CASE: Kehityshanke Ympäristöministeriölle

Yhteistyössä Ympäristöministeriö ja Grape People käynnistivät osallistavan kehittämishankkeen, jonka tarkoituksena oli työn kehittäminen sujuvammaksi ja työhyvinvointia tukevaksi.

Yhteistyö tässä kehittämishankkeessa kesti kolme kuukautta, minkä aikana osallistujat kokoontuivat Grape Peoplen fasilitoimiin työpajoihin eri kokoonpanoissa yhteensä kuudesti. Osa näistä toteutettiin kasvotusten lähityöpajoina ja osa etänä Teamsissa. Lisäksi työpajojen välissä yhteiskehittämistä tehtiin myös asynkronisesti Howspace-alustalla. Kehittämishankkeeseen osallistui yhteensä noin 25 henkilöä. Fasilitaattoreina toimivat Henna Karjalainen ja Bettina Kanninen.

Kuinka voimme auttaa teitä onnistumaan?

Fasilitointia voi hyödyntää lukuisissa työelämän tilanteissa. Anna meidän auttaa yhdistämään asiantuntijoidenne osaaminen yhteisten tavoitteidenne saavuttamiseksi.  Valmennamme tarvittavat taidot henkilöstönne tai tulemme ulkopuoliseksi tueksi teille tärkeään tilaisuuteen. Kalleinta on yhdessä käytetty aika – me teemme siitä aidosti arvokasta.  Kun haluat takeet tuloksellisista tilaisuuksista, olemme oikea valinta kumppaniksenne. Lupauksemme on, että yhteistyössä kanssamme ette koskaan jää yksin. Kerro meille tarpeestanne ja suunnitellaan yhdessä teitä parhaiten palveleva kokonaisuus. Toteutamme valmennuksia ja työpajoja suomeksi ja englanniksi. Toimivampi yhteistyö tuo parempia tuloksia!