Fasilitoinnin Showroomissa tapahtuu!

Fasilitoinnin Showroom eli osallistavien työpajojen esittelytila sijaitsee päärautatieaseman lähellä Helsingin kattojen yllä Aleksi-Hermes kiinteistössä osoitteessa Keskuskatu 4.

Kutsumme sinut fasilitoinnin showroomiin yhdessä oivaltamaan, mihin moninaisiin työelämän tilanteisiin osallistava työpajatyöskentely luo parempia tuloksia. Sinä, joka olet kiinnostunut organisaatioiden ja osaamisen kehittämisestä. Tervetuloa kokemuksellisen oppimisen ja kohtaamisen äärelle verkostoitumaanValitse itsellesi parhaiten passaava ajankohta, klikkaa päivämäärää ja ilmoittaudu mukaan maksutta!

Showroomin lähitilaisuuksien ohjelma-aikataulu

Kuinka asettaa projektiryhmällä tavoitteet, joihin jokainen on sitoutunut? Kokeillaan yhdessä!

Usein erilaiset projektit ja hankkeet polkaistaan käyntiin vauhdilla ja edetään nopeasti kohti aikataulua ja toimenpiteitä. Sen sijaan, että malttaisimme pysähtyä selkeyttämään, minne oikeastaan olemme menossa. Eri käsitykset toiminnan tavoitteista voivat aiheuttaa jatkuvaa köydenvetoa osallistujien välillä. Fasilitoimalla saadaan valittua yhteiset tavoitteet työryhmälle ja suunta selkenee!

✍️ Demo on vain lähitilaisuus. Siihen ei voi osallistua etänä eikä sitä tallenneta. Etänä voit osallistua webinaareihimme.

Kuinka käsitellä tunteita herättäviä muutostilanteita työyhteisössä? Sulatellaan tätä!

Muutos vie kohti uutta ja tuntematonta. Siksi muutos herättää usein epäilyksiä, jopa pelkoa. Ihmisillä on tarve kontrolloida omaa toimintaympäristöään ja säilyttää turvallisuuden tunne tulevasta. Tiedämme jokainen, kuinka stressaavaa ennustamattomuus on. Usein organisaatioiden muutosprosessit epäonnistuvat juuri siksi, että muutosvastarintaa ei ole saatu käännettyä sitoutumiseksi. Fasilitoimalla saamme vastarinnan vähenemään ja ihmiset mukaan muutokseen!

✍️ Demo on vain lähitilaisuus. Siihen ei voi osallistua etänä eikä sitä tallenneta. Etänä voit osallistua webinaareihimme.

Säännöllisellä seurannalla suunta pysyy selkeänä. Haetaan seurannalla selkeyttä!

On Excelia, Sheetsia, kuponkia ja kaavaketta ja kaiken maailman CRM:ää täyteltävänä. Jotta näkyvyys nykytilaan pysyy selkeänä, on meidän kirjattava toiminta ja tulokset näkyviin. Sen sijaan, kun ihmiset kootaan yhteen, ei aikaa kannata käyttää kaavakkeiden täyttämiseen – oli kyseessä sitten asiakasprojektin tai kehityshankkeen seurantatilaisuus. Fasilitoimalla seurantasessiossa etenemisen esteet tunnistetaan ja ratkotaan yhdessä!

✍️ Demo on vain lähitilaisuus. Siihen ei voi osallistua etänä eikä sitä tallenneta. Etänä voit osallistua webinaareihimme.

Kun uskallat kysyä sitä, mikä estää etenemästä, saat ihmiset ideoimaan ratkaisuja!

Yhteisissä tilaisuuksissa ollaan turhaan huolissaan hyvästä fiiliksestä. Pyritään liimaamaan päälle positiivista, vaikka yhteistyö ei ole edennyt odotusten mukaisesti. Jos tarjoilet vastaukset valmiina, ihmisellä on esittää jokaista ratkaisua kohtaan kolme huolta tai haastetta. Sen sijaan tarjoa ihmisille tilaa puhua haasteista ja tunnistaa itse etenemisen esteet – ja näin saat heidät ratkomaan oikeat ongelmat ja etenemään yhteistyössä!

