« Takaisin osastoon: Kirjat

Fasilitoivan johtamisen käsikirja – 9 avainhetkeä

Miten yhdistää koko ryhmän tietotaito ja varmistaa sitoutuminen? Kirja esittää yhdeksän johtamisen avaintilannetta, joissa fasilitoiva johtaminen tulee avuksi. Näet käytännössä, miten myyntipäällikkö Susanna Suvisuo selvittää hankalatkin tilanteet, myös virtuaalisesti työskennellen.

45 (+ALV 10%)

Kuvaus

Fasilitoivan johtamisen ytimessä on päätöksenteko. Tiimi luo yhteisen ymmärryksen ja tekee päätöksiä keskustellen sen sijaan, että johtaja tekisi päätöksiä itse tai jokaisen kanssa yksitellen. Kun ihmiset ymmärtävät kokonaisuuden, he pystyvät johtamaan itseään ja etenemään oikein. Fasilitoiva johtaminen tuo työntekijät yhteen sen sijaan, että he toimisivat siiloissa.

Kirjassa käsiteltävät yhdeksän johtamisen avainhetkeä ovat: ymmärryksen luominen tavoitteista, tavoitteiden jalkauttaminen, ongelmanratkaisu, delegointi, tiimin yhteistyön lisääminen, pelisäännöistä sopiminen, onnistumisten juhliminen ja jatkuva parantaminen. Kirjan viimeiset luvut tiivistävät, miten voit käyttää esiteltyjä taitoja ja työkaluja systemaattisesti sekä perinteisessä työympäristössä että virtuaaliympäristössä.

Ilman tehokkaita johtamistyökaluja ja toimintatapoja tiimisi ei voi saavuttaa koko potentiaaliaan. Fasilitoivan johtamisen käsikirja kertoo, miten luot huipputiimin ja johdat ryhmää – paikasta riippumatta.

Kirja on saatavilla englanniksi Amazonista

Tuotetiedot

Nimike: Fasilitoivan johtamisen käsikirja – 9 avainhetkeä
Kirjoittaja: Pepe Nummi
Kustantaja: Alma Talent 2018
Sivumäärä: 230
ISBN: 978-952-14-3499-0

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fasilitoivan johtamisen käsikirja – 9 avainhetkeä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *