Maksuttomat demotilaisuudet

Mikä demo?

Demo on maksuton innostava aamupäivä, jossa opit osallistavien työskentelytapojen kautta. Aamupäivän aikana kuulet todellisia tarinoita työelämästä ja osallistamisen mahdollisuuksista. Saat mukaasi yhden konkreettisen fasilitointimenetelmän, jota voit soveltaa omassa työssäsi. Menetelmän avulla parannat yhteistyötä ja lisäät ihmisten sitoutumista. Demo on koulutus-, verkostoitumis- ja myyntitapahtuma osaamisen ja organisaatioiden kehittämistä kiinnostuneille. Demotilaisuuksia ei videotaltioida. Demotilaisuuksien lisäksi järjestämme webinaarejaTilaisuudessa otetaan kuvia markkinointitarkoituksiin. 

Valitse itsellesi sopiva lähi- tai etädemototeutus ja ilmoittaudu mukaan!

Demotilaisuuksien ohjelma-aikataulu:

Kuinka käsitellä tunteita herättäviä muutostilanteita työyhteisössä? Sulatellaan tätä!

Muutos vie kohti uutta ja tuntematonta. Siksi muutos herättää usein epäilyksiä, jopa pelkoa. Ihmisillä on tarve kontrolloida omaa toimintaympäristöään ja säilyttää turvallisuuden tunne tulevasta. Tiedämme jokainen, kuinka stressaavaa ennustamattomuus on. Usein organisaatioiden muutosprosessit epäonnistuvat juuri siksi, että muutosvastarintaa ei ole saatu käännettyä sitoutumiseksi. Fasilitoimalla saamme vastarinnan vähenemään ja ihmiset mukaan muutokseen!

Ilmoittaudu lähitilaisuuteen Helsingissä

✍️ Tämä demo on vain lähitilaisuus. Siihen ei voi osallistua etänä eikä sitä tallenneta. Etänä voit osallistua etädemoihin tai webinaareihimme.

Miten lisätä vaikuttavuutta yhdessä työskentelyyn dialogin keinoin? Tule keskustelemaan!

Tehokkain tapa käyttää aikaa kokouksissa ei suinkaan ole tiiminvetäjän monologi, vaan ihmisten itsensä ääneen päästäminen. Tee kohtaamisista vaikuttavampia luomalla edellytykset rakentavalle dialogille. Fasilitoimalla saat ihmiset osallistumaan aktiivisesti työskentelyyn ja antamaan parhaansa yhteisten tavoitteiden eteen!

Ilmoittaudu lähitilaisuuteen Helsingissä

✍️ Tämä demo on vain lähitilaisuus. Siihen ei voi osallistua etänä eikä sitä tallenneta. Etänä voit osallistua etädemoihin tai webinaareihimme.

Tule mukaan inspiroivaan keskusteluun siitä, miten huomioida psykologinen turvallisuus ryhmässä!

Tämä demo antaa tilaisuuden syventyä psykologisen turvallisuuden avaimiin ja tarjoaa käytännön vinkkejä kuinka luoda turvallinen tila, jossa jokainen osallistuja voi osallistua omalla luontaisella tavallaan.

Luvassa on keskustelua siitä, miten luoda turvallinen ilmapiiri kokouksiin, työpajoihin ja tapaamisiin sekä miksi tämä on olennaista tuloksellisen yhteistyön kannalta.

Ilmoittaudu lähitilaisuuteen Helsingissä

✍️ Tämä demo on vain lähitilaisuus. Siihen ei voi osallistua etänä eikä sitä tallenneta. Etänä voit osallistua etädemoihin tai webinaareihimme.

Jokainen osaa etäkokoustaa. Vai osaako? Mikrofonin mykistyspainike kyllä löytyy ja kamerankin muistaa useimmiten käynnistää. Mutta saammeko kokouksista tehot irti? Etenkin näin hybridityöskentelyn aikana osallistuminen ontuu ja tulokset ovat kädenlämpöisiä.

Tässä demossa tutustumme periaatteisiin ja menetelmiin, joiden avulla saat arjen kokouksiin fokusta ja läsnäoloa. Demo on 10-20 hengen vuorovaikutteinen tilaisuus, jossa emme vain esitä menetelmiä vaan myös kokeilemme niitä yhdessä. Alustana on Microsoft Teams.

