Palvelut

Toimivaa yhteistyötä

Etsitkö aidosti sitoutunutta koulutus- tai konsultointikumppania? Anna meidän auttaa yhdistämään asiantuntijoidenne osaaminen yhteisten tavoitteidenne saavuttamiseksi. Kun haluat takeet tuloksellisista tilaisuuksista, olemme oikea valinta kumppaniksenne. Lupauksemme on, että yhteistyössä kanssamme ette koskaan jää yksin.

Avoimet fasilitointivalmennukset

Haluatko parantaa taitojasi johtaa tuloksellisia tilaisuuksia?

Vastaatko erilaisten kokousten tai työpajojen vetämisestä kasvotusten tai verkossa? Haluatko kehittää taitojasi johtaa tuloksellisia tilaisuuksia?

Fasilitointivalmennuksissa opit tehokkaat ryhmätyökalut, prosessit ja käytännön vinkit, joilla saat kokouksiin ja työpajoihin lisää aktiivista osallistumista. Opit, kuinka sitouttaa ihmiset yhteisiin tavoitteisiin, löytämään uusia innovatiivisia ratkaisuja ja sopimaan konkreettisista toimenpiteistä kohti tuloksia. Työelämä tarvitsee sinua, joka osaat luoda olosuhteet tulokselliselle yhteistyölle yhdistämällä ihmiset ja osaamisen!

Työpajan tai verkkotilaisuuden fasilitointi

Tarvitsetko apua vaativan työpajan suunnitteluun ja toteuttamiseen?

Ota ammattifasilitaattori avuksi oli aiheena sitten strategian luominen, uuden palvelun innovointi, toimintatapojen parantaminen, tiimin kehittäminen tai vaikkapa muutoksen jalkauttaminen. Työpajoissamme ihmiset kohtaavat toisensa luontevasti ja tuloksellisesti. Hauskaa saa olla vakavistakin aiheista huolimatta. Vahvuutemme on kaivaa esille ydinasiat, joiden ympärille työpaja rakennetaan, ja johtaa tuloksellinen prosessi läpi. Emme fasilitoi huvin vuoksi, vaan yhdessä asetetut tavoitteet kirkkaana mielessä. Jätä tarjouspyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido sinua mihinkään.

Henkilöstön osaamisen kehittäminen

Kaipaako tiimisi tai työryhmäsi koulutusta? 

Tarvitseeko kehitys-, konsultti- tai myyntitiiminne taitoja johtaa tuloksellisia ryhmätilanteita? Oli tarve sitten yhteiskehittämiselle sisäisesti tai yhdessä asiakkaidenne kanssa, osallistamisen taidoista on hyötyä kaikissa organisaatioissa toimialasta riippumatta. Valmennuksemme perustuvat luennoinnin sijaan käytännön harjoitteluun ja yhdessä oivaltamiseen. Toteutamme tarpeidenne mukaan räätälöidyt fasilitointivalmennukset sekä lähi- että etätilaisuuksina. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä teitä parhaiten palvele kokonaisuus. Toimivampi yhteistyö tuo parempia tuloksia!

Kuinka voimme auttaa?

Onko käsillänne merkittävä muutoshanke, mutta tuskailet vastarinnan kanssa? Vaatiiko strategianne päivitystä, mutta pohdit, kuinka saada koko organisaatio mukaan uuteen suuntaan?  Fasilitointia voi hyödyntää lukuisissa työelämän tilanteissa! Valmennamme tarvittavat taidot henkilöstönne tai tulemme ulkopuoliseksi tueksi teille tärkeään tilaisuuteen. Kalleinta on yhdessä käytetty aika – me teemme siitä aidosti arvokasta.

Fasilitointitaidot haltuun

Yhteinen työskentely uudelle tasolle fasilitoinnin keinoin! Organisaation näkökulmasta henkilöstön paremmat fasilitointitaidot tarkoittavat parempaa kommunikaatiota, tehokkaampaa ongelmanratkaisua ja kykyä sopeutua nopeasti ympäristön muutoksiin. Tuomalla ihmiset yhteen, osallistamalla ja onnistumalla vuorovaikutuksen johtamisessa, menestytte nyt ja tulevaisuudessa!

