WEBINAARI: Edistynyt etätyö – Onnistu osallistamalla!

05.10.2021   09:00 - 10:00 Webinaari

Edistynyt etätyö -webinaari, Jonas Rajanto

Nyt ollaan matkalla monipaikkaiseen työkulttuuriin. Missä vaiheessa matkaa olette? Osalla tuntuu tekniikka takkuilevan edelleen; etätyövälineet ei ole riittävällä tasolla hallussa, jotta yhteistyössä voitaisiin onnistua tarvittavalla tasolla. Toisaalla tiimi kukoistaa monipaikkaisen työn arjessa ja kaikki osaavat sujuvasti sukkuloida eri ympäristöissä tilanteen vaatimalla tavalla. Jokuselta on puhti jo lopussa; ensimmäisestä etätyövaiheesta selvittiin ja viikkopalaverit verkossa sujuu mutkitta, mutta entäs se innovointi ja yhteiskehittäminen sidosryhmien kanssa. Kuka enää jaksaa tätä etätyösprinttiä?

Koetellaanko etätyökestävyyttä?

Etätyö ei olekaan sprintti, vaan maraton. Mikäli nyt on juostu hapoilla kulunut puolitoista vuotta, ei ihme, että bensa alkaa olla vähissä. Olisiko nyt aika hengähtää hetki ja tarkastella organisaationne tilannetta?

Tule mukaan maksuttomaan webinaariin Edistynyt etätyö – Onnistu osallistamalla! ja ymmärrät, missä kohtaa monipaikkaisen työn kehitysvaihetta olette. Kuulet kolmen case-esimerkin kautta todellisista työelämän tilanteista, joissa yhteistyön haasteita on ratkottu etäolosuhteissa. Webinaari sinulle, joka haluat ymmärtää, kuinka parantaa vuorovaikutusta ja tuloksellista yhteistyötä verkon välityksellä!

Kohti kestävämpää etätyötä: Edistynyt etätyö on yhteistyötä!

Ilmoittaudu webinaariin täyttämällä yhteystiedot yllä olevaan lomakkeeseen. Saat vahvistusviestin ja tarkemmat osallistumisohjeet sähköpostiisi. Tilaisuus on maksuton.

Webinaari on sinulle, joka haluat parantaa organisaationne työ- ja kokouskulttuuria toimiessasi esimerkiksi hr-tehtävissä, liiketoiminnan kehittämisen parissa, projektin tai yksikön päällikkönä, vastaat koulutusasioista tai yhteisten tilaisuuksien järjestämisestä.

Webinaarissa kuulet, miten etätyössä…

Miksi kehittää kestävämpää kokouskulttuuria?

Grape People - Etäkokoukset, etäkokouskoulutus, etäkokousvalmennus - hyödyt organisaatiolle

Asiantuntija

Webinaarin asiantuntijana kuulemme Jonas Rajantoa, joka on verkkotyöskentelyyn erikoistunut fasilitaattori ja valmentaja Grape Peoplella. Hän valmentaa virtuaalifasilitointitaitoja tiiminvetäjille, projektipäälliköille, kouluttajille, myyjille ja muille, joille verkkotilaisuudet ovat olennainen osa työtä. Jonaksen tavoite on tehdä virtuaalisessioista yhtä vaikuttavia ja miellyttäviä kuin kasvotusten tapaamiset.

LinkedIn | Twitter

Grape People Finland Oy

Grape People syntyi vuonna 2003 tarpeesta tehdä organisaatioista osallistavampia. Organisaatioiden ja työympäristöjen muuttuessa yhä monimutkaisemmiksi tietävä ja määräävä, siis perinteinen, johtaminen ei enää riittänyt.

Tarvittiin uudenlaista johtamista: osallistavaa eli fasilitoivaa johtamista. Siispä lähdimme toteuttamaan missiotamme levittää fasilitointitietoa ja –taitoa, jotta johtajilla olisi paremmat edellytykset tulevaisuuden organisaatioiden johtamiseen.

Olemme siis yli 15 vuoden ajan auttaneet asiakkaitamme ratkaisemaan osallistumisen haasteita ja löytämään uusia toimintatapoja yhteistyön parantamiseksi työelämän jokapäiväisissä kohtaamisissa niin kasvotusten kuin etänäkin. Fasilitoinnin keinoin helpotamme osallistumista, oivaltamista ja muutosta sekä päätöksentekoa ryhmässä. Autamme teitä yhdistämään asiantuntijoidenne osaamisen ja menestymään – myös verkon välityksellä!