WEBINAARI: Tulevaisuuden parempi kokouskulttuuri

18.05.2021   9:00 - 10:15 Webinaari

Luomalla parempaa kokouskulttuuria lisäät sitoutumista ja työssäviihtymistä

Työ- ja kokouskulttuuri on muuttunut etätyön myötä. Olemme saaneet oppia, miten hoitaa (lähes) kaiken etäolosuhteissa. Mitä haluamme säilyttää etätyöajasta? Etätyöaika on kuitenkin asettanut myös haasteita etenkin vuorovaikutukselle ja tiimien hyvinvoinnille. Mitä tulee ottaa huomioon rakentaessamme uutta normaalia ja entistä parempaa työ- ja kokouskulttuuria?

Maksuttomassa Tulevaisuuden parempi kokouskulttuuri -webinaarissa kuulet:

Ihminen ensin, etänäkin

Monessa organisaatiossa on onnistuttu hoitamaan työt poikkeusoloista huolimatta. Etätyö on tuonut tehokkuutta ja lukuisia hyötyjä: työmatkaan käytetty aika säästyy ja matkustamisen ympäristövaikutukset ovat keventyneet.

Mutta miten on käynyt ihmisille? Monet työyhteisön ilmiöt saattavat jäävät piiloon tai ongelmat kasautuvat, kun välitöntä vuorovaikutusta kollegoiden ja oman tiimin kanssa on ollut vähemmän. Jatkuva etäily alkaa myös uuvuttaa – ruudun kautta tapahtuva vuorovaikutus kuormittaa. Erityisesti, koska kokousten määrä on jopa tuplaantunut pandemian aikana. Siksi onkin korkea aika kiinnittää huomiota yhteisten tilaisuuksien laatuun. Voimme olla rankentamassa entistä parempia toimintatapoja ja luoda kokouskulttuuria, joka palvelee monipaikkaista työtä ja luo edellytykset onnistuneelle yhteistyölle.

Webinaari on tarkoitettu sinulle, joka tarvitset työssäsi taitoja toteuttaa vuorovaikutteisia ja innostavia kokouksia tai työpajoja. Sinulle, joka haluat olla rakentamassa parempaa kokouskulttuuria! Voit toimia esimerkiksi asiantuntija- tai suunnittelutehtävissä, projektipäällikkönä, tiiminvetäjänä, myynnissä, konsulttina tai kouluttajana.

Ilmoittaudu maksuttomaan webinaariin, kun haluat ymmärtää, mitä vaaditaan luodaksemme vaikuttavan vuorovaikutuksen ja rohkean kohtaamisen kulttuuria!

Asiantuntijana webinaarissa Bettina Kanninen

Bettinan intohimona ovat toimivat tiimit. Bettinalla on fasilitaattorina ja valmentajana energinen tyyli saada ihmiset innostumaan yhteisestä työskentelystä. Bettinan missiona on tukea työyhteisöjä rohkeassa kasvussa kohti merkityksellisyyttä ja menestystä. Bettina on vuorovaikutuksen asiantuntija, ja hänellä on yli 10 vuoden kokemus työskentelystä yksilöiden ja ryhmien kanssa sekä julkisella sektorilla että valmennusyrittäjänä. Bettinan tavoitteena on luoda edellytykset hyvinvoiville yksilöille toimivissa työyhteisöissä.

Bettina Kanninen mustavalkoisena

Järjestävä organisaatio

Grape People syntyi vuonna 2003 tarpeesta tehdä organisaatioista osallistavampia. Organisaatioiden ja työympäristöjen muuttuessa yhä monimutkaisemmiksi tietävä ja määräävä, siis perinteinen, johtaminen ei enää riittänyt.

Tarvittiin uudenlaista johtamista: osallistavaa eli fasilitoivaa johtamista. Siispä lähdimme toteuttamaan missiotamme levittää fasilitointitietoa ja –taitoa, jotta johtajilla olisi paremmat edellytykset tulevaisuuden organisaatioiden johtamiseen.

Autamme organisaatioita luomaan ja toteuttamaan muutoksia fasilitoinnin ja fasilitointivalmennusten avulla. Oli kyseessä sitten yhteisen vision luominen, strategian jalkauttaminen organisaatioon, tärkeään muutokseen tarttuminen tai tiimien kehittäminen, me olemme täällä teitä varten.

Olemme fasilitoineet yli 1 000 työpajaa ja valmentaneet yli 25 000 fasilitaattoria ympäri maailmaa. Valmennuksemme ovat tämän kokemuksen ja pitkän tuotekehityksen lopputulos.

Olemme siis yli 15 vuoden ajan auttaneet asiakkaitamme ratkaisemaan osallistumisen haasteita ja löytämään uusia toimintatapoja yhteistyön parantamiseksi työelämän jokapäiväisissä kohtaamisissa niin kasvotusten kuin etänäkin. Fasilitoinnin keinoin helpotamme osallistumista, oivaltamista ja muutosta sekä päätöksen tekoa ryhmässä.

Grape Peoplen ihmiset ovat tiimien ja organisaatioiden kehittämisen asiantuntijoita, jotka suhtautuvat työhönsä intohimoisesti. Tavoitteenamme on tehdä vuorovaikutuksesta verkossa yhtä sujuvaa kuin kohtaamisista kasvotusten. Autamme teitä yhdistämään asiantuntijoidenne osaamisen ja menestymään – myös verkon välityksellä!