Bettina Kanninen

Fasilitaattori-valmentaja

Esittely

Bettinalla on fasilitaattorina ja valmentajana energinen tyyli saada ihmiset innostumaan yhteisestä työskentelystä. Bettinan missiona on tukea työyhteisöjä rohkeassa kasvussa kohti merkityksellisyyttä ja menestystä. Bettina on vuorovaikutuksen asiantuntija, sosionomi, ja hänellä on yli 10 vuoden kokemus työskentelystä yksilöiden ja ryhmien kanssa sekä julkisella sektorilla että valmennusyrittäjänä. Bettinan tavoitteena on luoda edellytykset hyvinvoiville yksilöille toimivissa työyhteisöissä.

”Onko mitään tärkeämpää hetkeä kuin kohtaamisen hetki? Se hetki, kun ihmiset kokoontuvat yhteen ja luovat uutta, ideoivat, jakavat kokemuksia, oppivat, tulevat kuulluksi, tekevät päätöksiä ja kehittävät yhdessä. Siinä hetkessä olemme avoinna uudelle ja ehkä huomaamme ajattelumme laajentuvan. Ehkä mielipiteeni muuttuneen? Ymmärtäneeni jotain enemmän. Fasilitointi helpottaa kohtaamisen hetkiä luomalla niille toimivat, tulokselliset ja turvalliset rakenteet. Siinä on mielestäni fasilitoinnin hienous!”

Bettinan supervoima on rakentaa luottamuksen kautta rohkean kohtaamisen ilmapiiriä, missä voidaan turvallisesti keskustella oikeista ongelmista ja päästä niistä eteenpäin. Hän uskoo, että hyvässä ohjauksessa ihmiset ovat itse parhaita asiantuntijoita ratkaisemaan työnsä haasteet ja luomaan toimenpiteet kohti yhteisiä tavoitteita. Bettina fasilitoi ja valmentaa fasilitointitaitoja ryhmille lähi- ja etätilaisuuksissa parhaita työkaluja hyödyntäen.

