« Takaisin osastoon: Valmennukset

Tehopakkaus I – Vaikuttava fasilitointi TRE

Opi tehokkaimmat fasilitointimenetelmät ja ryhmätyöprosessit. Tämä valmennus on hyödyllinen kaikille esimiehille, projektipäälliköille ja kehittäjille – kaikille, jotka järjestävät kokouksia ja työpajoja ryhmille. Valmennus järjestetään Tampereella (Toinen toimisto).

1200 (+ALV 24%)

Kuvaus

Mitä?

Tehopakkaus I – Vaikuttava fasilitointi on tehokas kaksipäiväinen valmennus ryhmien vetäjille. Valmennuksessa opit, mitä fasilitointi on ja miten fasilitointi muuttaa ryhmätilanteiden johtamista.

Kenelle?

Fasilitointivalmennus sopii kaikille, jotka toimivat ryhmien kanssa. Erityisen tyytyväisiä tähän valmennukseen ovat olleet henkilöstön kehittäjät, muutosagentit, strategian jalkauttajat, esimiehet, sisäiset konsultit ja projektien vetäjät.

Early Bird -hinta 23.8.2020 saakka: 1050 euroa + alv 24%

Hinta 24.8.2020 alkaen: 1200 euroa + alv 24%

Lue tarkempi kuvaus tapahtumasivulta »