Helpomman johtamisen puolesta.

Meillä on kokemusta ja pelisilmää. Määrittelemme kanssanne teille sopivan taktiikan, selkiytämme säännöt sekä valitsemme osuvimmat kuviot.

Valmennukset

Osallistaminen on asiantuntijaorganisaatioissa tänä päivänä välttämätön taito. Siinä ihmisten osaaminen ja aika hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla. Fasilitoinnin lisääminen auttaa organisaatiota menestymään nyt ja tulevaisuudessa. Salli meidän auttaa sen oppimisessa!

Fasilitoinnin perusteet

Osallistavan työskentelyn tehokkaimmat menetelmät ja prosessit esimiehille, projektipäälliköille ja kehittäjille – teille kaikille, jotka järjestätte kokouksia ja työpajoja.

Virtuaalifasilitoinnin perusteet

Opi parhaat käytännöt ja vuorovaikutteiset menetelmät aktiivisiin ja tehokkaisiin etäkokouksiin, jotta kaikkien osaaminen saadaan hyödynnettyä.

Strategian jalkautus ja seuranta

Osallistava johtaja tietää keinot strategian sulavaan jalkautukseen ja seurantaan.

Henkilöstökyselyn purku

Siirrä kysely puisevasta paperista aidoksi kehittämisen työkaluksi sitoutumisen ja tyytyväisyyden lisäämiseen.

Pyydä tarjous

Soita heti Jyrille, jos haluat haarukoida tarvetta + tilannetta 040 546 2332

Pyyntö lähetetään osoitteeseen [email protected]
Kieli *
×

Organisaatioiden Kehityshankkeet

Grape People on asiakkaidensa pitkäaikainen kumppani organisaation kehittämisen hankkeissa: esimerkiksi strategiatyössä, innovatiivisen kulttuurin luomisessa, tiimien ja johtajuuden kehittämisessä sekä muutoshankkeissa.

Grape Peoplella on pitkän kokemuksen ja jatkuvan uudistumisen tuoma varmuus. Viemme teidät määrätietoisesti ja tehokkaasti tuloksiin läpi pitkien ja vaativien kehityshankkeiden.

Hajautettujen tiimien johtaminen

Aikaero, eri kulttuurit, kielten sekamelska… Digitaalisuuden myötä työelämä ei ole muuttunut ainakaan helpommaksi, kun ympäristöksi on laajentunut koko maapallo. Miten siis sovittaa yhteen työyhteisö, jonka jäsenet ovat eri puolilla maapalloa? Grape People auttaa organisaation muutoksessa kohti virtuaalisempaa toimintatapaa. Toimimme itsekin useassa eri maassa, joten tiedämme, mistä puhumme. Tarjoamme työtapoja ja keinoja siihen, miten maailmanlaajuinen työskentely muuttuu organisaatiossanne turhauttavasta antoisaksi.

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää

[email protected]

Muutoksen toteuttaminen

Onko organisaatiossanne tiedossa vaikea muutos? Avullamme vältätte pelon ja epävarmuuden muodostamat karikot. Grapen muutostyöpajoissa ihmisten epäluuloisuus ja muutosvastarinta otetaan todesta: sallimme muutoksen makustelun ja kannustamme tuomaan esiin kriittisiäkin näkökulmia. Kun jokainen on saanut antaa osansa muutokseen, on siihen helpompi sitoutua. Avullamme otatte loikan muutokseen mestaritasolla.

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää

[email protected]

Strategiatyö

Grape People tarjoaa organisaationne strategiatyöhön asiantuntevan ja määrätietoisen otteen, johon voit luottaa. Fasilitointi on edistyksellinen apu strategian kehittämiseen, jalkautukseen ja seurantaan. Strategian vieminen arkeen edellyttää työntekijöiden vahvaa osallistamista. Mitä enemmän työntekijät ovat saaneet itse pohtia, miten strategian tulisi näkyä heidän työssään, sitä vahvemmin he sitoutuvat sen toteuttamiseen. Grape Peoplen avulla onnistutte strategiatyössänne, kaikissa oloissa.

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää

[email protected]

Innovointi osaksi organisaatiokulttuuria

Jokainen organisaation työntekijä näkee ympäröivän todellisuutenne omalla tavallaan: siksi uusien mahdollisuuksien ja uusien tuotteiden oivaltamista ei kannata jättää vain tuotekehityksestä vastaavien harteille. Grape People varmistaa, että organisaationne helmet huomataan: autamme luomaan jatkuvasti omin voimin kehittyvät rakenteet tulokselliselle ja innovatiiviselle organisaatiokulttuurille. Tarjoamme työkalut, joilla jalostatte parhaat ideanne osaksi menestystänne.

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää

[email protected]

Palvelumuotoilu

Palvelumuotoilu tarkoittaa palvelujen innovointia, kehittämistä ja suunnittelua. Se ei kuitenkaan ole pelkästään tietotekniikan ja sovellusten kehittämistä.

Palvelumuotoilu on ennen kaikkea yrityksen strategian ja liiketoimintamallin rakentamisen ja muutoksen johtamisen keskeinen työkalu. Sen perusta on tarkka asiakasymmärrys ja laadukas sekä ajantasaiseen asiakastieto.

Useiden tutkimusten mukaan tulevaisuuden voittajia ovat ne, jotka pystyvät parhaiten astumaan asiakkaidensa saappaisiin.