✍️ Demo on vain lähitilaisuus. Siihen ei voi osallistua etänä eikä sitä tallenneta. Etänä voit osallistua webinaareihimme.

Miten lisätä vaikuttavuutta yhdessä työskentelyyn dialogin keinoin? Tule keskustelemaan!

Tehokkain tapa käyttää aikaa kokouksissa ei suinkaan ole tiiminvetäjän monologi, vaan ihmisten itsensä ääneen päästäminen. Tee kohtaamisista vaikuttavampia luomalla edellytykset rakentavalle dialogille. Fasilitoimalla saat ihmiset osallistumaan aktiivisesti työskentelyyn ja antamaan parhaansa yhteisten tavoitteiden eteen!

Ilmoittaudu lähitilaisuuteen Helsingissä

✍️ Demo on vain lähitilaisuus. Siihen ei voi osallistua etänä eikä sitä tallenneta. Etänä voit osallistua webinaareihimme.

Ellei koulutuksessa, kokouksessa tai työpajassasi ole vuorovaikutusta, sillä EI ole vaikutusta!

Kysymme, kuinka voisimme motivoida henkilöstöämme tai saada muutosta toimintatapoihin. Odotamme huippupuhujan tai johtajan tekevän tuon vaikutuksen. Ei ketään toista voi motivoida tai muuttaa – muutos lähtee ihmisestä itsestään. Se edellyttää annetun tiedon sisäistämistä ja merkityksien rakentamista yhdessä. Fasilitoimalla keskustelua infotilaisuuden tai koulutuksen päätteeksi lisäät ihmisten ymmärrystä käsiteltävästä aiheesta ja parannat oppimista!

Ilmoittaudu lähitilaisuuteen Helsingissä

✍️ Demo on vain lähitilaisuus. Siihen ei voi osallistua etänä eikä sitä tallenneta. Etänä voit osallistua webinaareihimme.

Demoihin osallistumisen ehdot:

 • Ilmoittauduthan vain yhteen ylläolevista, jotta voimme tarjota kaikille halukkaille mahdollisuuden osallistua ohjelmaan.
 • Osallistujamäärä on rajattu ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
 • Odotamme enintään kahta osallistujaa samasta organisaatiosta.
 • Ilmoittautuminen on sitova. Tilaisuus on maksuton, mutta mikäli et ilmoita peruutuksesta, laskutamme järjestelykustannuksista 50 euroa. Voit myös tarjota paikkasi toiselle henkilölle. Viime hetken peruutukset aiheuttavat ruokahävikkiä ja eväävät mahdollisuuden toiselta innokkaalta osallistua.
 • Huomioithan, että tilaan ei valitettavasti ole esteetöntä kulkua.

Kutsu verkostosi mukaan!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Mikä demo?

Demo on innostava aamupäivä, jossa opit osallistavien työskentelytapojen kautta. Aamupäivän aikana kuulet todellisia tarinoita työelämästä ja osallistamisen mahdollisuuksista. Saat mukaasi yhden konkreettisen fasilitointimenetelmän, jota voit soveltaa omassa työssäsi. Menetelmän avulla parannat yhteistyötä ja lisäät ihmisten sitoutumista. Demo on koulutus-, verkostoitumis- ja myyntitapahtuma osaamisen ja organisaatioiden kehittämistä kiinnostuneille. Demoon on vain lähiosallistumismahdollisuus eikä tilaisuutta videotaltioida. Etäosallistujia palvellaan webinaareillaTilaisuudessa otetaan kuvia markkinointitarkoituksiin.

Mitä demojen osallistujat sanovat?

Kenelle?

Avajaisten ohjelma on suunnattu yksityisen ja julkisen sektorin asiantuntija- ja johtotehtävissä toimiville henkilöille.

