Vaikuttavaa fasilitointia

Meillä on kokemusta ja pelisilmää. Määrittelemme kanssanne teille sopivan taktiikan, selkiytämme säännöt sekä valitsemme osuvimmat kuviot.

Valmennukset

Osallistaminen on asiantuntijaorganisaatioissa tänä päivänä välttämätön taito. Siinä ihmisten osaaminen ja aika hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla. Fasilitoinnin lisääminen auttaa organisaatiota menestymään nyt ja tulevaisuudessa. Salli meidän auttaa sen oppimisessa!

Fasilitoivan johtamisen valmennus

Johtaminen tapahtuu niissä hetkissä, kun ihmiset kohtaavat. Tämä valmennus on luotu tiimien ja osastojen johtajille sekä organisaation kehittäjille jotka haluavat parantaa työyhteisönsä toimivuutta ja lisätä vuorovaikutusta organisaationsa toimintakulttuurissa.

Fasilitoinnin perusteet

Osallistavan työskentelyn tehokkaimmat menetelmät ja prosessit esimiehille, projektipäälliköille ja kehittäjille – teille kaikille, jotka järjestätte kokouksia ja työpajoja.

Virtuaalifasilitoinnin perusteet

Opi parhaat käytännöt ja vuorovaikutteiset menetelmät aktiivisiin ja tehokkaisiin etäkokouksiin, jotta kaikkien osaaminen saadaan hyödynnettyä.

Strategian jalkautus ja seuranta

Osallistava johtaja tietää keinot strategian sulavaan jalkautukseen ja seurantaan.

Pyydä tarjous

Soita heti Jyrille, jos haluat haarukoida tarvetta + tilannetta 040 546 2332

Pyyntö lähetetään osoitteeseen [email protected]
Kieli
×

Organisaatioiden Kehityshankkeet

Grape People on asiakkaidensa pitkäaikainen kumppani organisaation kehittämisen hankkeissa: esimerkiksi strategiatyössä, innovatiivisen kulttuurin luomisessa, tiimien ja johtajuuden kehittämisessä sekä muutoshankkeissa.

Grape Peoplella on pitkän kokemuksen ja jatkuvan uudistumisen tuoma varmuus. Viemme teidät määrätietoisesti ja tehokkaasti tuloksiin läpi pitkien ja vaativien kehityshankkeiden.

Hajautettujen tiimien johtaminen

Aikaero, eri kulttuurit, kielten sekamelska… Digitaalisuuden myötä työelämä ei ole muuttunut ainakaan helpommaksi, kun ympäristöksi on laajentunut koko maapallo. Miten siis sovittaa yhteen työyhteisö, jonka jäsenet ovat eri puolilla maapalloa? Grape People auttaa organisaation muutoksessa kohti virtuaalisempaa toimintatapaa. Toimimme itsekin useassa eri maassa, joten tiedämme, mistä puhumme. Tarjoamme työtapoja ja keinoja siihen, miten maailmanlaajuinen työskentely muuttuu organisaatiossanne turhauttavasta antoisaksi.

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää

[email protected]

Muutoksen toteuttaminen

Onko organisaatiossanne tiedossa vaikea muutos? Avullamme vältätte pelon ja epävarmuuden muodostamat karikot. Grapen muutostyöpajoissa ihmisten epäluuloisuus ja muutosvastarinta otetaan todesta: sallimme muutoksen makustelun ja kannustamme tuomaan esiin kriittisiäkin näkökulmia. Kun jokainen on saanut antaa osansa muutokseen, on siihen helpompi sitoutua. Avullamme otatte loikan muutokseen mestaritasolla.

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää

[email protected]

Strategiatyö

Grape People tarjoaa organisaationne strategiatyöhön asiantuntevan ja määrätietoisen otteen, johon voit luottaa. Fasilitointi on edistyksellinen apu strategian kehittämiseen, jalkautukseen ja seurantaan. Strategian vieminen arkeen edellyttää työntekijöiden vahvaa osallistamista. Mitä enemmän työntekijät ovat saaneet itse pohtia, miten strategian tulisi näkyä heidän työssään, sitä vahvemmin he sitoutuvat sen toteuttamiseen. Grape Peoplen avulla onnistutte strategiatyössänne, kaikissa oloissa.

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää

[email protected]

Innovointi osaksi organisaatiokulttuuria

Jokainen organisaation työntekijä näkee ympäröivän todellisuutenne omalla tavallaan: siksi uusien mahdollisuuksien ja uusien tuotteiden oivaltamista ei kannata jättää vain tuotekehityksestä vastaavien harteille. Grape People varmistaa, että organisaationne helmet huomataan: autamme luomaan jatkuvasti omin voimin kehittyvät rakenteet tulokselliselle ja innovatiiviselle organisaatiokulttuurille. Tarjoamme työkalut, joilla jalostatte parhaat ideanne osaksi menestystänne.

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää

[email protected]

Palvelumuotoilu

Palvelumuotoilu tarkoittaa palvelujen innovointia, kehittämistä ja suunnittelua. Se ei kuitenkaan ole pelkästään tietotekniikan ja sovellusten kehittämistä.

Palvelumuotoilu on ennen kaikkea yrityksen strategian ja liiketoimintamallin rakentamisen ja muutoksen johtamisen keskeinen työkalu. Sen perusta on tarkka asiakasymmärrys ja laadukas sekä ajantasaiseen asiakastieto.

Useiden tutkimusten mukaan tulevaisuuden voittajia ovat ne, jotka pystyvät parhaiten astumaan asiakkaidensa saappaisiin.

Grape People fasilitoi yrityksenne palvelumuotoiluprosessin yli kymmenen vuoden ja tuhansien työpajojen kokemuksella.

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää

[email protected]

Pyydä tarjous

Soita heti Jyrille, jos haluat haarukoida tarvetta + tilannetta 040 546 2332

Pyyntö lähetetään osoitteeseen [email protected]
Kieli
×

Työpajat

Vaativa tilanne edessä? Vuosien saatossa olemme järjestäneet työpajoja monenlaisiin tarkoituksiin. Pajoissamme on esimerkiksi kehitetty johtoryhmän työskentelyä, työstetty työyhteisön arvoja, yhdistetty tiimejä, ratkaistu konflikteja ja potkaistu strategiatyö käyntiin. Työpajoissamme saa olla hauskaa vakavistakin aiheista huolimatta! Kerro meille tilanteesi niin autamme kaivamaan esille ydinasiat, joiden ympärille työpaja rakennetaan.

Pyydä tarjous

Soita heti Jyrille, jos haluat haarukoida tarvetta + tilannetta 040 546 2332

Pyyntö lähetetään osoitteeseen [email protected]
Kieli
×

Avoimet tapahtumat