Fasilitoinnin Showroom avataan 2.5.2023

Tule kokemaan tila, jonka ihmiset herättävät eloon! Ajatellaan ääneen yhdessä ja rakennetaan dialogin keinoin yhteistä ymmärrystä ja todellisia tuloksia. Tehdään fasilitoinnin ihme todeksi!

Fasilitoinnin Showroom eli osallistavien työpajojen esittelytila avataan toukokuussa 2023 päärautatieaseman lähelle Helsingin kattojen ylle Aleksi-Hermes kiinteistöön osoitteeseen Keskuskatu 4.

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

Kutsumme sinut fasilitoinnin showroomiin yhdessä oivaltamaan, mihin moninaisiin työelämän tilanteisiin osallistava työpajatyöskentely luo parempia tuloksia. Sinä, joka olet kiinnostunut organisaatioiden ja osaamisen kehittämisestä. Tervetuloa kokemuksellisen oppimisen ja kohtaamisen äärelle verkostoitumaan!

Avajaisia vietetään maksuttoman ohjelman merkeissä toukokuusta kesäkuuhun. Valitse itsellesi parhaiten passaava ajankohta, klikkaa päivämäärää ja ilmoittaudu mukaan!

Showroomissa tapahtuu toukokuusta kesäkuuhun

Avoimet ovet kahville ja kohtaamiselle. Pistäydy paikalle, ei ennakkoilmoittautumista!

Kuinka asettaa projektiryhmällä tavoitteet, joihin jokainen on sitoutunut? Kokeillaan yhdessä!

Usein erilaiset projektit ja hankkeet polkaistaan käyntiin vauhdilla ja edetään nopeasti kohti aikataulua ja toimenpiteitä. Sen sijaan, että malttaisimme pysähtyä selkeyttämään, minne oikeastaan olemme menossa. Eri käsitykset toiminnan tavoitteista voivat aiheuttaa jatkuvaa köydenvetoa osallistujien välillä. Fasilitoimalla saadaan valittua yhteiset tavoitteet työryhmälle ja suunta selkenee!

Miten lisätä vaikuttavuutta yhdessä työskentelyyn dialogin keinoin? Tule keskustelemaan!

Tehokkain tapa käyttää aikaa kokouksissa ei suinkaan ole tiiminvetäjän monologi, vaan ihmisten itsensä ääneen päästäminen. Tee kohtaamisista vaikuttavampia luomalla edellytykset rakentavalle dialogille. Fasilitoimalla saat ihmiset osallistumaan aktiivisesti työskentelyyn ja antamaan parhaansa yhteisten tavoitteiden eteen!

Tule osallistujaksi fasilitaattorien sertifiointitilaisuuteen!

Tilaisuudessa saat kokea usean fasilitaattorin työpajan fasilitoinnin sekä kuulla ryhmän vertaisarviot. Mahdollisuus on siis oppia kokemuksellisesti, millaista on osallistua osallistavaan työpajaan.

Osallistujat ovat kertoneet, että kokemus on herättänyt hyvää keskustelua ja oivalluksia omaan työhön.

Kuinka käsitellä tunteita herättäviä muutostilanteita työyhteisössä? Sulatellaan tätä!

Muutos vie kohti uutta ja tuntematonta. Siksi muutos herättää usein epäilyksiä, jopa pelkoa. Ihmisillä on tarve kontrolloida omaa toimintaympäristöään ja säilyttää turvallisuuden tunne tulevasta. Tiedämme jokainen, kuinka stressaavaa ennustamattomuus on. Usein organisaatioiden muutosprosessit epäonnistuvat juuri siksi, että muutosvastarintaa ei ole saatu käännettyä sitoutumiseksi. Fasilitoimalla saamme vastarinnan vähenemään ja ihmiset mukaan muutokseen!

Ilmoittauduthan vain yhteen ylläolevista, jotta voimme tarjota kaikille halukkaille mahdollisuuden osallistua ohjelmaan. Osallistujamäärä on rajattu ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Odotamme enintään kahta osallistujaa samasta organisaatiosta. Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset aiheuttavat ruokahävikkiä ja eväävät mahdollisuuden toiselta innokkaalta osallistua. Huomioithan, että tilaan ei ole valitettavasti toistaiseksi esteetöntä kulkua.

Jaa avaisten ohjelma somessa ja kutsu verkostosi mukaan tutustumaan fasilitoinnin showroomiin!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Mikä demo?

