« Takaisin osastoon: Valmennukset

Ystävänpäiväetu: Eloisat etäkokoukset -verkkovalmennus

Haluatko taitavaksi ja itsevarmaksi etäkokousten ja -koulutusten vetäjäksi? Tämä valmennus on sinulle! Kaksiosaisessa valmennuksessa opit verkkotilaisuuden suunnittelun, valmistelun, aloittamisen ja johtamisen periaatteet. Opit muiden kanssa tekemällä vuorovaikutteisessa valmennuksessa. Ystävänpäiväetuna saat ottaa yhden ystäväsi mukaan valmennukseen maksutta, kun ilmoittaudut 19.2.2019 mennessä.

490 390 (+ALV 24%)

Kuvaus

Vedätkö työksesi etäkokouksia tai -koulutuksia? Oletko joskus kokenut tuskaa tai turhautumista etäkokouksissa? Tyypillisimmät haasteet verkkotilaisuuksissa ovat osallistujien hiljaisuus, huonosti määritellyt tavoitteet, aikataulun venyminen, epäselvät lopputulokset ja dokumentaation puuttuminen. Ota virtuaalifasilitointitaidot haltuun ja opit ratkaisemaan kaikki nämä ongelmat!

Menestyvässä organisaatiossa tarvitaan joustavaa yhteistyötä ja asiantuntijoiden osaamisen yhdistämistä. Siksi me uskomme, että tarvitaan kokouksia niin kasvotusten kuin verkossa. Virtuaaliympäristö asettaa omat haasteensa yhteisille tilaisuuksille. Me haluamme olla helpottamassa yhteistyötänne verkon välityksellä.

Osallistu Eloisat etäkokoukset -verkkovalmennukseen ja opit parhaat käytänteet ja menetelmät vuorovaikuttamiseen verkossa. Valmennus on sinulle, joka haluat taitavaksi ja itsevarmaksi etäkokousten ja -koulutusten vetäjäksi.

 

💜 Ystävänpäiväetu 💜

Kun ilmoittaudut nyt, saat ottaa ystävän mukaan valmennukseen veloituksetta! Uskomme, että oman osaamisen kehittäminen on tuplasti helpompaa, kun sen tekee yhdessä ystävän tuella. Haluamme, että saatte vietyä etäkokouksenne uudelle tasolle! Ilmoittaudu 19.2.2019 mennessä ja hyödynnä ystävänpäiväetu.

Saat valmennuksen nyt hintaan 390€ (ovh 490€) + alv 24%. Kun osallistut ystävän kanssa, saatte kaksi valmennusta yhden hinnalla. Normaalisti osallistuminen maksaisi teille 980 euroa + alv 24%. Ystävänpäiväetuna saatte molemmat valmennuksen samaan 390 euron hintaan!

 

Valmennuksessa sinä…

  • Ymmärrät osallistavan verkkotilaisuuden hyödyt
  • Koet osallistavan ja vuorovaikutteisen verkkotilaisuuden
  • Opit havainnoimaan osallistujien läsnäoloa jopa ilman videoyhteyttä
  • Opit toistakymmentä keinoa aktivoida osallistujia
  • Opit suunnittelemaan tuloksellisen verkkotilaisuuden
  • Saat itsevarmuutta ryhmätilanteisiin verkossa
  • Opit, miten saat kaikkien osaamisen esiin verkossa— niin hiljaisten kuin äänekkäämpien
  • Opit järjestämään verkkotilaisuuden, jossa osallistujille syntyy tunne kuin he olisivat samassa huoneessa

Me uskomme, että jokaisesta kokouksesta tulee tehdä osallistumisen arvoinen. Päivitä etäkokoustaitosi, panosta etäkokouksiisi ja ilmoittaudu Eloisat etäkokoukset -verkkovalmennukseen. Lue tästä lisää valmennuksesta.

 

Etu on voimassa 19.2.2019 saakka Eloisat etäkokoukset -valmennuksessa (12. & 19.3.2019 klo 8.45-12.00). Valmennus toteutetaan Skype for Business -alustalla. Hyöydynnä etu merkitsemällä ystävän nimi, organisaatio ja yhteystiedot lisätietokenttään.

Maksu joustavasti laskulla? Ilmoittaudu tästä linkistä ja merkitse ystävän nimi, organisaatio ja yhteystiedot lisätiedot -kenttään. Laskutamme valmennuksen jälkeen.

 

Tyytyväisyystakuu

Olemme valmentaneet virtuaalifasilitointitaitoja sadoille ryhmille niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Lupaamme valmennuksillemme tyytyväisyystakuun. Haluamme varmistaa, että sinä saat investoinnillesi vastinetta. Jos olet valmennuksen jälkeen sitä mieltä, että se ei vastannut lainkaan odotuksiasi tai auttanut sinua parantamaan fasilitointitaitojasi, emme veloita osallistumismaksua. Uskomme, että valmennuksemme auttavat sinua parantamaan fasilitointitaitojasi. Tutustu tarkemmin joustaviin sopimusehtoihimme.

 

Autamme koko organisaatiotanne

Tarvitsetteko koulutusta koko tiimillenne? Ota yhteyttä, niin suunnittelemme teille yhteistyössä tarpeitanne vastaavan valmennuskokonaisuuden. Toteutamme valmennuksia myös englanniksi sekä omalla verkkokokousalustallanne (esim. Google Hangouts / Meet, WebEx tai Zoom). Varmista, että sinulla ja henkilöstölläsi on riittävät valmiudet hyvään yhteistyöhön paikasta riippumatta.

 

Grape People

Me olemme Grape People ja olemme erikoistuneet fasilitointiin vuodesta 2003 alkaen. Grape People syntyi tarpeesta tehdä organisaatioista osallistavampia. Yhdessä olemme fasilitoineet yli 1 000 työpajaa ja valmentaneet yli 25 000 fasilitaattoria ympäri maailmaa. Valmennuksemme ovat tämän kokemuksen ja pitkän tuotekehityksen lopputulosta. Meidät tunnetaan alamme pioneereina ja Suomen suurimpana fasilitointitalona.

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ystävänpäiväetu: Eloisat etäkokoukset -verkkovalmennus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *