Tilaus- ja sopimusehdot

AVOIMET VALMENNUKSET 

Tyytyväisyystakuu

Teemme sen, minkä lupaamme. Jos olet valmennuksen jälkeen sitä mieltä, että se ei vastannut lainkaan odotuksiasi tai auttanut sinua, emme veloita osallistumismaksua. Tule kertomaan tyytymättömyydestäsi paikan päällä valmennuksen yhteydessä, niin otamme sinulta tarvittavat tiedot ylös. Takuu koskee kaikkia Suomessa järjestettäviä avoimia valmennuksia (ei työpajojen fasilitointia tai organisaatiokohtaisia toteutuksia). Takuumme edellyttää osallistumista koko tapahtumaan alusta loppuun. Takuu ei ole voimassa valmennuksen päättymisen jälkeen. Me tarjoamme sinulle ammattitaitoista fasilitointivalmennusta, sinun vastuullesi jää taitojen vieminen käytäntöön.

Luottamuksellisuus

Käsittelemme kaikkea valmennusten tai niihin liittyvien keskustelujen aikana tietoomme tullutta informaatiota ehdottoman luottamuksellisesti. Kaupanteon yhteydessä tallennamme henkilötietoja. Käsittelemme henkilötietoja vastuullisesti henkilötietolain mukaisesti. Lue tarkemmin henkilötietojesi käsittelystä tietosuojaselosteestamme. Sitoudumme olemaan luovuttamatta tietojasi kolmannelle osapuolelle ilman erillistä sopimusta.

Maksaminen

Avoimet valmennukset voi maksaa etukäteen verkkokaupassamme tai laskulla jälkikäteen. Lähetämme laskun valmennuksen jälkeen 14 päivän maksuajalla laskun päiväyksestä eteenpäin, ellei asiakkaan kanssa ole erikseen muuta sovittu. Valmennusten hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa.

Kaikkiin valmennuksiin lisätään alv 24%. Mikäli tarvitset maksuaikaa tai osamaksumahdollisuuden, ota yhteyttä sähköpostitse myynti@grapepeople.fi tai soita puh. 040 546 2332 ja sovitaan asiasta. Haluamme palvella sinua joustavasti.

Peruutus- ja muutosehdot

Peruutus: Ilmoittautuminen avoimeen valmennukseen voidaan peruuttaa kuluitta 30 vrk ennen valmennuksen alkua. Peruutus tulee tehdä sähköpostitse myynti@grapepeople.fi. Tällöin emme peri mitään kuluja. Mikäli peruutat osallistumisesi alle 30 vrk valmennuksen alkamisesta laskutamme 50% osallistumismaksusta järjestely- ja tarjoilukustannusten kattamiseksi.

Siirto: Ilmoittautumisesi voidaan siirtää veloituksetta toiseen toteutusajankohtaan 30 vrk ennen valmennuksen alkua. Siirrosta tulee ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen myynti@grapepeople.fi. Mikäli siirto tapahtuu alle 30 vrk valmennuksen alkamisesta laskutamme 50% osallistumismaksusta järjestely- ja tarjoilukustannusten kattamiseksi.

Asiakkaiden luottamus ja turvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Mikäli sairastut ja estyt osallistumasta valmennukseen lyhyellä varoitusajalla, ilmoita siitä meille mahdollisimman pian, niin sovitaan osallistumisesi siirtämisestä toiseen toteutusajankohtaan. Olemme joustavia ja haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun.

Muutokset järjestävän tahon puolelta

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin (esimerkiksi ohjelman, sisällön ja valmentajan suhteen). Mikäli valmennus joudutaan perumaan kokonaan, ilmoitamme siitä sähköpostitse osallistujille viimeistään 14 vrk ennen valmennuksen alkua ja palautamme mahdolliset etukäteen maksetut osallistumismaksut asiakkaille täysimittaisina. Emme vastaa osallistujille peruutuksesta aiheutuneista välillistä kuluista (esim. lentoliput).

Kuvaaminen ja nauhoittaminen

Tapahtumissamme saatetaan ottaa valokuvia tai tapahtumamme saatetaan äänittää tai videoida joko osittain tai kokonaisuudessaan. Kuvia saatetaan käyttää nettisivuillamme, blogissamme, esitteissämme tai sosiaalisessa mediassa. Valmentajan osuuksia saatetaan osittain tai kokonaan julkaista ja myydä. Osallistuessasi annat hyväksynnän kuvaamiseesi, tilaisuuden äänittämiseen ja videointiin. Mikäli et halua esiintyä tallenteissa, niin ilmoita siitä erikseen valmennuksen yhteydessä meille. Kunnioitamme yksityisyyttäsi.

Osallistujana voit ottaa valmennuksessa valokuvia omaan käyttöösi tai sosiaaliseen mediaan, kunhan mainitset lähteen. Kunnioitathan kuvatessasi muita osallistujia. Kuvia ei saa käyttää kaupalliseen tarkoitukseen.

Ylivoimainen este

Lakko, työsulku, tulipalo, raaka-aineen puute, viranomaistoimenpide tai muu järjestävästä tahosta riippumaton ylivoimainen este vapauttaa noudattamasta sovittua toimitusaikaa. Asiakkaalla ei ole oikeutta vaatia tämän johdosta vahingonkorvausta.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Stripe. Reklamaatiotapauksissa ota ensisijaisesti yhteyttä Grape Peopleen.

Erimielisyydet

Myyjän ja tilaajan väliset erimielisyydet voidaan ratkaista joko välimiesmenettelyssä tai myyjän kotipaikkakunnan alioikeudessa.

Yhteystiedot

Grape People Finland Oy
2158652-2
Keskuskatu 4
00100 Helsinki

Bettina Kanninen
puh. 050 408 8141
myynti@grapepeople.fi

Päivitetty 21.4.2023