CASE Cargotec: Uusia työkaluja etäkokousten tehokkaaseen johtamiseen

Cargotec Logo Reference Grape People

Cargotec suosii etäkokouksia matkustamisen sijaan, sillä se säästää aikaa, resursseja ja ympäristöä. Kokousten fasilitointitaitojen kohentaminen koettiin tarpeelliseksi, jotta etätyö tehostuisi entisestään.

Erityisesti haluttiin kehittää kykyjä käsitellä monimutkaisia aiheita sekä toimia suuremmissa ryhmissä. Tämän takia keskityttiin virtuaaliseen työpajaprosessiin, eli vaiheistettuun työskentelyyn, ideoiden tuottamiseen ryhmässä sekä parhaiden ideoiden valitsemiseen.

Grape People tarjosi virtuaalifasilitoinnin valmennuksen noin 80:lle Cargotecin tiiminvetäjälle. Fasilitointiratkaisussa käytettiin Google Hangouts- ja Google Slides -sovelluksia.

Tilaisuus alkoi esityksellä etäkokousten parhaista käytännöistä. Sen jälkeen kokeilimme kokonaista virtuaalityöpajaa sen eri vaiheineen ja fasilitointimenetelmineen.

Osallistujien antama palaute oli erinomaista. Kun kysyttiin “Kuinka tyytyväinen olet valmennukseen kokonaisuutena?”, vastausten keskiarvo oli 4,26 / 5.

Tässä muutama vapaamuotoinen palaute:

”Silmiä avaava tilaisuus.”

”Todella hyviä yksinkertaisia kikkoja, joilla saa isommankin ryhmän osallistumaan etänä. Juuri sitä, mitä odotinkin.”

”Tajusin, että tarvitsen enemmänkin tietoa Googlen työkaluista ja niiden suomista mahdollisuuksista!”

Case Cargotec numeroina:

Grape People virtuaalifasilitointi valmennus palaute

Yhteyshenkilö
Mirelle Granvik, HRD Manager, Cargotec Finland Oy 

Kuinka voimme auttaa teitä onnistumaan?

Fasilitointia voi hyödyntää lukuisissa työelämän tilanteissa. Anna meidän auttaa yhdistämään asiantuntijoidenne osaaminen yhteisten tavoitteidenne saavuttamiseksi.  Valmennamme tarvittavat taidot henkilöstönne tai tulemme ulkopuoliseksi tueksi teille tärkeään tilaisuuteen. Kalleinta on yhdessä käytetty aika – me teemme siitä aidosti arvokasta.  Kun haluat takeet tuloksellisista tilaisuuksista, olemme oikea valinta kumppaniksenne. Lupauksemme on, että yhteistyössä kanssamme ette koskaan jää yksin. Kerro meille tarpeestanne ja suunnitellaan yhdessä teitä parhaiten palveleva kokonaisuus. Toteutamme valmennuksia ja työpajoja suomeksi ja englanniksi. Toimivampi yhteistyö tuo parempia tuloksia!