WEBINAARI: Toimiva tiimi 1+1+=3

14.12.2021   9:00 - 10:00 Webinaari

Toimiva tiimi syntyy toimivasta yhteistyöstä

Onko tiimissä kasassa kaikki huippuyksilöt? Voidaanko tällä joukkueella kilpailla finaalissa asti? Edes joukkueurheilussa harvoin voittava joukkue on se, jolla on parhaimmat pelaajat. Pokaalia pitelevät he, jotka pelaavat yhteistä peliä samaan pussiin. Niin on myös yritysmaailmassa. Huipputulokset syntyvät poikkeuksellisen hyvästä yhteispelistä.

”Joukossa tyhmyys tiivistyy” – vai entä jos ei sittenkään?

Toisinaan joukko ihmisiä tekee huonompia päätöksiä kuin yksilöt itsenäisesti. Syy ei suinkaan ole ryhmässä, vaan siinä, miten ryhmäpäätöksen tekoa ohjataan. Tehokkaalla prosessiohjauksella saamme ihmisistä parhaan irti ja erilaiset yksilöt työskentelemään tuloksellisesti yhdessä. Näin lopputulos on enemmän kuin osiensa summa – siis 1+1=3!

Ilmoittaudu maksuttomaan webinaariin ja kuulet…

Yhdessä onnistumisen salaisuudet!

Niin kuin avioliitossa ei myöskään työelämässä karikoilta voida välttyä. On siis tuloksetonta yrittään vältellä vaikeuksia tai lakaista ristiriidat maton alle. Sen sijaan on pitkällä tähtäimellä kestävää rakentaa tiimissä toimintatapoja, jotka parantavat valmiuksia selvitä myös haastavista ajoista.

Ihmiset ovat jokaisen organisaation tärkein resurssi

Webinaari on tarkoitettu sinulle, joka haluat ymmärtää yhdessä onnistumisen salaisuudet – oltiin sitten etä-, lähi- tai hybridityössä! Sinulle, joka olet rakentamassa toimivampaa tiimiä osallistamisen keinoin. Voit toimia esimerkiksi asiantuntija- tai suunnittelutehtävissä, projektipäällikkönä, tiiminvetäjänä, myynnissä, konsulttina tai kouluttajana. Ilmoittaudu maksuttomaan webinaariin, kun haluat ymmärtää, miten luoda vaikuttavan vuorovaikutuksen ja rohkean kohtaamisen kulttuuria työelämässä!

Asiantuntijana Bettina Kanninen

Bettinalla on fasilitaattorina ja valmentajana energinen tyyli saada ihmiset innostumaan yhteisestä työskentelystä. Hänen missiona on tukea työyhteisöjä rohkeassa kasvussa kohti merkityksellisyyttä ja menestystä. Bettina on vuorovaikutuksen asiantuntija ja hänellä on yli 10 vuoden kokemus työskentelystä yksilöiden ja ryhmien kanssa sekä julkisella sektorilla että valmennusyrittäjänä. Bettinan tavoitteena on luoda edellytykset hyvinvoiville yksilöille toimivissa työyhteisöissä.

”Bettina ja siten Grape People oli aivan loistava. Bettina todella auttoi meitä ja veti tilaisuudet ammattimaisesti ja loi tilaisuuteen osallistujille innostavan ja turvallisen ilmapiirin sekä huolehti käytännön toteutuksesta sekä antoi ohjeet selkeästi. Aivan loistava suoritus – lämpimät suositukseni!”
Heidi Aho, Palvelualojen työnantajat Palta ry

Järjestävä organisaatio

Grape People syntyi vuonna 2003 tarpeesta tehdä organisaatioista osallistavampia. Organisaatioiden ja työympäristöjen muuttuessa yhä monimutkaisemmiksi tietävä ja määräävä, siis perinteinen, johtaminen ei enää riittänyt.

Tarvittiin uudenlaista johtamista: osallistavaa eli fasilitoivaa johtamista. Siispä lähdimme toteuttamaan missiotamme levittää fasilitointitietoa ja –taitoa, jotta johtajilla olisi paremmat edellytykset tulevaisuuden organisaatioiden johtamiseen. Sillä tiellä olemme olleet 17 vuotta.

Autamme asiakkaitamme ratkaisemaan osallistumisen haasteita ja löytämään uusia toimintatapoja yhteistyön parantamiseksi työelämän jokapäiväisissä kohtaamisissa sekä kasvotusten että etänäkin. Fasilitoinnin keinoin helpotamme osallistumista, oivaltamista ja muutosta sekä päätöksentekoa ryhmässä.

Grape Peoplen ihmiset ovat tiimien ja organisaatioiden kehittämisen asiantuntijoita, jotka suhtautuvat työhönsä intohimoisesti. Autamme teitä yhdistämään asiantuntijoidenne osaamisen ja menestymään!