Sinulle, joka…

 • Järjestät kokouksia, työpajoja tai muita yhteisiä tilaisuuksia työssäsi
 • Olet kiinnostunut kehittämään osaamistasi osallistavilla työskentelytavoilla
 • Toimit esimerkiksi HR-tehtävissä, kehittämisen parissa, projektipäällikkönä, konsulttina tai kouluttajana

Ohjelma

08:45 Aamukahvit

09:00 Virittäytyminen

 • Alustus aiheeseen
 • Osallistava menetelmäkokeilu
 • Oivallusten jakaminen
 • Kurkistus Grape Peoplen palveluihin
 • Verkostoitumista

11:30 Tilaisuus päättyy

Saapumisohjeet

Fasilitoinnin Showroom, Keskuskatu 4, Helsinki, 7. kerros. Helsingin rautatieasemalta kävelee meille alle 5 minuutissa.

Tilamme sijaitsee Aleksi Hermes -kiinteistössä. Sisäänkäynti Keskuskadulta ravintoloiden Iguana ja Stone’s terassien välistä – oven yllä on iso numero 4.

Soita alaovella summeria, jossa Grape Peoplen logo.

Ota hissi 7. kerrokseen ja olet perillä!

Huomioithan, että tilamme eivät ole esteettömät. Arvokiinteistö on Museoviraston suojeluksessa (sr-1), mistä johtuen emme voi tehdä muutostöitä esteettömyyden edistämiseksi.

Fasilitointia 20. vuoden kokemuksella

Ammattifasilitaattorimme ovat tiimien ja organisaatioiden kehittämisen asiantuntijoita, jotka suhtautuvat työhönsä intohimoisesti. Olemme fasilitoineet tuhansia työpajoja ja valmentaneet kymmeniätuhansia fasilitaattoreita ympäri maailmaa. Valmennuksemme ovat tämän kokemuksen ja pitkän tuotekehityksen lopputulos. Kun haluat takeet tuloksellisista tilaisuuksista, olemme oikea valinta kumppaniksenne.

Miksi fasilitoida?

Työelämässä fasilitointia hyödynnetään muun muassa päätöksenteossa, kehityshankkeissa, muutostilanteissa ja innovaatioprosesseissa sekä etä- ja hybridikokouksissa. Fasilitoinnin avulla parannetaan yhteistyötä, lisätään ihmisten sitoutumista sekä tuetaan yksilöiden itseohjautuvuutta ja työryhmien yhteisohjautuvuutta. Parempi yhteistyö tarkoittaa parempia työn tuloksia. Hyödyntämällä fasilitointia kehitätte uusia ja parannatte nykyisiä tuotteitanne ja palveluitanne, uudistatte toimintatapojanne sekä parannatte asiakaskokemusta ja kilpailukykyänne.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Lisätiedot

Lisätiedot ja kyselyt tapahtumia koskien:

Josefina Kanerva
markkinointivastaava

0505500654
josefina@grapepeople.fi

 

 

Varaa fasilitoinnin showroom vain teille!

Haluatko järjestää osallistavan tilaisuuden jopa 22 henkilölle Helsingin kattojen yllä parhaalla paikalla? Ota ammattifasilitaattori avuksi ja varaa fasilitoinnin showroom käyttöönne! 

Oli aiheena sitten strategian luominen, uuden palvelun innovointi, toimintatapojen parantaminen, tai tiimin kehittäminen, olemme oikea valinta kumppaniksi. Työpajoissamme ihmiset kohtaavat toisensa luontevasti. Hauskaa saa olla vakavistakin aiheista huolimatta. Vahvuutemme on kaivaa esille ydinasiat, joiden ympärille työpaja rakennetaan, ja johtaa tuloksellinen prosessi läpi. Emme fasilitoi huvin vuoksi, vaan yhdessä asetetut tavoitteet kirkkaana mielessä. 

Kalleinta on yhdessä käytetty aika – me teemme siitä aidosti arvokasta.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkäänLupauksemme on, että yhteistyössä kanssamme ette koskaan jää yksin.