilla ei voi osallistua. Et tarvitse Skype for Business -sovellusta tai -lisenssiä osallistuaksesi.

Valmentaja

Valmennuksen onnistumisesta vastaa virtuaalifasilitaattori Jonas Rajanto

Investointi

370 € + ALV

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua valmennukseen ja maksaa sen suoraan verkkokaupassamme.

Lisätiedot ja kyselyt: