WEBINAARI: Ajattelun selkeytys

27.10.2021   9.00 - 10.00 Webinaari

Ajattelun selkeytys -webinaari 27.10. klo 9.00, ammattifasilitaattori Miikka Penttinen, Grape People

Tervetuloa kokemukselliseen kurkistukseen fasilitoinnin ytimeen eli osallistavaan webinaariin, jossa pääset ammattifasilitaattorin ohjauksessa kokeilemaan yhtä fasilitointimenetelmää!

Miten selkeyttää monimutkaisia tilanteita ja kaivaa oireiden takaa juurisyyt esiin? Saat vastauksen tähän oman kokemuksen kautta osallistavassa webinaarissa! Kuulet, miten taitava fasilitaattori nostaa esiin oikean ongelman oireiden takaa ja pureutuu juurisyihin.

Webinaari on sinulle, joka olet kiinnostunut ihmismielestä ja haluat ymmärtää fasilitointia syvemmällä tasolla. Voit toimia esimerkiksi hr-tehtävissä, liiketoiminnan kehittämisen parissa, projektin tai yksikön päällikkönä, tai kouluttajana.

Ilmoittaudu osallistavaan webinaariin täyttämällä tietosi oheiseen lomakkeeseen (mikäli lomake ei näy, kokeilethan toista selainta). Saat tarkemmat osallistumisohjeet sähköpostiisi. Tilaisuus on maksuton.

Tule mukaan maksuttomaan webinaariin Ajattelun selkeytys ja ymmärrät, miten löytää korkeampi tavoite ja ongelman juurisyy. Pääset kokeilemaan menetelmää käytännössä ja samalla selkeytät työurasi suuntaviivoja. Osallistava webinaari on sinulle, joka haluat ymmärtää, kuinka voit helpottaa yksilön ajattelua.

Huom! Emme voi luvata tilaisuudesta tallennetta, mutta sellainen saatetaan toteuttaa jälkikäteen.

Asiantuntija

Webinaarin asiantuntijana kuulemme ammattifasilitaattori-valmentaja Miikka Penttistä. Miikka on fasilitoinut ja valmentanut fasilitointitaitoja ammatikseen vuodesta 2012 saakka. Valmennusten osallistujilta hän saa kiitosta innostavasta ja selkeästä tyylistään jakaa osaamistaan eteenpäin. Miikka uskoo, että jokainen hyötyisi fasilitointitaidoista. Fasilitoinnin jatkuva kehittäminen on hänen työnsä ytimessä: ”Intohimonani on ymmärtää fasilitoinnin syvin olemus eli mitä ryhmissä tapahtuu ja miksi ihmiset toimivat kuten toimivat”.

LinkedIn | Twitter

”Miikka luotsasi ryhmän läpi fasilitoinnin perusasioiden ja antoi samalla vaikuttavan esimerkin psykologisen turvallisuuden luomisesta, kannustavasta tilannejohtamisesta ja erilaisuuden kunnioittamisesta! Tähän päälle virtuaalifasilitoinnin tekniset opit kärsivällisesti opastaen.”
Riitta Pyymäki, Coach, People & Culture, Finnair

Grape People Finland Oy

Grape People syntyi vuonna 2003 tarpeesta tehdä organisaatioista osallistavampia. Organisaatioiden ja työympäristöjen muuttuessa yhä monimutkaisemmiksi tietävä ja määräävä, siis perinteinen, johtaminen ei enää riittänyt.

Tarvittiin uudenlaista johtamista: osallistavaa eli fasilitoivaa johtamista. Siispä lähdimme toteuttamaan missiotamme levittää fasilitointitietoa ja –taitoa, jotta johtajilla olisi paremmat edellytykset tulevaisuuden organisaatioiden johtamiseen.

Olemme siis yli 15 vuoden ajan auttaneet asiakkaitamme ratkaisemaan osallistumisen haasteita ja löytämään uusia toimintatapoja yhteistyön parantamiseksi työelämän jokapäiväisissä kohtaamisissa niin kasvotusten kuin etänäkin. Fasilitoinnin keinoin helpotamme osallistumista, oivaltamista ja muutosta sekä päätöksentekoa ryhmässä. Autamme teitä yhdistämään asiantuntijoidenne osaamisen ja menestymään – myös verkon välityksellä!