CASE Forum Virium panostaa yhteiskehittämisen taitoihin

Grape Peoplen valikoitui kilpailutuksen kautta meille kumppaniksi fasilitoinnin koulutukseen, sillä koulutuksen sisältö, teemat ja menetelmät vastasivat hyvin tarpeisiimme. Yhteistyö sujui hyvin alusta loppuun asti, ja koulutuksen sisältöä vielä tarkennettiin toiveidemme mukaan. Koulutus oli konkreettinen ja osallistava, ja siitä jäi hyödyllisiä työkaluja käyttöömme.

Helsingin kaupungin innovaatioyhtiö Forum Virium Helsinki kehittää tulevaisuuden kaupunkiratkaisuja yhteistyössä yritysten, tiedeyhteisön ja kaupunkilaisten kanssa. Älykaupunkiprojekteissa pilotoidaan ja yhteiskehitetään digitaalisia palveluita helsinkiläisten elämänlaadun parantamiseksi.

Yhteiskehittäminen tarkoittaa sitä, että yritykset, tiedeyhteisö, julkinen sektori ja kaupunkilaiset osallistuvat yhdessä jonkin uuden kaupunkipalvelun kehittämiseen. Tämä voidaan tehdä työpajoissa tai käytännön palvelujen pilotoinnin yhteydessä. Yhteiskehittämällä yritys saa palvelustaan alusta saakka tärkeää palautetta sekä asiakkailta että muulta ympäröivältä kaupunkiekosysteemiltä.

Mukava rento ilmapiiri ja hyviä käytännön harjoituksia.

Kumppanina yhteiskehittämistaitojen valmentamisessa

Grape People toimi Forum Virium Helsingin kumppanina yhteiskehittämistaitojen valmentamisessa ja toteutti monimuotoisen fasilitointivalmennuskokonaisuuden projektityön henkilöstölle. Valmennuskokonaisuus piti sisällään itsenäistä verkko-oppimista ja virtuaalifasilitointitaitojen kehittämistä ryhmämuotoisesti etänä sekä lähivalmennusta työpajamuotoisesti harjoitellen. Valmentajana toimi fasilitaattori Bettina Kanninen.

Hyvä sisältö, osallistava valmennus, loistava valmentaja. Paremmat edellytykset vetää hyviä ja vaikuttavia työpajoja.

Kuinka voimme auttaa teitä onnistumaan?

Fasilitointia voi hyödyntää lukuisissa työelämän tilanteissa. Anna meidän auttaa yhdistämään asiantuntijoidenne osaaminen yhteisten tavoitteidenne saavuttamiseksi.  Valmennamme tarvittavat taidot henkilöstönne tai tulemme ulkopuoliseksi tueksi teille tärkeään tilaisuuteen. Kalleinta on yhdessä käytetty aika – me teemme siitä aidosti arvokasta.  Kun haluat takeet tuloksellisista tilaisuuksista, olemme oikea valinta kumppaniksenne. Lupauksemme on, että yhteistyössä kanssamme ette koskaan jää yksin. Kerro meille tarpeestanne ja suunnitellaan yhdessä teitä parhaiten palveleva kokonaisuus. Toteutamme valmennuksia ja työpajoja suomeksi ja englanniksi. Toimivampi yhteistyö tuo parempia tuloksia!