Osallistumisen edellytykset:

Tilaisuus on vuorovaikutteinen. Osallistu etäkokoukseen omalta tietokoneelta ja omasta, rauhallisesta tilasta. Käytä kuulokkeita ja mikrofonia, jotta kuulemme toisemme hyvin. Toivomme, että voit käynnistää kameran. 🧑‍💻

Ilmoittaudu etätilaisuuteen Teamsissä

Demoa ei nauhoiteta, jotta kaikki voivat osallistua keskusteluun.

Kuinka esihenkilö voi helpottaa työtään, jakaa vastuuta ja osallistaa tiiminsä yhteiseen työskentelyyn paremmin?

Johtaminen tapahtuu niissä hetkissä, kun ihmiset kohtaavat. Onnistuakseen johtamistyössä tulee esihenkilön tunnistaa johtamisen ydintapahtumat ja osata toimia niissä määrätietoisesti ohjaten tiimiä kohti yhteistä päämäärää. Fasilitoiva johtaminen tuo asiantuntijat yhteen sen sijaan, että he toimisivat siiloissa. Kun yksilöt ymmärtävät kokonaisuuden, pystyvät he johtamaan tehokkaasti itseään ja työtään.

Ilmoittaudu lähitilaisuuteen Helsingissä

✍️ Tämä demo on vain lähitilaisuus. Siihen ei voi osallistua etänä eikä sitä tallenneta. Etänä voit osallistua etädemoihin tai webinaareihimme.

Ellei koulutuksessa, kokouksessa tai työpajassasi ole vuorovaikutusta, sillä EI ole vaikutusta!

Kysymme, kuinka voisimme motivoida henkilöstöämme tai saada muutosta toimintatapoihin. Odotamme huippupuhujan tai johtajan tekevän tuon vaikutuksen. Ei ketään toista voi motivoida tai muuttaa – muutos lähtee ihmisestä itsestään. Se edellyttää annetun tiedon sisäistämistä ja merkityksien rakentamista yhdessä. Fasilitoimalla keskustelua infotilaisuuden tai koulutuksen päätteeksi lisäät ihmisten ymmärrystä käsiteltävästä aiheesta ja parannat oppimista!

Ilmoittaudu lähitilaisuuteen Helsingissä

✍️ Tämä demo on vain lähitilaisuus. Siihen ei voi osallistua etänä eikä sitä tallenneta. Etänä voit osallistua etädemoihin tai webinaareihimme.

Demoihin osallistumisen ehdot:

 • Ilmoittauduthan vain yhteen ylläolevista, jotta voimme tarjota kaikille halukkaille mahdollisuuden osallistua ohjelmaan.
 • Osallistujamäärä on rajattu ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
 • Odotamme enintään kahta osallistujaa samasta organisaatiosta.
 • Ilmoittautuminen on sitova. Tilaisuus on maksuton, mutta mikäli et ilmoita peruutuksesta, laskutamme järjestelykustannuksista 50 euroa. Voit myös tarjota paikkasi toiselle henkilölle. Viime hetken peruutukset aiheuttavat ruokahävikkiä ja eväävät mahdollisuuden toiselta innokkaalta osallistua.
 • Huomioithan, että tilaan ei valitettavasti ole esteetöntä kulkua.

Kutsu verkostosi mukaan!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Mitä demojen osallistujat sanovat?

Kenelle?

Demot on suunnattu yksityisen ja julkisen sektorin asiantuntija- ja johtotehtävissä toimiville henkilöille.

Sinulle, joka…

 • Järjestät kokouksia, työpajoja tai muita yhteisiä tilaisuuksia työssäsi
 • Olet kiinnostunut kehittämään osaamistasi osallistavilla työskentelytavoilla
 • Toimit esimerkiksi HR-tehtävissä, kehittämisen parissa, projektipäällikkönä, konsulttina tai kouluttajana

Ohjelma

 • Aamukahvit
 • Virittäytyminen
 • Alustus aiheeseen
 • Osallistava menetelmäkokeilu
 • Oivallusten jakaminen
 • Kurkistus Grape Peoplen palveluihin
 • Verkostoitumista
 • Tilaisuus päättyy

Fasilitoinnin Showroom on osallistavien työpajojen esittelytila päärautatieaseman kupeessa Helsingin kattojen yllä Aleksi-Hermes kiinteistössä osoitteessa Keskuskatu 4.

