Miikka Penttinen

fasilitaattori-valmentaja

Esittely – Introduction in English

Miikka on fasilitoinut ja valmentanut fasilitointitaitoja ammatikseen vuodesta 2012 saakka. Valmennusten osallistujilta hän saa kiitosta innostavasta ja selkeästä tyylistään jakaa osaamistaan eteenpäin. Miikka uskoo, että jokainen hyötyisi fasilitointitaidoista. Fasilitoinnin jatkuva kehittäminen on hänen työnsä ytimessä.

”Intohimonani on ymmärtää fasilitoinnin syvin olemus eli mitä ryhmissä tapahtuu ja miksi ihmiset toimivat kuten toimivat.”

Miikan vahvuuksiin kuuluvat yritysten ideointi- ja visiointityöpajat sekä kehittämis- ja strategiatyöpajat. Hänen aiempi yli 10 vuoden kokemuksensa ohjelmistokehityksestä ja innovaatiotoiminnasta antavat vankkaa näkökulmaa yritysmaailman kiemuroihin. Miikalla on kertynyt kokemusta yli 100 kokopäiväisen työpajan fasilitoinnista ja yhteistyöstä yli 130 organisaation kanssa. Hän vetää työpajoja ja valmennuksia sekä suomeksi että englanniksi niin kasvotusten kuin etänäkin. Miikalla on pitkäaikaista kokemusta virtuaalifasilitointitaitojen valmentamisesta hyödyntäen monipuolisesti erilaisia verkkoalustoja osallistamiseen.

”Miikka veti valmennuksen todella ammattitaitoisesti ja kertoi koko ajan hyvin, mitä hän teki ja miksi. Intensiivinen paketti fasilitoinnin perustietoa. Oli hauskaa ja opettavaista ja toimi myös verkko-valmennuksena hyvin. Miikka oli tosi hyvä. Keskusteleva ja keskustelutti. Antoi myös itsestään fasilitaattorina ja valmentajana. Käytti itse kokoajan niitä metodeja, joita myös opetti.”

Petra Turtiainen, Forum Virium Helsinki

Yhteystiedot

044 510 6534
[email protected]
Verkostoidu LinkedInissä
@PenttinenMiikka

 

”Miikka luotsasi ryhmän läpi fasilitoinnin perusasioiden ja antoi samalla vaikuttavan esimerkin psykologisen turvallisuuden luomisesta, kannustavasta tilannejohtamisesta ja erilaisuuden kunnioittamisesta! Tähän päälle virtuaalifasilitoinnin tekniset opit kärsivällisesti opastaen.”

Riitta Pyymäki, Coach, People & Culture, Finnair

Blogiartikkelit ja sisällöt