Vaikuttavaa fasilitointia

Meillä on kokemusta ja pelisilmää. Määrittelemme kanssanne teille sopivan taktiikan, selkiytämme säännöt sekä valitsemme osuvimmat kuviot.

Valmennukset

Osallistaminen on asiantuntijaorganisaatioissa tänä päivänä välttämätön taito. Siinä ihmisten osaaminen ja aika hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla. Fasilitoinnin lisääminen auttaa organisaatiota menestymään nyt ja tulevaisuudessa. Salli meidän auttaa sen oppimisessa!

Fasilitoivan johtamisen valmennus

Johtaminen tapahtuu niissä hetkissä, kun ihmiset kohtaavat. Tämä valmennus on luotu tiimien ja osastojen johtajille sekä organisaation kehittäjille jotka haluavat parantaa työyhteisönsä toimivuutta ja lisätä vuorovaikutusta organisaationsa toimintakulttuurissa.

Strategian jalkautus ja seuranta

Osallistava johtaja tietää keinot strategian sulavaan jalkautukseen ja seurantaan.

Henkilöstökyselyn purku

Siirrä kysely puisevasta paperista aidoksi kehittämisen työkaluksi sitoutumisen ja tyytyväisyyden lisäämiseen.

Pyydä tarjous

Soita, jos haluat haarukoida tarvetta: Piritta van der Beek 0400 664 889
Kieli
×

Organisaatioiden Kehityshankkeet

Grape People on asiakkaidensa pitkäaikainen kumppani organisaation kehittämisen hankkeissa: esimerkiksi strategiatyössä, innovatiivisen kulttuurin luomisessa, tiimien ja johtajuuden kehittämisessä sekä muutoshankkeissa.

Grape Peoplella on pitkän kokemuksen ja jatkuvan uudistumisen tuoma varmuus. Viemme teidät määrätietoisesti ja tehokkaasti tuloksiin läpi pitkien ja vaativien kehityshankkeiden.

Pyydä tarjous

Soita, jos haluat haarukoida tarvetta: Piritta van der Beek 0400 664 889
Kieli
×

Työpajat

Vaativa tilanne edessä? Vuosien saatossa olemme järjestäneet työpajoja monenlaisiin tarkoituksiin. Pajoissamme on esimerkiksi kehitetty johtoryhmän työskentelyä, työstetty työyhteisön arvoja, yhdistetty tiimejä, ratkaistu konflikteja ja potkaistu strategiatyö käyntiin. Työpajoissamme saa olla hauskaa vakavistakin aiheista huolimatta! Kerro meille tilanteesi niin autamme kaivamaan esille ydinasiat, joiden ympärille työpaja rakennetaan.

Pyydä tarjous

Soita, jos haluat haarukoida tarvetta: Piritta van der Beek 0400 664 889
Kieli
×

Avoimet tapahtumat