Etäkokoukset ja hybridityö

Tökkiikö etäily? Etäkokoukset ovat tulleet jäädäkseen ja niiden johtaminen edellyttää vetäjältä osallistamisen taitoja, jotta yhteisestä ajasta saadaan kaikki hyöty irti. Parhaat käytännöt ja menetelmät eloisiin etäkokouksiin!

Innovaatiot ja ideointi

Innovaatioprosessin fasilitointi auttaa kehittämään uusia ja parantamaan jo olemassa olevia tuotteita ja palveluita. Sen avulla voidaan uudistaa toimintatapoja, sekä parantaa asiakaskokemusta ja kilpailukykyä. Fasilitoimalla innovaatiotyöpajoja saadaan uudet ideat esiin ja timanttisimmat toteutukseen!

Strategiatyöskentely

Kuinka saada koko organisaatio kulkemaan kohti uutta suuntaa? Kalleimmat muutosprosessit ovat niitä, jotka jäävät vain hyviksi aikomuksiksi ja arjessa toteutetaan useampaa kilpailevaa strategiaa – sitä uutta ja vanhaa. Fasilitointitaidoista on hyötyä, kun halutaan uusi strategia osaksi organisaation arkipäivän toimintoja. Tilaa valmennus strategian jalkautuksesta ja seurannasta esihenkilöillenne ja muutostyön vetureille!

Muutoksen fasilitointi

Muutos herättää usein epäilyksiä, jopa pelkoa. Muutosprosessit epäonnistuvat juuri siksi, että muutosvastarintaa ei ole saatu käännettyä sitoutumiseksi. Fasilitoimalla varmistetaan ihmisten mukaan ottaminen prosessin jokaisessa vaiheessa. Paranna organisaationne kykyä toteuttaa muutoksia. Muutoskyky tuo menestystä!

Työyhteisösovittelu

Huono työilmapiiri käy kalliiksi monellakin mittarilla. Työyhteisösovittelu on tutkittu ja tehokas tapa ratkaista työyhteisön ristiriita- ja konfliktitilanteita sekä parantaa työilmapiiriä. Sovittelulla ristiriidoista rakentavaan vuorovaikutukseen!

Fasilitoiva johtaminen

Johtaminen on murroksessa ja osallistamisen taitoja tarvitaan enemmän kuin koskaan. Fasilitoiva johtaminen tuo asiantuntijat yhteen siiloissa toimimisen sijaan. Kun yksilöt ymmärtävät kokonaisuuden, pystyvät he johtamaan tehokkaasti itseään ja työtään. Ota osallistavan johtamisen taidot haltuun ja luo timanttinen tiimi, jota on ilo johtaa!

Näin etenemme yhteistyöhön:

1. Tarjouspyyntö

Lähetä meille kuvaus tilanteesta ja tarpeestanne, osallistujamäärästä ja aikataulusta

2. Tarvekartoitus

Otamme yhteyttä teihin ja tarkennamme tarvettanne puhelimitse ymmärtääksemme tilannettanne kokonaisvaltaisesti

3. Tarjous

Saatte meiltä selkeän tarjouksen tilaisuuden suunnittelusta ja toteutuksesta kokonaisuutena

4. Suunnittelu

Sovimme kanssanne suunnittelupalaverin, jossa yhteistyössä varmistamme, että tilaisuuden tavoitteet toteutuvat

5. Toteutus

Toteutamme tilaisuuden kanssanne ja dokumentoimme työn tulokset sekä toimitamme mahdolliset oheismateriaalit

6. Reflektio

Reflektiopuhelussa arvioimme kanssanne yhteistyössä onnistumista ja tilaisuuden tavoitteiden toteutumista 

Opi osallistamaan ja kehity ammatillisesti

Onko tavoitteenasi kehittää omaa ammattitaitoasi kokousten, työpajojen ja verkkotilaisuuksien vetäjänä?

Tutustu kattavaan valikoimaan avoimia fasilitointivalmennuksiamme. Löydät vaihtoehtoja vasta-alkajasta kokeneeksi konkariksi asti. Kehitä osaamistasi lyhyistä tehovalmennuksista aina sertifioiduksi fasilitaattoriksi saakka.