Kutsumme sinut fasilitoinnin showroomiin yhdessä oivaltamaan, mihin työelämän tilanteisiin osallistava työpajatyöskentely luo parempia tuloksia.

Sinä, joka olet kiinnostunut organisaatioiden ja osaamisen kehittämisestä: tervetuloa kokemuksellisen oppimisen ja kohtaamisen äärelle verkostoitumaan!

Saapumisohjeet

Fasilitoinnin Showroom, Keskuskatu 4, Helsinki, 7. kerros. Helsingin rautatieasemalta kävelee meille alle 5 minuutissa.

Tilamme sijaitsee Aleksi Hermes -kiinteistössä. Sisäänkäynti Keskuskadulta ravintoloiden Iguana ja Stone’s terassien välistä – oven yllä on iso numero 4.

Soita alaovella summeria, jossa Grape Peoplen logo.

Ota hissi 7. kerrokseen ja olet perillä!

Huomioithan, että tilamme eivät ole esteettömät. Arvokiinteistö on Museoviraston suojeluksessa (sr-1), mistä johtuen emme voi tehdä muutostöitä esteettömyyden edistämiseksi.

Fasilitointia 20. vuoden kokemuksella

Ammattifasilitaattorimme ovat tiimien ja organisaatioiden kehittämisen asiantuntijoita, jotka suhtautuvat työhönsä intohimoisesti. Olemme fasilitoineet tuhansia työpajoja ja valmentaneet kymmeniätuhansia fasilitaattoreita ympäri maailmaa. Valmennuksemme ovat tämän kokemuksen ja pitkän tuotekehityksen lopputulos. Kun haluat takeet tuloksellisista tilaisuuksista, olemme oikea valinta kumppaniksenne.

Miksi fasilitoida?

Työelämässä fasilitointia hyödynnetään muun muassa päätöksenteossa, kehityshankkeissa, muutostilanteissa ja innovaatioprosesseissa sekä etä- ja hybridikokouksissa. Fasilitoinnin avulla parannetaan yhteistyötä, lisätään ihmisten sitoutumista sekä tuetaan yksilöiden itseohjautuvuutta ja työryhmien yhteisohjautuvuutta. Parempi yhteistyö tarkoittaa parempia työn tuloksia. Hyödyntämällä fasilitointia kehitätte uusia ja parannatte nykyisiä tuotteitanne ja palveluitanne, uudistatte toimintatapojanne sekä parannatte asiakaskokemusta ja kilpailukykyänne.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Lisätiedot

Lisätiedot ja kyselyt tapahtumia koskien:

Josefina Kanerva
markkinointivastaava

0505500654
josefina@grapepeople.fi

 

 

Varaa fasilitoinnin showroom vain teille!

Haluatko järjestää osallistavan tilaisuuden jopa 22 henkilölle Helsingin kattojen yllä parhaalla paikalla? Ota ammattifasilitaattori avuksi ja varaa fasilitoinnin showroom käyttöönne! 

Oli aiheena sitten strategian luominen, uuden palvelun innovointi, toimintatapojen parantaminen, tai tiimin kehittäminen, olemme oikea valinta kumppaniksi. Työpajoissamme ihmiset kohtaavat toisensa luontevasti. Hauskaa saa olla vakavistakin aiheista huolimatta. Vahvuutemme on kaivaa esille ydinasiat, joiden ympärille työpaja rakennetaan, ja johtaa tuloksellinen prosessi läpi. Emme fasilitoi huvin vuoksi, vaan yhdessä asetetut tavoitteet kirkkaana mielessä. 

Kalleinta on yhdessä käytetty aika – me teemme siitä aidosti arvokasta.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkäänLupauksemme on, että yhteistyössä kanssamme ette koskaan jää yksin.