Edistynyt fasilitointi -valmennus

Tule syventämään tietojasi ja taitojasi fasilitaattorina kaksipäiväiseen Edistynyt fasilitointi-lähivalmennukseen!

Jatkotason syventävässä valmennuksessa opit tehokkaimmat menetelmät kompleksisiin ryhmätilanteisiin. Opit selkeyttämään monimutkaisia tilanteita ja nostamaan oireiden takaa juurisyyt esiin.

Ilmoittaudu valmennukseen valitsemalla ajankohta:

”Selkeä paketti, jonka avulla on mahdollista itse rohkaistua ja löytää varmuutta vanhoihin menetelmiin sekä saada uusia menetelmiä ja tapoja työryhmien ja tilaisuuksien läpiviemiseen. Kari oli läsnä ja otti vastaan osallistujien haasteita sekä pyrki myös vastaamaan ja auttamaan myös menneiden tai tulevien tilanteita kommentoimalla. Realisti - aina ei hommat toimi ja se on ok."

Miksi osallistua?

Yksinkertaisiin ongelmiin löytyy yksinkertaisia ratkaisuja. Työelämän muuttuessa yhä monimutkaisemmaksi tarvitsemme taitoja ohjata tuloksellisia työpajoja myös kompleksisista aiheista. Taitava fasilitaattori nostaa esiin oikean ongelman oireiden takaa ja pureutuu juurisyihin.

Valmennuksessa syvennät ammattitaitoasi ryhmänvetäjänä ja fasilitaattorina, kun sinulla on pohjakoulutus fasilitoinnin perusteista ja käytännön kokemusta työpajojen fasilitoinnista lähi- tai etätilaisuuksissa.

Edistynyt fasilitointi -valmennus vie syvemmälle systeemiajatteluun ja tarjoaa työkaluja fasilitoivaan johtamiseen sekä ryhmätyöskentelyn viemiseen uudelle tasolle. Opi auttamaan ihmisiä ymmärtämään monimutkaisiakin syy-seuraussuhteita ja hahmottamaan paremmin kokonaiskuvaa. Saat keinoja tukea työyhteisön tai projektiryhmän itseohjautuvuutta ja sitä kautta parantaa työn tuloksia.

”Olin vähän aikaa sitten fasilitointivalmennuksessa ja eilen käytin ensimmäistä kertaa dynaamista fasilitointia (vielä hybridikokouksessa, jotta olisi varmasti vaikeuskerrointa). Ajattelin alkujaan, että menetelmä ei sovi minulle ja tyylilleni, koska liian vapaamuotoista ja kaoottista. ”Pysyykö se hallinnassa?” ja ”Saadaanko mitään lopputulosta?” – tällaisia ajatuksia oli. Kuitenkin valmennuksessa yhdessä saatu kokemus ja käyty keskustelu jäi kutittamaan niin, että halusin kokeilla. Ja oli aivan mahtava kokemus! Paitsi että saatiin aikaan se, mitä lähdettiin tavoittelemaan, niin porukka myös tykkäsi kokemuksesta. Huolehdin siitä, että ryhmä tietää, minkä äärellä ollaan ja miten, ja sitten päästin ne irti ja ajattelin että luotan prosessiin. Kannatti! Siedin hyvin hiljaisuutta enkä ohjaillut keskustelua. Jää todellakin omaan työkalupakkiin, ja oikein sormet syyhyää päästä taas käyttämään!”

Edistynyt fasilitointi -valmennuksessa opit:

Työkalut ja tekniikat

Ilmoittautuminen ja hinta

Hinta: 1200€ + alv 24% / hlö (yht. 1488€)

Voit maksaa valmennuksen verkkokaupassamme tai laskulla.

Ilmoittaudu valmennukseen tästä:

Ilmoittaudu valmennukseen valitsemalla ajankohta:

Sopiiko tämä minulle?

Fasilitoinnin jatkotason valmennus sopii kaikille, jotka toimivat ryhmien kanssa ja hallitsevat fasilitoinnin perusteet. Suosittelemme pohjakoulutukseksi Vaikuttava fasilitointi -valmennusta.

Erityisen tyytyväisiä tähän valmennukseen ovat olleet tiiminvetäjät, henkilöstön kehittäjät, muutosagentit, strategian jalkauttajat, esihenkilöt, sisäiset konsultit, valmentajat ja projektipäälliköt. Edistynyt fasilitointi -valmennuksen jälkeen voit osallistua fasilitointiosaamisen sertifiointitilaisuuteen.

Valmentajat

Tilaisuuden valmentajina toimivat kokeneet ammattifasilitaattori-valmentajamme, jotka ovat erikoistuneet tuloksellisten ryhmäprosessien johtamiseen. Ammattifasilitaattorimme ovat tiimien ja organisaatioiden kehittämisen asiantuntijoita, joilla on vuosien ja vuosikymmenten kokemusta työpajojen fasilitoinnista ja fasilitointitaitojen valmentamisesta eri organisaatioissa.

Peruutus- ja muutosehdot

Kysymyksiä?

Palvelemme mielellämme! Lähetä viesti chatin kautta tai palvelu@grapepeople.fi.

Valmennus organisaatiollenne

Haluatko tilata tämän valmennuksen räätälöitynä omalle tiimillesi tai organisaatiollesi?

Lähetä viesti palvelu@grapepeople.fi tai soita 050 5500 654 tai jätä yhteydenottopyyntö.