Jonas Rajanto

Fasilitaattori ja valmentaja

Jonas tuli Grape Peoplelle IT-palvelualalta, jolla hän kehitti työkaluja ja prosesseja tehokkaampaa yhteistyötä varten. Grape Peoplella Jonas siirsi fokuksensa vuorovaikutukseen etänä sekä sellaisten työskentelytapojen kehittämiseen, joiden avulla tiimit voivat nostaa yhteistyönsä uudelle tasolle.

Fasilitaattorina Jonas on erikoistunut etätyöhön ja virtuaaliseen yhteistyöhön. Hän valmentaa tiiminvetäjiä, projektipäälliköitä, kouluttajia, myyjiä ja muita, joille verkkotilaisuudet ovat olennainen osa työtä. Jonaksen missio on saada etätyö tuntumaan yhtä luontevalta kuin työskentely samassa huoneessa.

Jonas vetää työpajoja ja valmennuksia myös englanniksi.

Tomi Takala, Business Area Director, Kiilto Oy
”Ammattimaista fasilitaattoria kannattaa hyödyntää virtuaalisten työpajojen järjestämisessä ja Grape People on osoittautunut tässä erinomaiseksi yhteistyökumppaniksi. Jonas Rajanto piti hyvää tunnelmaa ja sopivaa tahtia yllä läpi molempien päivien. Myös valmistautuminen auttoi tätä ja kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen fasilitointiin.”
Click Here
Titta Saksa, pankinjohtaja, OP Etelä-Karjala
”Saimme loistavia vinkkejä etäkokousten ja -valmennuksen toteuttamiseen. Myös pienryhmätyöskentely onnistui sujuvasti etävalmennuksen lomassa. Skypen mahdollistamat kyselyt ja luonnoslehtiö tulevat jatkossa olemaan ahkerassa käytössä. Meillä on oivat keinot tehdä etäpalavereista jatkossa vuorovaikutteisia, osallistavia ja uudella tavalla innostavia. Valmennuksen osallistujat olivat pankkimme esimiehiä; mukana oli lähiesimiehiä, myynninjohtoa ja johtoryhmäläisiä.”
Click Here
Previous
Next

Blogiartikkelit