« Takaisin osastoon: Valmennukset

Osallistava virtuaaliesitys

Kalvosulkeiset voivat olla puuduttavia. Keskustelua on vaikea saada aikaiseksi, huomio karkailee ja palautetta on vaikea saada. Ei enää. Tässä valmennuksessa opit pitämään osallistavia esityksiä, joissa vuorovaikutus on etusijalla. Näillä menetelmillä saat takuulla kaikkien huomion.

370 (+ALV 24%)

Varasto loppu

Kuvaus

Mitä opit?

Osallistava virtuaaliesitys -valmennuksessa opit uuden tavan pitää esityksiä virtuaalikokouksissa. Kun haluat tiedottaa, valistaa, tai vaikuttaa muihin, on tärkeää varmistaa, että osallistujat ymmärtävät esityksen sisällön ja lähtevät yhdessä keskustelemaan siitä, mitä uusi tieto heille merkitsee. Vuorovaikutus on osallistavan esityksen A ja O. Tässä valmennuksessa opit useita menetelmiä osallistujien virittämiseen, fokusoimiseen ja aktivointiin. Lisäksi opit osallistavan esityksen palaverimallin, jonka avulla saat osallistujat viemään saamansa tiedon teoriasta käytäntöön.

Kenelle?

Valmennus on suunnattu jokaiselle, joka pitää esityksiä virtuaalikokouksissa ja erityisesti niille, jotka pyrkivät esityksillään saamaan muutosta aikaan. Valmennus sopii esimiehille, konsulteille, asiantuntijoille ja myyjille.

Lue tarkempi kuvaus tapahtumasivulta

Early bird -hinta voimassa 2.5.2017 asti.