Kari Kukkola

fasilitaattori ja valmentaja

Esittely

Kari on sosiaalipsykologi (VTM) ja työyhteisösovittelija, joka on valmentanut johtajille erityisesti muutos- ja strategiajohtamista sekä fasilitointitaitoja vuodesta 2009 asti. Hän myös konsultoi yrityksiä muutoksen jalkautuksessa, strategiatyössä, monimutkaisissa tilanteiden selkeyttämisessä ja ristiriitojen hallinnassa. Grape Peoplelle Kari on suunnitellut ristiriitatilanteiden sovitteluprosessin. Hän onkin menestyksekkäästi auttanut monia työpareja, tiimejä ja työyhteisöjä ratkaisemaan konfliktitilanteita ja pitkään jatkuneita ristiriitoja. Karilla on laajasti kokemusta rakennusalalta yhteistyössä useiden toimijoiden kanssa Big Room -työskentelyn kehittämisestä sekä fasilitointitaitojen valmentamisesta Allianssi -hankkeisiin.

”Työssäni parasta ovat ne hetket, kun valmennuksessa tai työpajassa syntyy yhteys ihmisten välillä. Se voi tapahtua minun ja osallistujan välillä tai osallistujien kesken. Jännittävää on se, että koskaan ei etukäteen tiedä, mikä on se hetki tai tapa, joka sen yhteyden synnyttää. Se vain syntyy siinä hetkessä.”

Karin ihmisläheinen tyyli vetää työpajoja ja valmentaa fasilitointitaitoja kerää osallistujilta kiitosta niin kasvotusten kuin etänäkin verkkotilaisuuksissa.

”Kurssilla oppi tärkeitä taitoja, joita voi heti soveltaa menestyksekkäästi työssä kuin työssä. Kattava ja ymmärrettävä paketti perusmetodeista, joilla pärjää monissa eri tilanteissa. Kari oli sopivassa suhteessa asiallinen, rento, huumorintajuinen ja kriittinen. Selvästi alan kokenut konkari. Tykkäsin opetustyylistä.”

Marjukka Lehtinen, käännösryhmän päällikkö, Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy

Yhteystiedot

040 535 3546
[email protected]
Verkostoidu LinkedInissä
@Kari_Kukkola

”Aivan loistava ja asiantunteva Kari – suurkiitokset! Tulisin milloin vain uudestaan valmennukseen.”

Johanna Leino / Ohjaava opettaja / Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri

Blogiartikkelit ja webinaarit

 

”Kari Kukkola on mies paikallaan ja taitaa fasilitointitaitojen valmentamisen varsin hyvin. Valmennuksesta sai konkreettisia työvälineitä arkeen. Kari on omistautunut asialle, luo hyvän hengen ja sallivan ilmapiirin porukalle. Myös huumoria mukana kivasti.”

Kaisa Valppu, kuntoutuksen kehityspäällikkö, Ilmarinen