Demo on innostava aamupäivä, jossa opit osallistavien työskentelytapojen kautta. Aamupäivän aikana kuulet todellisia tarinoita työelämästä ja osallistamisen mahdollisuuksista. Saat mukaasi yhden konkreettisen fasilitointimenetelmän, jota voit soveltaa omassa työssäsi. Menetelmän avulla parannat yhteistyötä ja lisäät ihmisten sitoutumista. Demo on koulutus-, verkostoitumis- ja myyntitapahtuma osaamisen ja organisaatioiden kehittämistä kiinnostuneille. Demoon on vain lähiosallistumismahdollisuus eikä tilaisuutta videotaltioida. Etäosallistujia palvellaan webinaareillaTilaisuudessa otetaan kuvia markkinointitarkoituksiin.

Kenelle?

Avajaisten ohjelma on suunnattu yksityisen ja julkisen sektorin asiantuntija- ja johtotehtävissä toimiville henkilöille.

Sinulle, joka…

  • Järjestät kokouksia, työpajoja tai muita yhteisiä tilaisuuksia työssäsi
  • Olet kiinnostunut kehittämään osaamistasi osallistavilla työskentelytavoilla
  • Toimit esimerkiksi HR-tehtävissä, kehittämisen parissa, projektipäällikkönä, konsulttina tai kouluttajana

Ohjelma

08:45 Aamukahvit

09:00 Virittäytyminen

  • Alustus aiheeseen
  • Osallistava menetelmäkokeilu
  • Oivallusten jakaminen
  • Kurkistus Grape Peoplen palveluihin
  • Verkostoitumista

11:30 Tilaisuus päättyy

Saapumisohjeet

Fasilitoinnin Showroom löytyy osoitteesta Keskuskatu 4, 00100 Helsinki. Helsingin rautatieasemalta kävelee meille alle 5 minuutissa.

Tilamme sijaitsee Aleksi Hermes -kiinteistössä. Löydät sisäänkäynnin Keskuskadulta ravintoloiden Iguana ja Stone’s terassien välistä – oven yllä on numero neljä.

Soita alaovella summeria, jossa näkyy Grape Peoplen logo.

Ota hissi 7. kerrokseen ja olet perillä!

Huomioithan, että valitettavasti tilamme eivät ole esteettömät. Arvokiinteistö on Museoviraston suojeluksessa (sr-1), mistä johtuen muutostyöt esteettömyyden edistämiseksi eivät ole mahdollisia.

Fasilitointia 20. vuoden kokemuksella

Ammattifasilitaattorimme ovat tiimien ja organisaatioiden kehittämisen asiantuntijoita, jotka suhtautuvat työhönsä intohimoisesti. Olemme fasilitoineet tuhansia työpajoja ja valmentaneet kymmeniätuhansia fasilitaattoreita ympäri maailmaa. Valmennuksemme ovat tämän kokemuksen ja pitkän tuotekehityksen lopputulos. Kun haluat takeet tuloksellisista tilaisuuksista, olemme oikea valinta kumppaniksenne.

Miksi fasilitoida?

Työelämässä fasilitointia hyödynnetään muun muassa päätöksenteossa, kehityshankkeissa, muutostilanteissa ja innovaatioprosesseissa sekä etä- ja hybridikokouksissa. Fasilitoinnin avulla parannetaan yhteistyötä, lisätään ihmisten sitoutumista sekä tuetaan yksilöiden itseohjautuvuutta ja työryhmien yhteisohjautuvuutta. Parempi yhteistyö tarkoittaa parempia työn tuloksia. Hyödyntämällä fasilitointia kehitätte uusia ja parannatte nykyisiä tuotteitanne ja palveluitanne, uudistatte toimintatapojanne sekä parannatte asiakaskokemusta ja kilpailukykyänne.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Lisätiedot

Lisätiedot ja kyselyt tapahtumia koskien:

Josefina Kanerva
markkinointivastaava

0505500654
josefina@grapepeople.fi

 

 

Varaa fasilitoinnin showroom vain teille!

Haluatko järjestää osallistavan tilaisuuden max. 20hlölle Helsingin kattojen yllä parhaalla paikalla? Ota ammattifasilitaattori avuksi ja varaa fasilitoinnin showroom käyttöönne! 

Oli aiheena sitten strategian luominen, uuden palvelun innovointi, toimintatapojen parantaminen, tai tiimin kehittäminen, olemme oikea valinta kumppaniksi. Työpajoissamme ihmiset kohtaavat toisensa luontevasti. Hauskaa saa olla vakavistakin aiheista huolimatta. Vahvuutemme on kaivaa esille ydinasiat, joiden ympärille työpaja rakennetaan, ja johtaa tuloksellinen prosessi läpi. Emme fasilitoi huvin vuoksi, vaan yhdessä asetetut tavoitteet kirkkaana mielessä. 

Kalleinta on yhdessä käytetty aika – me teemme siitä aidosti arvokasta.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkäänLupauksemme on, että yhteistyössä kanssamme ette koskaan jää yksin.