Yhteys

Yrityksen yhteystiedot

Grape People on fasilitointiin erikoistunut valmennus- ja konsultointiyritys. Kehitämme organisaatioita fasilitoitujen työpajojen ja fasilitointivalmennusten keinoin.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Hetki, lomaketta ladataan…

Ihmiset

Olemme luotettava kumppaninne koulutuspalveluiden tarjoajana sekä organisaationne kehityshankkeissa ja muutosprosesseissa. Ammattifasilitaattorimme ovat tiimien ja organisaatioiden kehittämisen asiantuntijoita, jotka ovat erikoistuneet tuloksellisten ryhmäprosessien suunnitteluun ja johtamiseen. Lupauksemme on, että yhteistyössä kanssamme et koskaan jää yksin.

Bettina Kanninen

Fasilitaattori ja valmentaja Toimitusjohtaja

Floris Beijersbergen

Fasilitaattori ja valmentaja

Pepe Nummi

Hallituksen puheenjohtaja
Grape Peoplen perustaja

Grape People Finland Oy

Grape People on fasilitoinnin pioneeri Suomessa. Olemme auttaneet asiakkaitamme menestymään muuttuvassa maailmassa sekä kotimaisilla että kansainvälisillä markkinoilla liki 20:n vuoden ajan.

Työelämän muuttuessa yhä monimutkaisemmaksi perinteiset tavat toimia eivät enää riittäneet. Tarvittiin uudenlaisia toimintatapoja, kysyttiin kykyä osallistaa. Grape People syntyi tästä tarpeesta vuonna 2003. Missiomme on levittää fasilitointitietoa ja -taitoja, jotta organisaatiolla olisi edellytykset menestyä nyt ja tulevaisuudessa.

Meillä on uniikki metodi fasilitoida, missä toimivilla työkaluilla lisätään dialogisuutta parhaiden prosessien oikeisiin vaiheisiin. Uskomme, että hyvässä ohjauksessa ihmiset ovat itse työnsä parhaita asiantuntijoita ratkaisemaan haasteet ja etenemään kohti yhteisiä tavoitteita.

Ammattifasilitaattorimme ovat tiimien ja organisaatioiden kehittämisen asiantuntijoita, jotka suhtautuvat työhönsä intohimoisesti. Olemme fasilitoineet tuhansia työpajoja ja valmentaneet kymmeniätuhansia fasilitaattoreita ympäri maailmaa. Valmennuksemme ovat tämän kokemuksen ja pitkän tuotekehityksen lopputulos. Kun haluat takeet tuloksellisista tilaisuuksista, olemme oikea valinta kumppaniksenne.

 

Luotettava Kumppani
Hoidamme tilaajavastuumme – voit tarkistaa tiedot Luotettava kumppani -palvelusta.