Fasilitointiosaamisen sertifiointitilaisuus

Sertifiointitilaisuus on sinulle, joka haluat osoittaa fasilitointiosaamisesi. Sinulla on sekä valmennustaustaa että käytännön osaamista työpajojen fasilitoinnista. Hyväksytty suoritus oikeuttaa sinut Sertifioitu fasilitaattori -tunnustuksen käyttöön.

Grape Peoplen sertifioima fasilitaattori taitaa fasilitaattorin ydinkompetenssit sekä osaa suunnitella ja johtaa organisaatioiden kehittämiseen littyviä työpajoja tuloksellisesti parhaita menetelmiä hyödyntäen.


Sertifiointitilaisuus antaa sinulle mahdollisuuden saada arvokasta palautetta omasta työpajaprosessin suunnittelusta sekä sen toteutuksesta niin vertaisiltasi kuin ammattifasilitaattoreilta.

Saat ainutkertaisen mahdollisuuden kehittyä fasilitaattorina. Panosta oman osaamisesi kehittämiseen ja samalla parannat urakehitysnäkymiäsi. Sertifioimalla osaamisesi teet fasilitointiosaamisesi näkyväksi.

Ilmoittaudu valmennukseen valitsemalla ajankohta:

”Loistavaa oppimista, palautetta ja verkostoitumista. Kirsikkana kakun päällä todistus osaamisesta. Suomen parhaat fasilitaattorit, need I say more. Suosittelen 5/5.”

Kenelle?

Kokeneille fasilitaattoreille, jotka haluavat sertifioida fasilitointiosaamisensa. Haluat osoittaa, että osaat suunnitella ja johtaa tuloksellisia työpajoja, joissa syntyy yhteinen ymmärrys ja päätöksiä, joihin osallistujat voivat sitoutua.

Saat käyttöösi Sertifioitu fasilitaattori -tunnustuksen. Laadukkaan oppimiskokemuksen varmistamiseksi osallistujamäärä on rajattu kuuteen henkilöön.

Erinomainen konsepti ja kouluttajat, hyvä porukka. Ehdottomasti kannattaa käydä virkistämässä muistia ja hakemassa uusia näkemyksiä, sekä verkostoitumassa. Suosittelen 5/5.

Osallistuminen sertifiointiin

Sertifiointi koostuu kahdesta osasta: työpajaprosessin suunnittelusta ja sertifiointitilaisuuteen valmistautumisesta sekä työpajaprosessin yhden vaiheen fasilitoinnista ja arvioinnista sekä sertifioinnista. Osallistujien suoritukset arvioidaan Grape Peoplen ammattifasilitaattorien toimesta.

Päivä 1: Valmistautuminen

Suunnittelu ja valmistautuminen verkossa

Suunnittelutilaisuudessa kerrataan arviointikriteerit, käydään läpi näyttöpäivän kulku, suunnitellaan näyttötyöpaja ja arvioidaan suunnitelma. Lisäksi saat palautetta valmentajilta.

Sertifiointiin valmistaudutaan etäyhteydellä verkossa (Zoom). Osallistumiseen tarvitset tietokoneen, rauhallisen tilan, vakaan verkkoyhteyden ja kuulokkeet mikrofonilla.

Päivä 2: Sertifiointinäyttö

Jokaisella osallistujalla on 45 minuutin osuus työpajasta, joka vedetään muille osallistujille. Fasilitoinnin jälkeen tehdään itsearviointi ja vertaisarviointi sekä saadaan valmentajien palaute. Päivän päätteeksi tehdään yhteenveto arvioinneista ja myönnetään sertifioinnit kriteerit täyttäneille suorituksille

Kyseessä on pienryhmätilaisuus, jossa kaikki osallistujat saavat palautetta niin ammattifasilitaattoreilta kuin vertaisiltaan työpajaprosessin suunnittelusta ja toteutuksesta. Sertifiointitilaisuus on ennen kaikkea oppimistilaisuus, joka auttaa kehittämään taitoja fasilitaattorina.

Hinta:

1200 € + alv 24% / henkilö (yht. 1488 €)

Ilmoittaudu valmennukseen valitsemalla ajankohta:

Osallistumismahdollisuus tarjotaan ensisijaisesti Sertifioitu fasilitaattori -valmennusohjelman osallistujille. 

Haluatko varmistua soveltuvuudestasi sertifiointitilaisuuteen?
Bettina Kanninen, 0504088141bettina@grapepeople.fi

Osallistumisen edellytykset

Sinulla tulee olla kokemusta työpajojen suunnittelusta ja toteutuksesta sekä muodollista fasilitointikoulutusta menestyäkseen sertifiointitilaisuudessa. Hallitset fasilitaattorin ydinkompetenssit ja osaat suunnitella ja johtaa tuloksellisia työpajaprosesseja.

Suosittelemme Grape Peoplen perus- ja jatkotason valmennuksiin osallistumista ennen sertifiointitilaisuutta:

Kaikki valmennukset toimivat myös itsenäisinä kokonaisuuksina eli osallistua voi myös yksittäisiin valmennuksiin. Jatkotason syventävät valmennukset edellyttävät perustason osaamista fasilitoinnista. 

”Erinomainen tapa testata oma osaamisensa ja saada asiantuntevaa palautetta omista vahvuuksistaan ja heikkouksistaan fasilitoijana.”​

Fasilitointiosaamisen sertifiointi organisaation näkökulmasta

Työnantaja voi tarjota henkilöstölleen mahdollisuuden sertifioida osaamisensa ja
samalla osoittaa huolehtivansa asiantuntijoidensa ammatillisesta kehittymisestä. Näin työnantaja ylläpitää jatkuvaa oppimista arvostavaa ilmapiiriä ja parantaa henkilöstönsä sitoutumista organisaatioon. 

Organisaation näkökulmasta henkilöstön paremmat fasilitointitaidot tarkoittavat parempaa kommunikaatiota, tehokkaampaa ongelmanratkaisua ja kykyä sopeutua nopeasti ympäristön muutoksiin. Sertifioituneet asiantuntijat antavat perustavaa tukea tarjouskilpailuissa ja myynnissä. Osaava ja sitoutunut henkilöstö on organisaation tärkeimpiä menestystekijöitä.

”Tämä on tilaisuus hioa fasilitoinnin yksityiskohdat täydelliseksi kokonaisuudeksi.”

Valmentajat

Tilaisuuden valmentajina toimivat kokeneet ammattifasilitaattori-valmentajamme, jotka ovat erikoistuneet tuloksellisten ryhmäprosessien johtamiseen. Ammattifasilitaattorimme ovat tiimien ja organisaatioiden kehittämisen asiantuntijoita, joilla on vuosien ja vuosikymmenten kokemusta työpajojen fasilitoinnista ja fasilitointitaitojen valmentamisesta eri organisaatioissa.

Peruutus- ja muutosehdot

Kysymyksiä?

Palvelemme mielellämme! Lähetä viesti chatin kautta tai palvelu@grapepeople.fi.

Valmennus organisaatiollenne

Haluatko tilata tämän valmennuksen räätälöitynä omalle tiimillesi tai organisaatiollesi?

Lähetä viesti palvelu@grapepeople.fi tai soita 050 5500 654 tai jätä yhteydenottopyyntö.