Bettina Kanninen

fasilitaattori-valmentaja

Esittely

Bettinalla on fasilitaattorina ja valmentajana energinen tyyli saada ihmiset innostumaan yhteisestä työskentelystä. Bettinan missiona on tukea työyhteisöjä rohkeassa kasvussa kohti merkityksellisyyttä ja menestystä. Bettina on vuorovaikutuksen asiantuntija, sosionomi, ja hänellä on yli 10 vuoden kokemus työskentelystä yksilöiden ja ryhmien kanssa sekä julkisella sektorilla että valmennusyrittäjänä. Bettinan tavoitteena on luoda edellytykset hyvinvoiville yksilöille toimivissa työyhteisöissä.

Bettinan supervoima on rakentaa luottamuksen kautta rohkean kohtaamisen ilmapiiriä, missä voidaan turvallisesti keskustella oikeista ongelmista ja päästä niistä eteenpäin. Hän uskoo, että hyvässä ohjauksessa ihmiset ovat itse parhaita asiantuntijoita ratkaisemaan ongelmansa ja luomaan toimenpiteet kohti yhteisiä tavoitteita. Bettina fasilitoi ja valmentaa fasilitointitaitoja ryhmille lähi- ja etätilaisuuksissa parhaita työkaluja hyödyntäen.

”Onko mitään tärkeämpää hetkeä kuin kohtaamisen hetki? Se hetki, kun ihmiset kokoontuvat yhteen ja luovat uutta, ideoivat, jakavat kokemuksia, oppivat, tulevat kuulluksi, tekevät päätöksiä ja kehittävät yhdessä. Siinä hetkessä olemme avoinna uudelle ja ehkä huomaamme ajattelumme laajentuvan. Ehkä mielipiteeni muuttuneen? Ymmärtäneeni jotain enemmän. Fasilitointi helpottaa kohtaamisen hetkiä luomalla niille toimivat, tulokselliset ja turvalliset rakenteet. Siinä on mielestäni fasilitoinnin hienous!”

Yhteystiedot

050 408 8141 (myös WhatsApp)
[email protected]
Verkostoidu Linkedinissä
@KanninenBettina

Blogiartikkelit