Tommy Dolivo, Country Manager, CEO Rusta Finland Oy
Minulla on ollut ilo tehdä yhteistyötä Bettinan kanssa. Hän on vetänyt sekä johtamiskoulutusta osana kansainvälistä ohjelmaamme mutta myös fasilitaattorina pienemmässä ryhmässä päällikkötason haasteissa. Bettina on ihastuttavan valoisa ja selkeästi artikuloiva persoona, joka on helposti lähestyttävä sekä inspiroiva. Hän osaa taitavasti fasilisoida ryhmiä ja keskustelua. Suosittelen lämpimästi!
Click Here
Katariina Ratia, palvelupäällikkö, Tampereen seudun Osake
Käytän mielelläni ulkopuolista fasilitoijaa, jotta varsinaiset substanssin ammattilaiset "ulkoistetaan" asiasta. Fasilitointimenetelmät tuovat varmuutta siihen, että eri tulokulmat huomioidaan yhdenmukaisesti. Näin oli jälleen. Pidän myös Bettinan luontevasta ja rennosta tyylistä.
Click Here
Pia Honkanen, HR Senior Specialist
Bettina oli mahtavan innostava ja asiantunteva vetäjä. Hän avasi todella konkreettisesti taustoja fasilitointi menetelmille sekä miten meidän osallistujien fasilitoinnit menivät. Vaikuttavaa ja inspiroivaa fasilitointi koulutusta.
HR asiantuntija, Pelastakaa Lapset ry
Mahtavan innostava ja ammattitaitoinen valmentaja. Sai valmennuksen kulumaan kuin siivillä ja kaikki osallistujat innostumaan aiheesta. Yhteistyö sujui kaikin puolin oikein hyvin, kommunikointi oli helppoa ja suuntaviivat sekä seuraavat stepit selkeitä. Kokonaisuudessa huomioidaan asiakkaan toiveet ja tarpeet.
Kaisa Leinonen, valmennuspäällikkö, Nordea Henkivakuutus
Malliesimerkki hyvin vedetystä kolmen tunnin valmennuksesta Teamissa, kokonaisuus toimii loistavasti. Ammattimainen, positiivinen, selkeä.
Heidi Aho, Palvelualojen työnantajat Palta ry
Bettina ja siten Grape People oli aivan loistava. Bettina todella auttoi meitä ja veti tilaisuudet ammattimaisesti ja loi tilaisuuteen osallistujille innostavan ja turvallisen ilmapiirin sekä huolehti käytännön toteutuksesta sekä antoi ohjeet selkeästi. Aivan loistava suoritus – lämpimät suositukseni!
Osaamispäällikkö
Yhteistyössä oli erityisen hyvää vuorovaikutteisuus ja koulutuspalvelun suunnittelu yhteistyössä. Erinomaisesti vedetty kokonaisuus, jossa valmentajan omat käytännön toimintatavat löytyivät myös annetuista materiaaleista. Erinomaista palvelua, jossa koulutus räätälöidään tilaajan tarpeita vastaavaksi.
Click Here
Aku von Bell, Insight Manager
I have participated in Bettina's facilitating virtual interaction training twice. Once as a client from nonprofit organisation and second time as trainee myself from a consultancy company. Therefore, I can state that Bettina can consistently create an interactive training which engages trainees and provides an experience which are educational and fulfilling.Bettina is an excellent presenter who engages audience and handles many presentation tools professionally. She is a very positive and reliable professional.
Click Here
Helena Rovamo, Early stage researcher at the University of Eastern Finland
Osallistuin Bettinan luotsaamalle Virtuaalivuorovaikutuksen fasilitointi -valmennukselle Zoomin välityksellä. Valmennus järjestettiin työpäivän jälkeen ja olin tilanteeseen tullessani väsynyt, nälkäinen ja vähän kiukkuinen.Bettina onnistui välittömästi kääntämään alakuloisen mielialani innostuneeksi. Hän kykeni osallistamaan meitä osallistujia lempeästi, mutta määrätietoisesti. Bettinan kyky innostaa entuudestaan tuntemattomat ihmiset keskustelemaan keskenään etävalmennuksen aikana oli ilmiömäistä. Samalla koin, että keinot osallistamiseen ovat mahdollisia kaikille.Näinä etätyöskentelyn aikoina kaikkien olisi hyvä käydä vastaavanlainen valmennus varsinkin, jos työtehtäviin kuuluu minkäänlaista kokousten, palaverien tai koulutustilaisuuksien järjestämistä etäyhteyksin. Jos olet aina tuskaillut sitä, miksei kukaan ota osaa keskusteluun kokouksissasi, niin käy ottamassa oppia Bettinalta!
Click Here
Previous slide
Next slide
Pia Honkanen, HR Senior Specialist
Bettina oli mahtavan innostava ja asiantunteva vetäjä. Hän avasi todella konkreettisesti taustoja fasilitointi menetelmille sekä miten meidän osallistujien fasilitoinnit menivät. Vaikuttavaa ja inspiroivaa fasilitointi koulutusta.
Heidi Aho, Palvelualojen työnantajat Palta ry
”Bettina ja siten Grape People oli aivan loistava. Bettina todella auttoi meitä ja veti tilaisuudet ammattimaisesti ja loi tilaisuuteen osallistujille innostavan ja turvallisen ilmapiirin sekä huolehti käytännön toteutuksesta sekä antoi ohjeet selkeästi. Aivan loistava suoritus – lämpimät suositukseni!”
Osaamispäällikkö
”Yhteistyössä oli erityisen hyvää vuorovaikutteisuus ja koulutuspalvelun suunnittelu yhteistyössä. Erinomaisesti vedetty kokonaisuus, jossa valmentajan omat käytännön toimintatavat löytyivät myös annetuista materiaaleista. Erinomaista palvelua, jossa koulutus räätälöidään tilaajan tarpeita vastaavaksi.”
Click Here
Aku von Bell, Insight Manager
"I have participated in Bettina's facilitating virtual interaction training twice. Once as a client from nonprofit organisation and second time as trainee myself from a consultancy company. Therefore, I can state that Bettina can consistently create an interactive training which engages trainees and provides an experience which are educational and fulfilling.Bettina is an excellent presenter who engages audience and handles many presentation tools professionally. She is a very positive and reliable professional."
Click Here
Helena Rovamo, Early stage researcher at the University of Eastern Finland
”Osallistuin Bettinan luotsaamalle Virtuaalivuorovaikutuksen fasilitointi -valmennukselle Zoomin välityksellä. Valmennus järjestettiin työpäivän jälkeen ja olin tilanteeseen tullessani väsynyt, nälkäinen ja vähän kiukkuinen.Bettina onnistui välittömästi kääntämään alakuloisen mielialani innostuneeksi. Hän kykeni osallistamaan meitä osallistujia lempeästi, mutta määrätietoisesti. Bettinan kyky innostaa entuudestaan tuntemattomat ihmiset keskustelemaan keskenään etävalmennuksen aikana oli ilmiömäistä. Samalla koin, että keinot osallistamiseen ovat mahdollisia kaikille.Näinä etätyöskentelyn aikoina kaikkien olisi hyvä käydä vastaavanlainen valmennus varsinkin, jos työtehtäviin kuuluu minkäänlaista kokousten, palaverien tai koulutustilaisuuksien järjestämistä etäyhteyksin. Jos olet aina tuskaillut sitä, miksei kukaan ota osaa keskusteluun kokouksissasi, niin käy ottamassa oppia Bettinalta!”
Click Here
Previous slide
Next slide

Asiakastarinat

Artikkelit

Tapahtumat