Grape People fasilitoi yrityksenne palvelumuotoiluprosessin yli kymmenen vuoden ja tuhansien työpajojen kokemuksella.

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää

[email protected]

Pyydä tarjous

Soita heti Jyrille, jos haluat haarukoida tarvetta + tilannetta 040 546 2332

Pyyntö lähetetään osoitteeseen [email protected]
Kieli *
×

Työpajat

Vaativa tilanne edessä? Vuosien saatossa olemme järjestäneet työpajoja monenlaisiin tarkoituksiin. Pajoissamme on esimerkiksi kehitetty johtoryhmän työskentelyä, työstetty työyhteisön arvoja, yhdistetty tiimejä, ratkaistu konflikteja ja potkaistu strategiatyö käyntiin. Työpajoissamme saa olla hauskaa vakavistakin aiheista huolimatta! Kerro meille tilanteesi niin autamme kaivamaan esille ydinasiat, joiden ympärille työpaja rakennetaan.

Pyydä tarjous

Soita heti Jyrille, jos haluat haarukoida tarvetta + tilannetta 040 546 2332

Pyyntö lähetetään osoitteeseen [email protected]
Kieli *
×

Avoimet Tapahtumat

Demo

18.01.2018   08:45 - 11:30

Demo: Yhteisen suunnan varmistaminen

Ilman yhteistä ymmärrystä päätöksiin ei sitouduta, eivätkä päätökset siirry käytäntöön. Tässä demossa opit auttamaan asiantuntijoita pureutumaan käsillä olevaan aiheeseen syvemmälle ja löytämään yhteisen ymmärryksen osallistamisen keinoin.

Lue lisää

Demo

23.01.2018   08:45 - 10:00

TÄYNNÄ: Demo: Eloisat etäkokoukset

Pidätkö paljon etäkokouksia? Haluatko niihin rakennetta, napakkuutta ja energisyyttä? Tässä maksuttomassa demossa koet tehokkaan etäkokouksen ja saat muutaman vinkin etäkokousten parantamiseksi.

Lue lisää

Demo

30.01.2018   08:45 - 11:30

Demo: Miten kaikki mukaan?

Monesti ryhmätilanteita - kuten suunnittelukokouksia, viikkopalavereita tai kehitystyöpajoja - dominoivat muutamat äänekkäät yksilöt. Hiljaisemmat meistä jäävät silloin paitsioon. Osallistuminen tuntuu vaikealta. Miten saat kaikki, hiljaisemmat mukaan lukien, osallistumaan ryhmätilanteissa?

Lue lisää

Valmennus

13.02.2018 - 05.04.2018   9:00 - 16:30

Fasilitointi projektityössä

Sitoutunut projektiryhmä on projektipäällikön tärkein voimavara ja jopa projektin onnistumisen edellytys. Fasilitointi on keino saada ryhmä ottamaan vastuuta, sitoutumaan ja toimimaan paremmin yhdessä.

Lue lisää

Valmennus

06.03.2018 - 07.03.2018   08:30 - 16:30

Tehopakkaus I -fasilitointivalmennus

Tehokas valmennus esimiehille, projektipäälliköille sekä organisaation ja henkilöstön kehittäjille, jotka haluavat jalostaa osaamistaan ja täydentää työkalupakkiaan tehokkailla ryhmätyökaluilla. Valmennuksessa käsitellään fasilitoinnin perusteet ja tutustutaan tärkeimpiin ryhmätyövälineisiin.

Lue lisää

Valmennus

27.03.2018   08:45 - 11:30

Eloisat etäkokoukset -verkkovalmennus

Pidätkö etäkokouksia? Etäkoulutuksia? Haluatko niihin rakennetta, napakkuutta ja energisyyttä? Tässä verkkovalmennuksessa opit verkko-osallistamisen perusteet, joiden avulla tuot etäkokouksiin ja -koulutuksiin ryhtiä ja rentoutta.

Lue lisää

Valmennus

09.04.2018 - 10.04.2018   08:30 - 16:30

Tehopakkaus II -fasilitointivalmennus

Tämä on sinulle, perusteet osaava fasilitaattori. Tule syventämään tietojasi ja taitojasi. Opit jatkovalmennuksessa nipun uusia menetelmiä kompleksisiin ryhmätilanteisiin. Koska fasilitointi on muutakin kuin menetelmillä kikkailua, keskitymme myös prosessien suunnitteluun ja niiden läpivientiin.

Lue lisää

Demo

09.05.2018   08:45 - 11:30

Demo: Strategia arjen toiminnaksi

Kuinka hyvin työntekijänne tuntevat strategianne? Miten se näkyy käytännössä? Selkeä strategia helpottaa päätöksentekoa ja priorisointia kaikilla tasoilla. Tässä demossa opit, miten saat jokaisen ymmärtämään yhteisen strategian ja sitoutumaan oman osuutensa tekemiseen sen toteuttamisessa.

Lue lisää

Valmennus

05.09.2018 - 16.10.2018    -

Leijonajohtaminen – osallistavan johtamisen valmennus

Johtaminen tapahtuu niissä hetkissä, kun ihmiset kohtaavat. Osallistava johtaja tunnistaa johtamisen ydintapahtumat ja osaa toimia niissä määrätietoisesti ohjaten ryhmää kohti yhteistä päämäärää. Valmennuksessa tutustutaan viiteen johtamisen ydintapahtumaan, jossa tarvitaan fasililitointitaitoja.

Lue lisää